Bildirim
Bu kazada SUÇ KİMDE?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
sizin şeridinize girişini tamamlamış
%100 kusur sizde -
Yanlış bilgi vermeyin, şeride giriş yaptı diye kusurdan sıyrılamaz, eğer kamera kaydı vs var ise en sağdan sola dönüş yapan şahsa %100 kusur çıkacaktır. Dönüş yapmak için sol şeritte kalması gerekir, en sağ şeritten sola dönüş yapma durumunda çarpışma olursa kusur tamamen hatalı dönüş yapana çıkar.quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
sizin şeridinize girişini tamamlamış
%100 kusur sizde -
Çizime bakarsak B aracı ama yol durumu vs nasıldı bilemiyoruz. -
hocam ben sığmadığı için öyle yaptım krokide karışmasın diye. herif direk yanındayken kafadan bana girdi -
hocam kamera kaydı yok fakat tutanaklarda krokinin daha detaylı çizimi mevcut. görgü tanıklarının ifadeleri de var fakat zabıt niteliğinde olmadığı için bir değeri olmadığı söylendi tarafımıza. -
Çarpışma hangi noktadan oldu. Onun aracı ve sizin aracın hangi noktaları?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üstad benim sağ çamurluktan girdi karşı taraf.
benim sağ köşe
karşı tarafın ise sol köşe -
Tipik türk içgüdüsü,birisi önüme geçmesin hızımı kesmesin diye birbirinizi sıkıştırdınız sonrada fren pedalı üstünde hazırola kalktınız ama nafile.(sadece varsayım)b aracı suçlu bu arada.Kendini yolun durumuna göre ayarlamak zorunda. -
teşekkürler ama sıkıştırma vs yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbmxsar -- 7 Ağustos 2018; 19:10:4 > -
Hatalı karşı taraf yolun durumuna göre temkinli ve kontrollü gitmesi gerekiyordu.Bu tür durumlarda araç içi kameraların önemi belli oluyor aslında ama ben de kullanmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: bbmxsar
teşekkürler ama sıkıştırma vs yoktu.
edit:15-20 km hızla gitti dediğin mesajı silmişsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 7 Ağustos 2018; 19:11:14 > -
Git 1km öteden dön. 3 km öteden dön. Sanki nolacak. Belki kurtarır düşüncesi bu. Geçmiş olsun hocam kusur yok sizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chawush -- 7 Ağustos 2018; 21:39:50 >
Siz düz gideceksiniz o da sola dönecek...Mantıken sizin en sağ şeritte onun da sizin şeridinizde olması gerekirdi...Ama olmamış; Neyse...
Vatandaş burada son dakikada en sağdan sola dönmeye uğraşmış...Böyle bir durumda sağ şeritte beklemeli ve uygun bir durumda sola geçmeli idi...Ben polis olsam % 100 B aracına verirdim kusuru... -
Çizime bakarak kaza mavi okun bitiminden sonra görünüyor. Bu durumda hız sınırlarına uyulmuş ise B aracı kusurludur. -
O -
benim takıldığım nokta ''dalgındı'' kelimesi.
trafikte bir an bile dalgın olma şansın yok ve olamaz. -
Bu kazada suçlu, diğer soföre ehliyet veren sistemdir. -
şahıs araçtan iner inmez "kusura bakmayın dalgındım babam rahatsız" cümlesini kurdu. onun bir anlık dalgınlığı ve hatası bizim zamanımızı ve aracımızın değerini çaldı maalesef. -
B aracı hatalı. Dönüş yapacağı taraftaki yani en sol şeritte olmalıydı.
En sevmediği "çakal carlos" lakaplı trafik çakalları bunlar.
Hayatta o sol şeride geçip de bekleyemez. İlla ki sağa geçip 3-4 araç ekarte etmesi lazım. Bir akıllı o ya biz keriz gibi boşuna bekliyoruz şeridimizde. Diğer özellikleri de dönüşe geçmeden sinyal vererek mesaj yollar. "Hani akıllı ol o tarafa geçicem, bak sinyal yatkım." der.
Benzer içerikler
- ehliyete sınıf ekleme
- gizli buzlanma kaç derecede olur
- araba benim üzerime ama başkası kullanıyor
- far filmi yasak mı
- tutanak seri no mb nedir
- uçan araba fiyatları
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X