beyler bu sabah bana letterden böyle bişey gelmedi ne işe yaradıgını bilmiyorum bana bi açıklama yaparmısınızz
evet görevi var onun yanlışlıkla ıd=lar karışmış letterden sana gelmiştir.
oyuna giremedik bi süre onun için göndermişler exp artırıo bu scrollü basınca 1 saat boyunca
bu 51 60 lvl arası characterlerin kullanabilecegi % 40 fazladan exp veren yani kullandıgında normal de aldıgın expi % 40 arttıran bi item skıll bara koyarak kullaniosun k2 saolsun gecen haftalarda olusan exp bug ve premıum servisce hatalrı için premıumlu uyelerine dagıttı fakat lanet olsun benim lvl 66 kullanamiom bi işide düzgün yapsalar bi hafta cz ye cıkmıycam orclar rahat edicek
ne yani ben şimdi onu hiç bişey yapamazmıyım arkı ma da geldi bu şey bazıları da pazarda satıyordu bunları para eder mi bu ????
premium almışın kc ile de bunu almışın gelmiş işte
silwer ve gold prelilere hediye 5 tane 1 saatlik %40 xp arttırma scrollu
jamesbond__007 premium almışın kc ile de bunu almışın gelmiş işte
ben bunu almadım kendi kendine geldi niye geldiğini merak etmiştim sordum ve yanıtını aldım saol öyle olsa ben kendim aldım derim aptal aptal yazılar yazıp da post kasma !!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme