< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu nasıl kaza bu kaza da herkes şuçlu
-
-
Siyah araba arkasına bakmamış, iyice sağa yanaşıp tır geçtikten sonra dönebilirdi. Bu da durumu kurtardı.
Hatalı kim dersen: hızlı gelen tır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkasına bakmayan, tam sağa yanaşmayıp sola dönen ve tırın kendisi gibi duramayacağını düşünemeyen siyah araba kusurlu. 5/10
Tırı ve siyah arabayı dar yolda sıkıştıran ve dur tabelasına rağmen durmayıp ilerleyen gri araba da kusurlu. 3/10
Hızlı giden tır kusurlu. 2/10
Tırcı ikisinin arasında kaldı mecburen vurdu birine.
Tır zaten böyle bir yolda aşrı hız yaparak en şuçlusu eğer siyah araba da sinyal vermediyse video dan tam seçemedim sinyal vermemiş gibi duruyor siyah araçta hatalı
Gri araçta yola bakmadan çıktığı için oda hatalı bence hepsi hatalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 12 Eylül 2024; 9:48:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ALLAH ölümcül bir sonuç vermemiştir inşeALLAH.
Bu kazada tır hayvanlığı ile o hızla gitmesi ile tamamen suçlu, siyah sedanın beklemesi ve arkasını kontrol edip öyle dönmesi gerekiyordu. Gri aracın kurallar bazında bir suçu yok. Yola çıkarken gri araç soluna bakar araç gelmiyorsa devam eder. Sonuçta çift yön karşıdan gelenin kendi şeridine geçeceğini tahmin etmek zorunda değil, aslında kazayı da hafif atlatabilirdi ama sanırım o heyecan tedirginlik korku ile frene basmak yerine gaza basarak daha kötü duruma düşüyor. Geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 12 Eylül 2024; 10:8:10 > -
Gri aracın suçu yok mu
tırcı suçlu çok hızlı.
gri araç suçsuz
siyah olandada az kusur var
-
ne suçu var onun? çift şeritli yok solundan araç gelmiyor yavaş şekilde şeridinde yoluna takıp etmeye çalışıyor. Ama dediğim gibi o kazadan çok etkilenmezdi sonrasında korku heyecan tedirginlik ile gaza basmış duramamış
-
Tır şoförüyüm, O adam siyahı duracak sandı. Siyah bence aşırı tecrübesiz birisi. Gri olanda bu dönüyor, o zaman bende sağa dönerim sonuçta soldan gelen yok dedi halbuki sağdan da sollama yapılıyor olabilir şekildeki gibi.
Ama bana kalırsa en suçlusu Tır şoförü. Hız sınırlarına uymamış, ayrıca birisi yavaşlıyor ise bir sebebi olmalı sola sinyal vermemiş olabilir ama sağada vermediği kesin.
gri araba tırdan darbe yemediği halde kendi kendine şarampole mi sürmüş yoksa bana mı öyle geliyor. sanki bir anda fren yerine gaza basıp aşağı doğru hızlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 12 Eylül 2024; 10:22:17 > -
Tır şoförü suçlu. Orada sollama yapılmaz. Hız konusuna girmeye bile gerek yok.
Hocam inşallah ehliyetin yoktur. varsa durum baya bir vahim.
Öndeki aracın sinyal verip vermemesi hiç önemli değil. Arkadan vuruyor tır. Bitti başka suçlu aramaya gerek yok. Sinyal verip vermediği belli olmayan araç arıza yapmış ve yolda durmuş da olabilirdi.
-
Arkadan hızlı gelen tır gördüğünüzde önüne kırıyorsunuz herhalde gel bana vur da kaza yapalım diye. Tırcı hızlı giderek hata yapmış fakat diğerleri de kusurlu. Yolun da ne olduğu belli değil çizgi dahi yok.
Gri aracın kusuru yok diyenlere şaşıyorum
sol dan araç gelmiyor benim şeritim boş deyip sağ bakmadan tali yoldan çıkalım öyle mi
Siyah araç sinyal verdiyse suçu yok. Kamyon her türlü suçlu. Grinin durumu komik 😆
Şöyle böyle olsaydı demenin anlamı yok. Teknik anlamda tır direk suçlu.
-
evet yolda şerit yok. Belediye veya karayolları artık kime bağlı ise yol kusuru var.
ancak ehliyeti olan bir sürücünün orada sollama yapılmayacağını bilmesi gerek.
Eğer yolda şeritler olsaydı, tırın geldiği yönde düz çizgi olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 12 Eylül 2024; 19:1:41 >
-
Orada sollama yapılmaz. Yasak. Kural dışı. Tır ters yöne girmiş araç statüsünde. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Kural bu.
Tır yasak yerde sollama yaptığı ve tali yol çıkışında muhtemelen kendine ait hız sınırının çok üzerinde gittiği için kaza oluyor.
orada da binek araçlar icin hız sınırı okul bölgesi vs değil ise hız sınırı 50 dir. Hız sınırının 50 olduğu yerde sollama mı olur.
tır şoförü trafikte değilde babasının boş arsasında araç kullanır gibi araç kullandığı icin kaza oluyor.
bu kadar basit.
ehliyetiniz varsa bu hareketleri yapıyorsanız kaza yaptığınızda diğer araçların parasını öderken bu mesajı hatırlarsınız.
Sen ilk baştan itibaren mesajlarımı okudun mu ben bu kazada en büyük suçlu zaten tır şöforü dedim
Bazı arkadaşlar gri aracın hiç suçu yok diyor bende ona itiraz ediyorum
Burda gri araçta dahil hepsi kusurlu
Not: 15 yıllık şöforüm böyle temkinli olduğum için büyük kaza yapmadım yaptığım ufak kaza da kusurlu karşı taraftı
Kısaca kural var diye yol hakkı benim diye yolu kontrol etmeden çıkmam mahalle arası olsa dahi durur araç geliyor mu diye bakar öyle devam ederim
Bazen kural var diye değil can taşıdığın için geride seni bekleyenler olduğu için temkinli olmak gerekir hatta gerekirse geçiş önceliğimi karşı tarafa veririm emin oldukdan sonra devam ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 12 Eylül 2024; 19:41:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Siyah araba arkasına bakmamış, iyice sağa yanaşıp tır geçtikten sonra dönebilirdi. Bu da durumu kurtardı.
Hatalı kim dersen: hızlı gelen tır. |
Tır zaten böyle bir yolda aşrı hız yaparak en şuçlusu eğer siyah araba da sinyal vermediyse video dan tam seçemedim sinyal vermemiş gibi duruyor siyah araçta hatalı
Gri araçta yola bakmadan çıktığı için oda hatalı bence hepsi hatalı |
Benzer içerikler
- genç emeklilere tavsiyeler
- en milliyetçi şehirler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- 25 yaşında hakim olunur mu
- hyperbon sakız boykot mu
- tf 2000
- reeder nerede üretiliyor
- byd modelleri
- özel numara bulma
- ötv muafiyeti 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X