Şimdi Ara

Bu netlere ilk 500 gelir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kemalist81

Arkadaşımız fake değildir.İsmini aratın profilden Mersin ygs 1.cisidir kendisi.

gecen lys ye giderken ışık dersanesinin önündeki afişte yazıyordu ygs Türkiye 24. diye soracaktım ben de mersinli misin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: chans

ygs, 490 puan, 24. oldum

lys 1: 4-5 mat 1 geo yanlış
    lys 2: 1 kimya yanlış

1-bu netlere ilk 500 gelir mi sizce?
    2- boğaziçi-koç-sabancı bunların hangisi daha iyidir mühendislikte? bitirince, yurtdışına mastera gitmek istiyorum.
    3- bilgisayar mühendisliği istiyorum ama çevremde herkes ee oku diyor? nedir yorumlarınız?

Bence Elektrik elektronik mühendisi ol derim.Çünkü memleket doydu bilgisayar mühendisliğine
  • o ygs'ye o lys 1 tam bir rezillik desem abartmış olmam herhalde. :)
  • Tebrikler hocam bence yurtdışında da çalışabileceğin bölümleri seç derim..Tıp,diş hekimliği,uzay mühendisliğini öneririm..İlk tercihlerin İstanbul olsun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LhospitaL -- 29 Haziran 2010; 16:39:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

o ygs'ye o lys 1 tam bir rezillik desem abartmış olmam herhalde. :)

lys matematik'te, 2 tane yanlışım var normalde, ancak hatırlamadığım soruları da yanlış saydım, en kötü olasılığı göz önüne getiriyorum. evet, dikkatsizlik yapmasam çok rahat fullerdim. fen de aynı şekilde.

quote:

Orijinalden alıntı: nedjohnlansenseebob

Allahım yarabbim ne malsın ya sen bizi geri zekalı mı sanıyorsun ?

Araç çubuğuna şu kodu yazarak javascript: document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0
    enter a tıkla,
    istediğin gibi sonucunu değiştir gel sonra da forumda hava at bu işler çocuk işi bırakın böyle şeyleri.

lan mal herif, kendi aptallığını gözler önüne sermişsin, zeki mi zannediyorsun kendini bok insan.
    ben de dh'de tectübeli insanlar vardır diye yardım alabilirim belki diye düşündüm. ama arada böyle gerizekalıların olabileceğini tahmin etmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chans -- 5 Ağustos 2010; 22:19:46 >

• Yurt dışına gitmek istiyorsan Boğaziçi, ODTÜ ve Bilkent'i hem İngilizce olmaları, hem iyi eğitim vermeleri, hem de yurt dışında(özellikle ABD'de) tanınmalarından dolayı düşünmelisin.

Meslek seçimini kendim yap ama tavsiyeleri duymazlıktanda gelme.

NOT: ABD'de en karlı işler arasında bilgisyar mühendisliği bulunuyor. Önümüzdeki 10 küsür yıl boyunca yazılımcılara talebin %30+ artacağı ABD istatistik bürosu tarafından söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 29 Haziran 2010; 18:20:43 >
  • http://www.showhaber.com/ygs-mersin-1-si-isik-dershanesinden-288746.htm

Almışsın laptopu hadi bakalım Tebrikler kardesim basarılarının devamını diliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: nedjohnlansenseebob

Allahım yarabbim ne malsın ya sen bizi geri zekalı mı sanıyorsun ?

Araç çubuğuna şu kodu yazarak javascript: document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0
    enter a tıkla,
    istediğin gibi sonucunu değiştir gel sonra da forumda hava at bu işler çocuk işi bırakın böyle şeyleri.

Bu arkadas da kendini cok zeki zannediyor heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 29 Haziran 2010; 18:54:16 >

• Arkadaşlar eğrisiyle doğrusuyla buda geçti.Yorumlara bakıyorum hep sallama
    aşağıdaki adresteki yorumcu adrese tesli yorumlar yapıyor tavsiye ederim selamlar.
    http://maydonez.net/te eğitim içinde lys yorumlarında şenpınar hoca
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltakin

Arkadaşlar eğrisiyle doğrusuyla buda geçti.Yorumlara bakıyorum hep sallama
    aşağıdaki adresteki yorumcu adrese tesli yorumlar yapıyor tavsiye ederim selamlar.
    http://maydonez.net/te eğitim içinde lys yorumlarında şenpınar hoca

Ya sen mal mısın ilgili ilgisiz her konuya girip "Yorumlara bakıyorum, hep sallama." diyip sitenin reklamını yapıyorsun?
  • Tebrikler gerçekten iyi bir sonuç almışsın

Bu netlere ilk 500 gelir mi?
  • Dereceye giriyosun ama hayatta bir hedefin yok çok ilginç.

Senin yolunu çizip ona göre calısman lazımken sen kuru kuru calısmıs yolunu çizememissin. Ben ''su olsam mı arkadaslar olanakları nasıl'' demek yerine '' Ben bu meslegi okuyacagım olanakları da sunlar isteyene yardımcı olabilirim'' demen lazım(dı).

