Şimdi Ara

Bu modemin neyi var.?(DATRON RTA1320 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE SELAM.İNTERNETE BAĞLI DURUMDA İKEN MODEME Bİ ŞEYLER OLUYOR VE POWER IŞIĞI YEŞİL İKEN KIRMIZI OLUYOR YANİ İNTERNET BAĞLANTISI KOPUYO.BENİM ANLAMADIĞIM İNTENET BAĞLANTISI KOPTUĞUNDA DSL IŞIĞININ SÖNMESİ LAZIM AMA POWER IŞIĞI NEDEN SÖNÜYOR.HA BU ARADA POWER IŞIĞI KIRMIZI OLDUKTAN SONRA BİR SÜRE SONRA TEKRAR YEŞİL OLUYOR.BUNUN NEDENİNİ BİLEN VARMI?
    BEN KENDİM GÜÇ ADAPTÖRÜNDEN ŞÜPHELENİYORUM AMA SİZDEN DE FİKİRLERİNİZİ,ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

• arkadaşım konunun adaptörle bi alakası yok
    aynı modemden bnde de war alalı 6 ay oldu we 3 hafta önce internete geç bağlanmaya ve ses çıkatmaya başladı we servise götürdüm problemin normal olup olmadığını sordum we bana datronun bu modellerinin çoğunun arıza çıkardığını sölediler we bnde arıza nın nedenini sordum bana modemin içindeki güç kaynağının ısınmadan dolayı arıza çıkardığını sölediler neyse modemi bıraktım modemi garanti kapsamında yaptılar we modemi 2 gün sora aldım şu an sorunsuz çalışıyor

BNCE SENDE MODEMİ SERVİSE GÖTÜR VE NEDİR NE DEĞİLDİR Bİ ÖĞREN MUHTEMELEN SENİN MODEMİNDE DE AYNI PROBLEM WARDIR
  • SAOL.
  • güzel soru şık cevap kısa ve etkili
  • AYnen datron rta1320 3 ay öncesıne kadar super memnundum ne olduysa 1 haftaya kadar oldu cok ısınıyordu bende aksamlarıda kapatmadan gidiyordum ne olduysa bu 1 hafdada oldu ılk zamanlar ses cıkartmaya basladı sonradan power ısı kırmızıdan hıc yeşile dönmuyordu 1 gün boyunca reset atıp bekledım adsl hattınıda cıkardım usb kablosunuda cıkardım bekledım 1 gün boyunca kapatım actım tık yok hepkırmızıda kalıyor bence beş para etmez model kanzer olmak üzereyken arkadaşdan adls modem aldım datronm servıse görürcem ugrasmakdanda bıktım artık almısken zoom veya asus neye almadım diye düşünüyorum kafa işde ucuz etın yahnısı ınsanı bayarmıs aynısı bu olay ısde sakın ha datron deyınce kacın
  • quote:

Orjinalden alıntı: unixx

AYnen datron rta1320 3 ay öncesıne kadar super memnundum ne olduysa 1 haftaya kadar oldu cok ısınıyordu bende aksamlarıda kapatmadan gidiyordum ne olduysa bu 1 hafdada oldu ılk zamanlar ses cıkartmaya basladı sonradan power ısı kırmızıdan hıc yeşile dönmuyordu 1 gün boyunca reset atıp bekledım adsl hattınıda cıkardım usb kablosunuda cıkardım bekledım 1 gün boyunca kapatım actım tık yok hepkırmızıda kalıyor bence beş para etmez model kanzer olmak üzereyken arkadaşdan adls modem aldım datronm servıse görürcem ugrasmakdanda bıktım artık almısken zoom veya asus neye almadım diye düşünüyorum kafa işde ucuz etın yahnısı ınsanı bayarmıs aynısı bu olay ısde sakın ha datron deyınce kacın

arkadaşım zoom da çok problem çıkartıyomuş bu sadece bi duyum ama inca'nın bi modelinin gerçekten arızalı olduğuna şahit oldum makina ısındığında sürekli hat kesiyodu kadın bu ne bçim modem die bilgisayarcıda bas bas bağırıyodu

arkadaşlar datron modemi almaya gittiğimde modemi teslim edecek kişi modemi almak için dolabı açtığında abartmıyorum enaz 100 tane teslim edilecek rta 1320 wardı

EĞER 3-4 AY SONRA MODEMİNİZİ SERVİSE GÖTÜRMEK İSTEMİYOSANIZ KESSİNLİKLE BU MODEMİ ALMAYIN

AMA ŞUNU SÖLEYEBİLİRİM FİYAT+performans açısından çok iyi bi modem yanında hediye olarak werilen anti virüs programını hala kullanıyorum

• bnm 1 sene oldu problem yaşamadım...
    Bunu dedim ya kesin 1haftaya kalmaz modeme elveda derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 18 Ekim 2006; 19:09:08 >
  • bende bu tip problemler yaşıyorum.sapıtıyor sinyaller power kırmızı yanıyo çok sinir durumlar. şans işi birazda.
  • modemler için kısaca bazı bilgi vermek isterim.

