Şimdi Ara

bu ligden kolay çıkabilirmiyim? yardım gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 dereceli maçımı attım 3w/7l bronz2 :(

ligde 1. ;

Zafer 4 / 10
    LP 51

bronz1' e çıkmak için kaç win almalıyım ayrıca seriye çıkma olaylarını falan bilmiyorum bilen birisi anlatabilir mi acaba ?

Ayrıca hangi heroları önerirsiniz yükselmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warz0 -- 5 Haziran 2014; 0:21:47 >

• up
  • oyunu taşıyabileceğin bişeyler al asla ve asla support oynama tavsiyemdir.yoksa hiçbişey yapamazsın.bence duo gir.
  • oyunu 4-5 ay oynamadan çı-ka-maz-sın
  • teşekkürler peki hangi heroları önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warz0 -- 5 Haziran 2014; 0:31:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

oyunu taşıyabileceğin bişeyler al asla ve asla support oynama tavsiyemdir.yoksa hiçbişey yapamazsın.bence duo gir.

sup aldım 1 kere alacağıma pişman oldum adc dk. 3de afk kaldı
  • hocam ben bu aralar sadece draven oynuyorum iyi oynadığımı iddaa etmiyorum fakat oyunu taşıyabilen bi champ yada bana öyle denk geldi
    geçen iki plat geldi karşı takıma bunda çekinilcek bişey yok bronz 2'yim onları yendim sadece takımda jungle iş yapıyodu support desen braum gidiyo önünde minyona q atar neyse işte takımı bu jungle ile taşıdık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek lisans kazanmak daha mı kolay?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben denedim Bronz 4'den Gümüş 5'e 1 hafta sürmüyor bile günde 4-5 oyun. Kha Zix ile boostluyordum %75 win oranı vardı. Şimdi nerf yedi Jax ile de iyi boostlanıyor. ADC oynama supportlar low.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.Cosan kullanıcısına yanıt
    kha nerf yedi yemez olaydı.resmen bitirmişler
  • quote:

kha nerf yedi yemez olaydı.resmen bitirmişler

Ben bugün 2 mac attım 2 win vardı ama o eski kha zix yoktu. Yani R tamamen bitmiş TF de iki vuruşta ölüyorsun. Eskisine alışmışım. Girdim E,R bi baktım 1 sn icinde ölmüşüm Allahtan koruyucu vardı. TF yi aldık. Evolve sırask şu W-Q-E veya W-E-Q. Şimdi ki kha zix evolve q ile yakalarsa affetmiyor eskisinden daha iyi vuruyor.

• quote:

oyunu taşıyabileceğin bişeyler al asla ve asla support oynama tavsiyemdir.yoksa hiçbişey yapamazsın.bence duo gir.

westte soloq support oynuyorum silver 2 den gold 1'e çıktım şimdi plat serilerindeyim.
  • Birde 1v1 evolve q ile daha iyi. TF de Evolve Q de çok düşmüş.

• bol bol normal game at ,tavsiyem mid adc ve solo dan uzak dur . çünkü istesen de bu 3 lane de oynamak çok zor, tr de herkes oyuna mid başlar solo candır deyip adc oynarlar . jungle ya da sup olarak kendini geliştir . sup olacaksan duo bir adc bul kendine . bir adc ne kadar iyi olursa olsun yanında ki support kötüyse bot lane çok zor kazanır . jungle seçersen vi elise bunun ikisini öğren, özellikle elise seni diamond a bile çıkarabilir hero yu ne kadar iyi öğrendiğine bağlı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

westte soloq support oynuyorum silver 2 den gold 1'e çıktım şimdi plat serilerindeyim.

Sence bronz 2 ile silver 2 aynı mı? Hem TR, West farkıda var. Bronzda ADC ler çöp. Gidip ADC yerine Rengar alsa daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

bol bol normal game at ,tavsiyem mid adc ve solo dan uzak dur . çünkü istesen de bu 3 lane de oynamak çok zor, tr de herkes oyuna mid başlar solo candır deyip adc oynarlar . jungle ya da sup olarak kendini geliştir . sup olacaksan duo bir adc bul kendine . bir adc ne kadar iyi olursa olsun yanında ki support kötüyse bot lane çok zor kazanır . jungle seçersen vi elise bunun ikisini öğren, özellikle elise seni diamond a bile çıkarabilir hero yu ne kadar iyi öğrendiğine bağlı olarak.

mainim jung xin zhao ile iyi oynadığımı düşünüyorum fakat bot pre nin feedlemesi tüm oyunu bitiriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warz0 -- 5 Haziran 2014; 0:49:29 >
  • quote:

quote:

tr de bronzda oyna sonra konuşalım tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: warz0

quote:

bol bol normal game at ,tavsiyem mid adc ve solo dan uzak dur . çünkü istesen de bu 3 lane de oynamak çok zor, tr de herkes oyuna mid başlar solo candır deyip adc oynarlar . jungle ya da sup olarak kendini geliştir . sup olacaksan duo bir adc bul kendine . bir adc ne kadar iyi olursa olsun yanında ki support kötüyse bot lane çok zor kazanır . jungle seçersen vi elise bunun ikisini öğren, özellikle elise seni diamond a bile çıkarabilir hero yu ne kadar iyi öğrendiğine bağlı olarak.

mainim jung xin zhao ile çok iyi oynadığımı düşünüyorum fakat bot pre nin feedlemesi tüm oyunu bitiriyo

orası öyle özellikle adc kastımı genel olarakda kill saldımı diğer lane'lere oyunu taşımış oluyo

• quote:

quote:

quote:

tr de bronzda oyna sonra konuşalım tekrar

aynen öyle weste benzemiyo
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bende ilk başladığımda 30 olduğum gibi dereceli girdim senin gibi bronz 2 başladım ezmiyorum bazen çok iyi maçlar oluyor hırslı oynayanlar denk gelince ama ordan çıkmak zor düşmek kolay sen düşmemeye bak 3 4 gidersen zor olur çıkman ortalarda git kendini geliştir sonrası gelir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: warz0

quote:

mainim jung xin zhao ile iyi oynadığımı düşünüyorum fakat bot pre nin feedlemesi tüm oyunu bitiriyo

xin late de çok düşüyor tavsiyem elise ya da vi . madem bot feedliyor kampla sende zaten sanmıyorum ki ward manyağı yapsınlar . ayrıca buff zamanlarını kaçırma red/blue 5 min drake 6 min baron 7 min unutmamak için chatte 710 or/ob(our red /blue) yaz ki ne ne zaman çıkacak bilgin olsun. aynı zamanda karşı jung ı da kontrol et eğer senin red çıkacağı zaman adam bir yere gank a gittiyse git çal hemen. pushlayan laneleri kaçırma direk gank at şimdilik diyeceklerim bu kadar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.