Şimdi Ara

Bu netlere ilk 500 gelir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FrEaK35

@ysselim
    Son yazdıklarınızı alıntılamaya bile gerek duymuyorum. En güvenilir kaynağı göstererek verdiğiniz bilginin yanıltıcı olduğunu göstermiş bulunuyorum. Bununla birlikte bu yanıltıcı bilgiyi yazma amacınız da açıkça belli oluyor. Ne yazık ki ODTÜ mezunu olduğunuzu iddia ettiğiniz halde forumda ODTÜ faşizmi yapmaya varacak kadar olgunluktan uzak olduğunuzu herkes görmüş durumda. Aynı yakışıksız üslubu devam ettirdiğiniz takdirde sonraki herhangi bir mesajınıza cevap vermeyi düşünmüyorum ki zaten bana göre bir önceki mesajımla mevzu son bulmuştur.

Tercih döneminde herkese kolay gelsin.

Arkadaşım... Yazdığım bilgi nedir?

"Bu arada ODTÜ Bilgisayar 1977'de, İTÜ Bilgisayar da 1997'de kurulmuş... "

Bu doğru mu? Doğru.

Sen yanıltıcı olduğunu iddia ediyorsun, çünkü İTÜ'de Bilgisayar Eğitimi 1980'den beri veriliyor, değil mi?
    Ben de diyorum ki ODTÜ'de de 1967'den beri veriliyor...

Dikkatini çekerim, ben kıyas olması açısından 2 bölümün de kurulma tarihlerini verdim, ki bu doğru bir bilgiydi.
    Oysa sen sadece İTÜ'deki eğitim başlama tarihini verip, ODTÜ'dekini es geçtin.

Şimdi benim verdiğim mi yanıltıcı bilgi, yoksa senin verdiğin mi?

Ayrıca biri gelip İTÜ Bilgisayar ODTÜ Bilgisayar'dan iyidir dediğinde, ben de buna cevap yazdığımda, sen bunu ODTÜ Faşizmi olarak değerlendiriyorsan, zaten mesajlarına cevap yazmak bile hata...

• geçen yıl çalışan bilgisayar mühendislerinin bana söyledikleri, İTÜ mezununun çok tutulmadığı, ODTÜ mezununun her türlü en iyilerden görüldüğü (ki bunda sanırım ODTÜ'lü ruhunun da etkisi büyüktür) İTÜ yerine Galatasaray düşünmem yönünde öneride bulunmuşlardı.

Neyse söylemek istediğim :

-Bilgisayar Mühendisliği için-

ODTÜ>>Galatasaray>İTÜ
  • Kuruluş tarihlerine göre yorum yapıyorsak Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği de 1 numara.

GSÜ Bilgisayar Mühendisliği'nin tutulduğunu ben de duymuştum; ama ODTÜ ve İTÜ'nün yanında ne kadar güvenilir kalır, bilmiyorum.
  • talha abi nasılsın :)
    (aynı lisedeydik de sen mezun olana kadar :D)

kesinlikle doğru bir sonuç,
    mersin'de her yerde fotoğrafı var talha abinin zaten. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaxpartacus

geçen yıl çalışan bilgisayar mühendislerinin bana söyledikleri, İTÜ mezununun çok tutulmadığı, ODTÜ mezununun her türlü en iyilerden görüldüğü (ki bunda sanırım ODTÜ'lü ruhunun da etkisi büyüktür) İTÜ yerine Galatasaray düşünmem yönünde öneride bulunmuşlardı.

ODTÜ>>Galatasaray>İTÜ

Önüme Proje Müdürlüğü veya Şantiye Şefliği ile alakalı (İnşaat Mühendisi) CV'ler geldiğinde, ODTÜ veya İTÜ arasında tek ayrım yaparım. O da İngilizce Bilgisi... İngilizce ve Bilgisayar bilgisi ODTÜ'lü kadar iyi olan bir İTÜ'lü ile ODTÜ'lü arasında hiç bir ayrım yapmam...