Yukarıda markalarını belirttiğiniz modemler orjinal olmayıp sadece görünüm ve ucuz kitlerle yapılan modemler içindede çoğu şu eskiden bildiğimiz CONEXANT chipsetlerden firmalara özel olarak sipariş verilip yaptırılıp isim bulunup yaptırılan sipariş modemlerdir.Bu nedenle modemlerin stabile çalışmasını fazla bekliyemzsiniz.orjinal modemler kendi chipsetini kullanıp kendi argesinde denenmiş belirli markalar vardır., bunları da bilenler zaten tercihleri bu modemden yana, geri kalan kısım ise malesef bu tip modemlerle cebelleşiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

modemler için kısaca bazı bilgi vermek isterim.

Yukarıda markalarını belirttiğiniz modemler orjinal olmayıp sadece görünüm ve ucuz kitlerle yapılan modemler içindede çoğu şu eskiden bildiğimiz CONEXANT chipsetlerden firmalara özel olarak sipariş verilip yaptırılıp isim bulunup yaptırılan sipariş modemlerdir.Bu nedenle modemlerin stabile çalışmasını fazla bekliyemzsiniz.orjinal modemler kendi chipsetini kullanıp kendi argesinde denenmiş belirli markalar vardır., bunları da bilenler zaten tercihleri bu modemden yana, geri kalan kısım ise malesef bu tip modemlerle cebelleşiyor..

+1 yazdıkların donanım tercihinde üzerinde düşünülmesi greken konular

• quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

quote:

Orjinalden alıntı: computeron

modemler için kısaca bazı bilgi vermek isterim.

+1 yazdıkların donanım tercihinde üzerinde düşünülmesi greken konular

Evet düşünülebilir.Ayrıca sizlere kullandığım Airties marka modemi öneririm.1 yıldır sorunsuz çalışıyor.

• modemin arkasından reset atmayı deneyin iğneyle falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

bnm 1 sene oldu problem yaşamadım...
    Bunu dedim ya kesin 1haftaya kalmaz modeme elveda derim

insaf ya 3 gün geçmedi modem bozuldu şerefsizim
    Bilgisayar açıkken kendini resetleyip duruyor.
    Bilgisayarı kapatıp modemi açıyorum sora bilgisayarı açıyorum böyle yapınca resetlemiyo
    Neyse dumanlar çıkana kadar idare edeyim garantisinin 2 senesi daha var

• Üç ayrı arkadaşımın işyerlerine ve altı ayrı arkadaşımın evlerine DATRON kurdum. (Bir tanesi wireless) En yenisi iki yıllık. Evimde bir ay öncesine kadar Zoom X4 ile üç yıl önce kurduğum ağ vardı, Linksys ile wireless sisteme geçtim. Zoom modemi de tam ve sağlam olarak bir arkadaşıma sattım ve hala kullanıyor. Elektrik kesilmeleri hariç, bu modemlerin hiç birisi kapatılmadı. Yani power düğmesini ben açtım, hala o vaziyette duruyorlar.
    Her üründe olduğu gibi bu markaların da üretim hatası, nakliye koşulları, kullanıcı hatası gibi sebeplerden dolayı arızaları görülebilir. Arada bir iki arızalı ürün çıktı diye tüm markaya veya ürün grubuna çamur atmak doğru değil. Sonuçta bunların tamamı kul yapısıdır.
    Hiç arıza yapmayacağı garanti olan bir ürün gösterebilecek kimse var mı oralarda?????

• Aynı sorun bende oluştu durup dururken kırmızı ışık yanıyor sıfırlıyor kendini çok sinir bir durum ayrıca modem kapalıyken açtığımda 5-8 dk bekliyorum açılması için modemden zaten bir cızırtı geliyor o sırda sonra o cızırtı gidince çalışıyor galiba motor ısınmış oluyor bu arada drhasan112 ban çekmiş ama bence boşa ban çekmiş bu genel bir sorun 1-2 kişinin yaşadığı bir sorun değil demekki seride bir problem var neyse yeni modem alana kadar iade edicez servisle hiç uğraşamam zaten kaça aldıkki modemi birde kargo parası filan derken iyi batarız
  • burada herkes modemlerden dert yanmış...

benm de 4 port sppedcom modemim arıza yaptı 2 defa servise gitti geldi ama sorun giderilemedi...

arkadaslar 7/24 internete baglı olan ve açık kalan modemler aşırı ısınmadan dolayı bir süre sonra arıza yapıyorlar bu kaçınılmaz oluyor

marka ne olursa olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.