Şimdi Ara

Bu Kol Orjinal Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgili kişilerden ricamdır, acaba bu kol orjinal xbox360 kolu mudur? pc de oyunları oynamak için alacağım

http://www.ebay.com/itm/XBOX-360-Wireless-Controller-Brand-New-Sealed-Box-/120751321272?pt=UK_Controllers_Attachments&hash=item1c1d56f0b8
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• adam çinli sence ?
  • Hong kong'tan gelen taklit kol.En aşağı 2 haftaya geliyor.Gittigidiyorda da satıyorlar.Ama ya orjinal diye yada bilgi vermeden.eline aldığında taklit olduğunu anlıyorsun.Ben arkadaşa wiiye aldığım kolu hong kongtan getirttim ucuz diye.Elbette memnun kalmadım.ps3üme ise burada biraz fazla para verdim ama sony centerdan aldım kolu.
  • ebayde orjinal kolda burdaki orjinalden ucuzdur. sahteliğini anlayabilmem için bir gösterge var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B. Bulut -- 31 Ağustos 2011; 11:47:30 >

• alacağın kişiye sorman iyi olur.Ama şöyle söyliyeyim.Ordan aldın mı geri dönüşü yok.Eğer evine oynayacaksan 1 kere alacaksın ve 30-40 tl fazla vermeye değer.Çünkü tuşları falan çok kalitesiz oluyor.Ben ps2ye çakma kol almıştım zamanında 10tlye falan.O zaman tabi daha fazla uçurum vardı orjinal kolla.Ama pişman olmuştum.Sonrada onun yerine nasılsa var diye bir daha kol almak istemedim.Ama tavsiyem daha ucuza orjinal kol alabilirsin buradaki spotçulardan yada shoptodan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

alacağın kişiye sorman iyi olur.Ama şöyle söyliyeyim.Ordan aldın mı geri dönüşü yok.Eğer evine oynayacaksan 1 kere alacaksın ve 30-40 tl fazla vermeye değer.Çünkü tuşları falan çok kalitesiz oluyor.Ben ps2ye çakma kol almıştım zamanında 10tlye falan.O zaman tabi daha fazla uçurum vardı orjinal kolla.Ama pişman olmuştum.Sonrada onun yerine nasılsa var diye bir daha kol almak istemedim.Ama tavsiyem daha ucuza orjinal kol alabilirsin buradaki spotçulardan yada shoptodan.

forumdan ikinci el alayım en iyisi. kaç gibi fiyatlarda oluyor ortalama ikinci elde biliyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil mi orijinal mi ?
    5 yıl önce açıldı
    acil mi orijinal mi
    geçen yıl açıldı
    Bu kulaklik orijinal mi ?
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.