Bu forumdakilerin sana inanmama sebebi de o. Konu açıp Bilgisayar Mühendisligi nasıl diye sorarsan kimse inanmaz tabi dogal olarak.

Sonucta çok iyi bir basarı yakalamıssın istedigin üniversitenin istedigin bir bölümüne gidebilecek durumdasın. İyice düsün tasın aklına en cok yatan, yapmaktan en cok hoslanacagın meslegi sec derim. Hayat senin hayatın forumdakilerin sözüne bakıp kararını degistirme. Buradaki yorumlar senin için sadece bir fikir olsun.

Umarım aynı basarıyı devam ettirirsin tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Dereceye giriyosun ama hayatta bir hedefin yok çok ilginç.

Senin yolunu çizip ona göre calısman lazımken sen kuru kuru calısmıs yolunu çizememissin. Ben ''su olsam mı arkadaslar olanakları nasıl'' demek yerine '' Ben bu meslegi okuyacagım olanakları da sunlar isteyene yardımcı olabilirim'' demen lazım(dı).

Bu forumdakilerin sana inanmama sebebi de o. Konu açıp Bilgisayar Mühendisligi nasıl diye sorarsan kimse inanmaz tabi dogal olarak.

Sonucta çok iyi bir basarı yakalamıssın istedigin üniversitenin istedigin bir bölümüne gidebilecek durumdasın. İyice düsün tasın aklına en cok yatan, yapmaktan en cok hoslanacagın meslegi sec derim. Hayat senin hayatın forumdakilerin sözüne bakıp kararını degistirme. Buradaki yorumlar senin için sadece bir fikir olsun.

hayatta hedefimin olmadığını nerden çıkardın anlamadım. bilgisayar mühendisliği nasıl diye de sormadım iyi oku istersen. sadece forumdaki tecrübeli insanların görüşlerini öğrenmek istedim. ki elektrik-elektronik vs. bilgisayar mevzuu bu işin uzmanları tarafından da tartışılmakta halen, "ee mühendisi bilgisayar mühendisinin yaptığı işleri de yapabilir. en iyi programcılar ee'den çıkar" iddiaları dolaşıyor ortalıkta.

küçüklükten beri bilgisayar mühendisliği istiyordum. ancak derece gelince insanlar ee daha iyidir yazık edersin puanına falan dediler. ben de şu anda ikilemde kaldım. araştırmaya devam ediyorum. insanları tanımadan yargılamayın. "kuru kuru çalışmışsın" ne demek lan, çoğu kişiden az çalıştığımı söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chans -- 5 Ağustos 2010; 22:20:55 >

• quote:

quote:

hayatta hedefimin olmadığını nerden çıkardın anlamadım. bilgisayar mühendisliği nasıl diye de sormadım iyi oku istersen. sadece forumdaki tecrübeli insanların görüşlerini öğrenmek istedim. ki elektrik-elektronik vs. bilgisayar mevzuu bu işin uzmanları tarafından da tartışılmakta halen, "ee mühendisi bilgisayar mühendisinin yaptığı işleri de yapabilir. en iyi programcılar ee'den çıkar" iddiaları dolaşıyor ortalıkta.

küçüklükten beri bilgisayar mühendisliği istiyordum. ancak derece gelince insanlar ee daha iyidir yazık edersin puanına falan dediler. ben de şu anda ikilemde kaldım. araştırmaya devam ediyorum. insanları tanımadan yargılamayın rica ediyorum. "kuru kuru çalışmışsın" ne demek ya!, çoğu kişiden az çalıştığımı söyleyebilirim. kibirlilik yaptırtmayın bana. insan gibi soru sordum.

aslında bilg. müh. kod yazmaksa ee öğrenmek daha makul.kod dili öğrenmek kolay birşey zaten.ayrıca daha önceden kod yazmamışsan puanın kadar yüksek verim alamazsın orada kaç yıldır kod yazıp 3-4 kod dili bilen vardır.belki sen de biliyorsundur ozaman hiç bilg. müh uğraşma biraz daha geliştirir aynı işi yaparsın yine.

• Bilgisayar mühendisliğini web sayfası hazırlamak sanıyorsunuz galiba. Bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

quote:

quote:

küçüklükten beri bilgisayar mühendisliği istiyordum. ancak derece gelince insanlar ee daha iyidir yazık edersin puanına falan dediler. ben de şu anda ikilemde kaldım. araştırmaya devam ediyorum. insanları tanımadan yargılamayın rica ediyorum. "kuru kuru çalışmışsın" ne demek ya!, çoğu kişiden az çalıştığımı söyleyebilirim. kibirlilik yaptırtmayın bana. insan gibi soru sordum.

aslında bilg. müh. kod yazmaksa ee öğrenmek daha makul.kod dili öğrenmek kolay birşey zaten.ayrıca daha önceden kod yazmamışsan puanın kadar yüksek verim alamazsın orada kaç yıldır kod yazıp 3-4 kod dili bilen vardır.belki sen de biliyorsundur ozaman hiç bilg. müh uğraşma biraz daha geliştirir aynı işi yaparsın yine.

ne alakası var ya?daha iyi bilenler olacak diye adam uğraşmasın mı?ögrenicek iste orda.Geriden baslamak farklı hic baslamamak farklı.Adam o zaman tıp yazmasın ne de olsa daha önce hasta tedavi etmedi diye
    Bana sorarsan fikrini dershane ile görüs derim.Burdakiler bol keseden sallıyor.

