Bildirim
Bu nasıl bir virüs?webcam acıldı görüntümü cekti
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
La ben sırf şu tarz virüslerden korktuğum için sabit web cam in önüne bant yapıştırdım.Dikkatli olucan. -
quote:
Orijinalden alıntı: G3NJUR0
La ben sırf şu tarz virüslerden korktuğum için sabit web cam in önüne bant yapıştırdım.Dikkatli olucan.
Ben de siyah elektrik bandı yapıştırmıştım laptop kamerasına -
hareketi çekseydin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oluruna Bırak! -- 19 Ocak 2013; 18:48:38 > -
Sana video linki atmışlar, sende indirmişsin ama video değil .exe uzantılı bir program indirdiğin antivirüs işe yaramamış yada yüklemedin mi ne yaptın. O yüzden interneti kapat başta, sonra 2 diskede format at. -
Bir an "görüntümü" kelimesini "g*tümü" okumuşum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 19 Ocak 2013; 18:49:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Amon Amarth
quote:
La ben sırf şu tarz virüslerden korktuğum için sabit web cam in önüne bant yapıştırdım.Dikkatli olucan.
Ben de siyah elektrik bandı yapıştırmıştım laptop kamerasına
Niye senden elektrik almasınlar diye mi ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: -TRioN-
Sana video linki atmışlar, sende indirmişsin ama video değil .exe uzantılı bir program indirdiğin antivirüs işe yaramamış yada yüklemedin mi ne yaptın. O yüzden interneti kapat başta, sonra 2 diskede format at.
dedigin gibi oldu galiba gelen bir linke tıklamıstm antivirüs kullanmıyorm.format atmayı beceremem antivirüs indirip taratsam fayda edermi -
quote:
Orijinalden alıntı: DisCoKraL
quote:
Orijinalden alıntı: Amon Amarth
quote:
Ben de siyah elektrik bandı yapıştırmıştım laptop kamerasına
Niye senden elektrik almasınlar diye mi ?
/> -
resmini asayişe vercekler -
Önce bir modemini kapat virüsü atan kişi bilgisayarını kullanabilir bu şekilde. Antivirüs işe yararmı bilemem denemen lazım ama format şart bence. -
Zemana antilogger al dar gelirliğin lüzumu yok -
Boku yedin Fbi'in kendi açtığı bazı yasaklı siteleri var. Hani o sitelere girip yasadışı suç işleyenleri yakalamak için oluşturulmuş siteler. Bu sitelerde sizden izin almadan Webcameranızdan anlık görüntünüzü alıyor. Ve o IP'nin bulunduğu yere gittiğinde direk o kişiyi alıyorlar. Çünkü bir çok kişi o sitelere başkasının IP'sinden giriyor. Şimdi senin IP ile görüntünü kullanıp o sitelere giriş yapacaklar ve senin başın belaya girecek. Bu yüzden bir ara bilişim suçluları gelir alır seni veya Interpol'de gelebilir. Geçmiş olsun.
Seni özlicez -
quote:
Orijinalden alıntı: atly23
quote:
Orijinalden alıntı: -TRioN-
Sana video linki atmışlar, sende indirmişsin ama video değil .exe uzantılı bir program indirdiğin antivirüs işe yaramamış yada yüklemedin mi ne yaptın. O yüzden interneti kapat başta, sonra 2 diskede format at.
dedigin gibi oldu galiba gelen bir linke tıklamıstm antivirüs kullanmıyorm.format atmayı beceremem antivirüs indirip taratsam fayda edermi
Dostum eset'in sitesine girip smart Security 5i indir kir ve tarat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bize gelmez ki böyle şeyler bi nah çekeyim yada çıkartıp masaya vurayım -
Siyah bant çek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav bişe değildir
çektiler diyelim nolcak?
bi düşün -
quote:
Orijinalden alıntı: erkin0007
yav bişe değildir
çektiler diyelim nolcak?
bi düşün
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
Orijinalden alıntı: erkin0007
yav bişe değildir
çektiler diyelim nolcak?
bi düşün
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X