Şimdi Ara

Bu Konuya Dikkatle Bakip Dikkatle Cevaplayin Lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iflahim kesildi bakin netce anlatiyorum (sadece bilgisi olan arkadaslar yazsin);

Simdi bende ORJINAl lineage2 c3 yuklu oyun yani bende de parali account var l2 nin resmi sitesinden aldigim ama baska bedava server lardada oynamak istiyorum bu server lara gecerkende diger server larinda oyunda kalmasini istiyorum orjinalini bozmadan ufak eklerle baska server lara gececegim bir yontem verirseniz sevinirim cok sey istedim biliyorum ama sIkIldim artik birazda baska server larda oynamak istiyorum ama bedava server larda bi el atarsaniz duruma sevinirim heheh bende size kiyah yaparim

• ben bi tek yol biliyom l2 yüklü olan dosyayi al kopyala başka bi yere yükle sonra onun üstüne beleşi yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damir153 -- 3 Ekim 2005, 22:27:41 >
  • ark kadas doğru sölüyor
  • yok system adlı klasörü rarla ya da ziple bi kenarde dursun
    onun üzerine oynamak istediğin bedava siteden aldığın patchi uygularsın.onu da update ettikten sonra başka bi isimle ziple, hangisini oynamak istersen o klasörü aç.
    benim de sana bi sorum olacak, neden orjinal serverdan bıktın? bi de oyun kaç para aylık ne kadar para veriyorsun?
  • Ben extremeli olan lineage2 yi başka bi sürücüye attım C: ye yüksek rateli serverlar için bi tane daha yükledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.