@knotaqram34 Senin hedefin var ama derecen yok onun derecesi var ama hedefi yok.Sence hangisi daha kötü?Ki onun hedefi olmadıgından süpheliyim(bu netlerı yapan adamın vardır) ama kıskançlık bu olsa gerek işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 1 Temmuz 2010; 0:01:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

quote:

quote:

ne alakası var ya?daha iyi bilenler olacak diye adam uğraşmasın mı?ögrenicek iste orda.Geriden baslamak farklı hic baslamamak farklı.Adam o zaman tıp yazmasın ne de olsa daha önce hasta tedavi etmedi diye
    Bana sorarsan fikrini dershane ile görüs derim.Burdakiler bol keseden sallıyor.

@knotaqram34 Senin hedefin var ama derecen yok onun derecesi var ama hedefi yok.Sence hangisi daha kötü?Ki onun hedefi olmadıgından süpheliyim(bu netlerı yapan adamın vardır) ama kıskançlık bu olsa gerek işte.

töbe töbe TÖBE TÖBE!

bilader, dedimki, pc müh. KOD YAZMAKSA, okumak ANLAMSIZ.kod öğrenmek yabancı dil öğrenmek gibi birşey.boş zamanında öğrenirsin.ayrıca, senin 4 yıl üni okuyup öğrendiklerinle liseöncesi ve lisede öğrenip üni bile okumadan senin iş imkanlarını kısıtlayan adamlar olcak. L2-L3 gidip tüm webmaster dilleri + server yönetimi + db yönetimi bilen adamlar tanıyorum.8.sınıfta web bazlı oyun yapacak kadar php bilen adamlar gördüm.onlar senin yerini işgal edecektir ;) bu üstteki arkadaşa birşey demiyorum zaten anafikri aşıp arasözlere takılanlar zaten çok ileride olmazlar.

son olarak, aramızda kaç kişi ingilizce öğrenmek için firoloji (bilmiyorum adını yanlışsa özür) okudu?

• Bilgisayar mühendisliği sandığın kadar yüzeysel bir mühendislik dalı değil. Bölümün getirilerinden bir kısmı bilgisayar mühendisliği eğitimi almadan da öğrenilebiliyor ama bunların dışında birçok farklı şeyde öğreniliyor. Yapay zeka, gömülü sistemler, simülasyon...vb bunlardan birkaçı. Donanım dersleride bunlara ek olarak öğretilen şeyler. Özetle web ve server yönetimi bilgisayar mühendisliğinin içerisinde fakat bunlar sadece işin "bir kısmı". Ayrıca network(server yönetimi) işiyle uğraşanların iyi programlama bilmedikleri aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Bilgisayar mühendisliği sandığın kadar yüzeysel bir mühendislik dalı değil. Bölümün getirilerinden bir kısmı bilgisayar mühendisliği eğitimi almadan da öğrenilebiliyor ama bunların dışında birçok farklı şeyde öğreniliyor. Yapay zeka, gömülü sistemler, simülasyon...vb bunlardan birkaçı. Donanım dersleride bunlara ek olarak öğretilen şeyler. Özetle web ve server yönetimi bilgisayar mühendisliğinin içerisinde fakat bunlar sadece işin "bir kısmı". Ayrıca network(server yönetimi) işiyle uğraşanların iyi programlama bilmedikleri aşikar.

sorun şu, pc müh okuyup bitirenlerin de tüm dallara hakim olduğunu sanmıyorum.yani mesela networkle uğraşan birinin oyun programlama bildiğini sanmıyorum.işin tamamının da aranmadığı ayrı bir gerçek.hem işveren adına da kolay.üni okumayan birini daha az maaşla işe almak.sonuçta yapacakları iş aynı.donanım derslerinin kapsamı nedir bilmiyorum ama elektronik kısmına kadar inilmiyorsa teknik serviste 1-2 ayda öğrenileceklerden pek fazla olduğunu sanmıyorum.o açıdan ee daha makbul.

• Uzmanlık alanları vardır. Her EE okuyan hem elektronik, hem de elektrikçi olamaz. Uzmanlaşır... Ne okuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 1 Temmuz 2010; 0:57:23 >
  • kızma ama bu konuyu neden açtın?
    eğer o netleri yapacak kadar akıllıysan zaten ilk 500de olduğunu bilmen gerekir.
    feci bir ego seziyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.