Şimdi Ara

BU KEZ ANAKART SORUNUYLA GELDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar biliyorum bu sitenin benim sorunlarimla basi belada ama ne yapalim benim pc yi formatladim simdide ses ve videdo dosyalarini mediaplayerde calistirdigimda atlama yapio yani 14. saniyeden 16. ya atliyo (dikkat: sadece media playerde bunu yapio winampta yok bu sorun ama winampta bazi video dosyalarini acmiyo)
    butun parcalari bidaha denedim anakarti degistirnce duzeliyo anakart asus p5pl2 arkadisnkiyle degistirdim (asus p5nd2) hersey normal oldu sebebi nedirr bilenler lutfen yarrdim diyom yinee

• codec yükle piyasada bulabileceğin güzel codec packler var araştırman gerek biraz
  • tavsiyelerim.

googledan bulabilirsin.

K-Lite Codec Pack
    InterVideo WinDVD 7
  • k-lite codec pack
    ben bunu kullanıyorum çok da memnunum
  • arkadaslar siz soleyince yukledim simdi K-Lite Codec Pack i ama ondada ayni sorun oldu anlamiyoom ya bi mp3 winampta normal calisiyoo media playerde neden bole atlayarak gidiyoo
  • yaaa millet suna bi cozum bulunda codecle olmuyo halledemedik ses kartinin son sururucsunu yukledim oda olmad simdi diyolar bios update et nedir bu olay yaa
  • haa bu arada bi ayrinti var yaa anakarti degistirince bu sorun ortadan kalkiyo arkadasin anakartiyla degistirdim benim pc desourn olmadi bu kezde onunkinde ayni sorun yasandi yardimm lutfeennn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewenty

haa bu arada bi ayrinti var yaa anakarti degistirince bu sorun ortadan kalkiyo arkadasin anakartiyla degistirdim benim pc desourn olmadi bu kezde onunkinde ayni sorun yasandi yardimm lutfeennn

onboard ses kartınla ilgili problem olabilir PCI ses kartıyla denedin mi?
  • Arkadaşın anakartıyla denerken klavyeyi de değiştirdin mi yoksa kendi klavyeni mi taktın o boarda da?
  • diger parcalarda hic bi degisiklik yapmadim sadece anakartlari degistirdim deneme yaparken ha bide pcI ile denemedimde kardes bu anakart daha 1 aylik anakart ve ilk aldigimda bi sorun yoktu ben formatladiktan sonra bu dorun olustu
  • arkadaslar ben bgun pci ses kartiyla denedim sorun kalkti ortadan yani dediginiz gibi sorunu onboard seskartim yapiyomus bunun son surucusunu bulamaya calisiyodum ama bulamadim biriniz sunun ses kartini bulup linkini buraya yazsaniz cok guzel olacak yaa

http://tr.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=244&model=941&modelmenu=2
    anakartim bu linkte
    seskartinins son surrucusunun bulundugu linki bekliyorum yardimm lutfeen
  • arkadaslar bu gece uyumucam pc basinda sizden haber bekliyorum bi el atinda indireyim su ses kartini lutfen yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.