Şimdi Ara

Bu ne rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralik ayinda tt taahudum bitiyo faturaliyim.az once baktim (7gb faturali 29 lira iken önceden) simdi ayni fiyata 3gb veriyo
    6gb 35 lira diyo ama vergiler de eklendi mi 38 liraya geliyo oha yaa memlekette bi tek ben mi fakirim

Vodafone faturasiz bekle beni ben geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 3 Eylül 2020; 9:53:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TT zammın âlâsını yaptı. Eskisi gibi ucuz fiyattan dolayı kolay kolay müşteri kazanamaz ve iyice dibe vurur. 15GB 35 TL, 20GB 45 TL gibi efsane tarifeleri artık yok.

Bu dandiklerin bir dünya sorunu da cabası. Hem dandik hizmet sun, hem de pahalıya ver. Cıx yemez..

Vodafone belki TT kadar yüksek hız vermez ama servisleri ve stabilitesi daha iyi.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da

Vodafone > TT

3 ay deneyimledim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TT hız olarakta kapsama olarakta Vodafone'u 10'a katlasa, yinede vasat servislerinden kaybeder.

Bu ne rezillik

Tarifemde bulut depolama hakkı vermiş, geçen yedekliyim biraz dedim girrmedim, bugün denedim yine giremedim. Aga Allah aşkına bunların doğru düzgün çalışan bir servisi yok mu merak ediyorum. Bu millet bu operatörü bu hâlde nasıl kullanıyor aklım almıyor.

Hakkını yemiyim Tivibu'su eyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 3 Eylül 2020; 11:24:52 >

Hocam şu an Prime tarifelerinde Dijital Depo'dan kullanım veriliyor. TT Bulut eski uygulama sanırım. Dijital Depo uygulamasından giriş yapmayı deneyebilir misiniz?

Selfy 10 GB 29 TL'de gitti hocam

• Normalde bimcell fena deil ama ordan da tt'ye gecemiyoruz kampanya oldu mu :(

Ben vodafone'da cok sikinti yasamis biriyim ama yine de geccez artik.vodafone'da 1.5 sene once internet cekmiyodu ve kopmalar oluyodu (istanbul,beyoglu)
    Belki baska yerlerde bu sorun yasanmiyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet şimdi oldu hocam, sağolun. Bulut nereden aklımda kaldı anlamadım, ayrıcalık mesajlarında vardı herhalde.

Depolama alanı 2GB veriyor çok az. Bunu arttırması lazım. Verilerimi Vodafone yerine TT'a yedeklemeyi tercih ederim. Ücretsiz arttırırlarsa geçiş yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 3 Eylül 2020; 11:47:5 >
  • O pek popüler değildi yau

Çöp operator Turkcell Lifebox var bende 150gb vermişler. Yükleme yapınca da kıtadan yemiyor. Dahası bunun için ücret odemiyorum.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Bu tip şeyleri ücretsiz vermesi lazım ki albenisi olsun.

Turkcell'e çöp diyen de ne bilim

• Fiyatlar konusunda kimse tepkili deil hayret

• TT kullanıyorum 15 gb 35 tl ödüyorum aradılar %25 indirim teklif ettiler hala beklemedeyim.Turkcelle gecmeyi dusunuyordum faturalı maksi plus pakete. Diger operatorde olup turk telekoma gecmeyi dusunsem şu an benim kullandigim tarife ile yeni tarifeler arasında 15 20 lira oynuyor. Geçilecek gibi değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Turkcell operator değil çöperator 😂

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Nooooooooo

Tırtcell

Çok Orjinal isim tebrik ederim 😂

• Benim kardeşimin hattı da tahhüt sonu aradılar bizzat bana verdi ben konustum. Çosturan 3gb bitti 21tl idi arayan 39tl tahhutsuz uzerınden yuzde 10 indirimle 35tl civarı bir şeyler söyledi. Bende cok kazık vodafone turkcell vs fiyat örnekleri verdim yok işte ttde avantajlarınız var eski abonesiniz vs vs dedi daha inmediler. Bimcelle tasıdık oradan suan 19tlye 3gb + 1gb hediyesi var. Daha iyi oldu kardesşime de yetiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 3 Eylül 2020; 15:28:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.