Şimdi Ara

Bu konu silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gapazmlmm -- 31 Mayıs 2017; 13:23:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annen kaymakamlığa başvurdu mu? Durumu sizin gibi olanlar için devlet destek yapılacağını açıklamıştı.

• Sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfı aylık 250 tl gibi bi yardımda bulunuyordu.Fiyatta iyileştirme yapıldımı bilmiyorum.Askerde çürük alınıcak en zor yerlerden birisidir psikoloji bir sürü dümen yapan olduğu için,askerlik belgesinde muafın yanında psikolojiyle ilgili bişi ekleniyorsa bence sorun olur.

• Kardeş babamin raporu var onlari mi gostereyim yatalak diye. Kardesim bunalima girdim çok kotuyum onlar orda ben burda olmuyor ben burda kalmak istemiyorum bi şekilde cikmam lazim yoksa siyircam her gun her gun düşün düşün ailemi kafayi yedim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gapazmlmm -- 29 Ekim 2016; 16:21:32 >
  • Allah kolaylık versin size... Mevcut durumunuza göre "askerliğe elverişsizdir" (diğer adıyla çürük) raporu verilmesi zor. En iyi ihtimalle birkaç kez hava değişimi verirler, parça parça yaparsın askerliğini.

Psikiyatrik durumdan askerliğe elverişli değildir raporu alırsan, özel sektörde genel itibarıyla sorun çıkmaması lazım. Fakat devlet memurluğu söz konusu olduğunda, bazı kurumlar herhangi bir nedenden dolayı bu raporu alanları göreve kabul etmiyor, başvuracağınız veya düşündüğünüz memurluk şartlarını araştırmanız lazım.
  • Bölük komutanida öyle dedi ama sana yaramaz dedi 1 ay gitcen gelcen dedi ne isine yaricak dedi babanin raporlarinida al göster dedi yalandan is yapiyor demesinler diye sizce gotursem. Bi faydasi olur mu

• Arkadaşlar güncel????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    15 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN LÜTFEN
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bölük komutanına söyle birliğin psikoloğu ile görüşsün. Bu durumdan çürük raporu alınıp alınamayacağını en iyi o bilir.

• Yarin onunlada gorusucem

• Psikolojiden çürük almak zor,şizofreni,ileri derecede zeka geriliği,anti sosyal kişilik bozukluğu(suça karışmış) olan kişiler alabiliyor.

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.