Şimdi Ara

Bu kaza ciddi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğraftaki kaza ve kaskodan yetkili serviste yapılan tamir işlemi ciddi mi sizce? Fatura 16.000+kdv tutmuş. Piyasada boyasız, kazasız olan 510 civarı gidiyorken bunun ederi ne olur sizce. Teşekkürler şimdiden.

Edit: Eşime ilk araç olarak bakıyorum.

Bu kaza ciddi mi?

Bu kaza ciddi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrct -- 16 Aralık 2022; 21:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orta direğin alt kısmı, kapı içlerinin bir kısmı işlemli olacak artık bu aracın, 2. Elde ciddi bir değer kaybı yaşar diye düşünüyorum

• bişey yok kardeşim bu kazada. ederine bakma satmaya çalıştığında çiçek gibi arabana tampon boyalı diye fiyat kırmaya kalkan adam dolu . alacaksan al o kazada bişey yok .

• Bence* hatasızlara kıyasla 20 25 bin altına alınır.

Piyasanın bir tık altındaysa kaza ve tadilat fotoğraflarının olmasından dolayı ben takılmadan alırdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araba olarak soracak olursan macundansa değişmesini yeğlerim ama piyasa açısından boyalı olması tabiki daha iyi.Yetkili serviste yapılmış bence orjinalin 40-45 bin altına alınır.Ufak farklar varsa orjinal almak sanki daha mantıklı

• Tamiratın büyük küçük olmasının bir önemi yok. Direk alt kısmını boyalı olması araçta %8 civarı değer kaybı yapabilir.

Kapıları çamurlukları (8 parça) macunlu boyalı arabanın Tavanında çizik boyası olan arabadan daha çok para etmesi muhtemel.

İmkan varsa hatasız yada önemsiz yerlerinde çizik boyası olan araçları tercih edin.

• öncelikle cevap yazan herkese teşekkür ederim. Acemi sürücüye olacağı için biraz sürtmesi olması işime gelir ama güvenliği ğroblemli bir şey almak istemem. Kaza basit görünüyor ama orta direğin alt kısmındaki eğillik mukavemeti azalttı mı emin olamadığım için sizlere danışmak istedim. Elimde de 460bin tl var hepsini parça parça ihtiyaç kredisi olarak çektim, alabileceğim en dolu arabayı almak istiyorum. Bu arabaya da 475 versem mi diye düşünüyorum.

Ötv indirimi gelecek haberi çikinca bekledim elimde patladı, 2 hafta önce 460’a alabildigim araba 500 oldu maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    5 ay önce açıldı
    SİZCE BU KAZADA KİM HAKLI
    2 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.