Bildirim
Bu laptop nasil ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: deeper3838
Hem oyun icin hemde mubendislik programlari icin nasil olur bu laptop yardimci olurmusunuz?
ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Mis gibi olur. Birde ssd aldınmı tadından yenmez. Belki inanmıyacaksın ama a önce aynı pcye ssd taktım. Şuan windows kuruyorum. En iyi f/p leptop şuanda. Forymdada baya bi konusu mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunlardan kac fps aldigini soylenni ultra highta felan
quote:
Asus x550jk die aratırsan ana konu çıkıyor. Orda bilgiler mevcut. Ben oyun oynamıyorum. Kardeşimin pc bu. Ama gta v mediumda 60 fps falan alır.
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
Asus x550jk die aratırsan ana konu çıkıyor. Orda bilgiler mevcut. Ben oyun oynamıyorum. Kardeşimin pc bu. Ama gta v mediumda 60 fps falan alır.
Ama benim soledigim pc asus x550jx
quote:
quote:
quote:
Ama benim soledigim pc asus x550jx
Tamam işte aynı model. Bakma henim jk yazdıgıma sen
Ayrıca başka sitelere bak. Vatan pahalınsatıyo. 8 gb ramde yeterli olur. Kalan paraya ssd alırsın. Tadından yenmez. Hatta acele etmezsen indirimli zamanları oluyo o zaman alırsın. Dolar düşmeye başladı zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 2 Kasım 2015; 12:43:32 >
quote:
Ayrıca başka sitelere bak. Vatan pahalınsatıyo. 8 gb ramde yeterli olur. Kalan paraya ssd alırsın. Tadından yenmez. Hatta acele etmezsen indirimli zamanları oluyo o zaman alırsın. Dolar düşmeye başladı zaten.
Aynen reis vatana gittimde o jk nasil yav
programlar için iyi olur ama oyunlar için aynısını söyleyememquote:
Orijinalden alıntı: deeper3838quote:
Aynen reis vatana gittimde o jk nasil yav
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: yalnıztosba
programlar için iyi olur ama oyunlar için aynısını söyleyemem
Ne onerirsiniz
hocam benim düşüncem bi konsol alıp oyunlarınızı daha iyi oynamanızı tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: deeper3838quote:
programlar için iyi olur ama oyunlar için aynısını söyleyemem
Ne onerirsiniz
Alıntıları Göster -
quote:
hocam benim düşüncem bi konsol alıp oyunlarınızı daha iyi oynamanızı tavsiye ederim.
Sikinti o degil muhendislik programlari icinde lazim yoksa zaten kasa toplardim
quote:
quote:
hocam benim düşüncem bi konsol alıp oyunlarınızı daha iyi oynamanızı tavsiye ederim.
Sen öyle herkese kafaya takma. Bu fiyat aralıgında en iyi seçenek bu leptop zaten. Hatta i5 ve 850m.modeli 1900 tl.civarı. Ssd ekleyince bi.problem.kalmaz. He bütçen fazlaysa ona göre belirt. Başka markalarada bakarız.
Laptop aliyorsaniz hayirli olsun hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html#ozellikler
8gb ile arasında 50 lira fark oynuyo ama notebook düsünüyosan özellikler baya iyi. hayırlı olsun simdiden
-
quote:
quote:
quote:
Sen öyle herkese kafaya takma. Bu fiyat aralıgında en iyi seçenek bu leptop zaten. Hatta i5 ve 850m.modeli 1900 tl.civarı. Ssd ekleyince bi.problem.kalmaz. He bütçen fazlaysa ona göre belirt. Başka markalarada bakarız.
dayı 2binden fazla yatıramıyorum olsada yatırsamda işte 2bin civarı varmı
birde ben desem adamlara hdd yi çıkarıp ssd eklerlermi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
quote:
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html#ozellikler
8gb ile arasında 50 lira fark oynuyo ama notebook düsünüyosan özellikler baya iyi. hayırlı olsun simdiden
2000 civari yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aradan 2 yıl geçti 2000 tl e nerdeyse oyun açan bilgisayar yok -
quote:
Orijinalden alıntı: SıradanCanlı
aradan 2 yıl geçti 2000 tl e nerdeyse oyun açan bilgisayar yok
dolar,euro -
Sorun 1 değilki
Mining,coin olayları ekran kartları fiyatlarını yükseltti
Dolar,euro rekor üzerine rekor kırdı
Türkiye kendi teknolojini üretemiyor ve üretemeyecek.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X