Ama genelde ODTÜ'lülerin İngilizce ve Bilgisayar bilgisi daha iyi olduğu için, özellikle İngilizce gerektiren işlerde tercih edilirler, ki bu da bir realitedir.

Boğaziçi, Yıldız, Gazi vs vs. İnşaat bölümlerinin ise üst kademelerde genelde adı geçmez...

Makine Mühendisliği için de bu yaklaşık olarak aynıdır.

Ama Elektronik-Bilgisayar ve Endüstri dediğiniz zaman, 3 büyükler gibi Bilkent-Boğaziçi-ODTÜ karşınıza çıkar... Orada da İTÜ'nün çok adı yoktur...

İTÜ'de bi de Gemi Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği iyidir, onlar da çok alternatifi olmadığı için...

• @ysselim

Bir önceki mesajımda size üslubunuzdan bahsettim. Ben sizin arkadaşınız değilim. Bu bir.

Hala başlığı okuyanları yanlış yönlendirdiğiniz için bu üslubunuza rağmen bir kere daha cevap yazıyorum. Beni yanıltıcı bilgi vermekle itham edemezsiniz; çünkü ben ODTÜ ile ilgili hiç bir şey yazmadım, İTÜ ile ilgili verdiğiniz bilginin yanıltıcı olduğunu belirttim. Ben ayrıntılı bilgi sahibi olmadığım konularda bilmişlik yapmayı tercih etmiyorum. Bu iki.

Üçüncü olarak sizin mantığınızla yola çıkarsak, İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü de 2010 yılında kurulmuş oluyor. Ne kadar yeni bir bölüm değil mi? İTÜ'nün iç yapısı hakkında bilgi sahibi değilsiniz. Size bu konuda daha fazla yorum yapmamanızı öneririm.

Bir bilgisayar mühendisi için bugün haddinden fazla zamanımı foruma ayırmış bulunmaktayım. Lütfen her söylediğinizi çürütmem için beni daha fazla zorlamayın. Bu da dört olsun.

• anlaşılan ortalık kızıştı biraz sonra kan gövdeyi götürecek.
  • quote:

@ysselim

Bir önceki mesajımda size üslubunuzdan bahsettim. Ben sizin arkadaşınız değilim. Bu bir.

Hala başlığı okuyanları yanlış yönlendirdiğiniz için bu üslubunuza rağmen bir kere daha cevap yazıyorum. Beni yanıltıcı bilgi vermekle itham edemezsiniz; çünkü ben ODTÜ ile ilgili hiç bir şey yazmadım, İTÜ ile ilgili verdiğiniz bilginin yanıltıcı olduğunu belirttim. Ben ayrıntılı bilgi sahibi olmadığım konularda bilmişlik yapmayı tercih etmiyorum. Bu iki.

Üçüncü olarak sizin mantığınızla yola çıkarsak, İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü de 2010 yılında kurulmuş oluyor. Ne kadar yeni bir bölüm değil mi? İTÜ'nün iç yapısı hakkında bilgi sahibi değilsiniz. Size bu konuda daha fazla yorum yapmamanızı öneririm.

Bir bilgisayar mühendisi için bugün haddinden fazla zamanımı foruma ayırmış bulunmaktayım. Lütfen her söylediğinizi çürütmem için beni daha fazla zorlamayın. Bu da dört olsun.

Üslup ile aktarılan gerçeğin arasında çok bir bağlantı yoktur. Bu bir.

"Dünya yuvarlaktır ulan" diyen adam yanlıştır da, "Dünya öküzün boynuzları üzerinde duruyordur aziz dinleyiciler" diyen adam doğrudur gibi bir algı varsa sende, üsluplara takılmaya devam et.

Ortada ODTÜ ve İTÜ arasındaki kıyasla alakalı bir yorum üzerine yaptığın "ek bilgi" aktarımında sadece tek tarafın "ek bilgi"sini aktararak "ODTÜ ile alakalı bilgi yazmadım, dolayısıyla yanıltıcı bilgi vermedim" dediğin zaman yanıltıcı bilgi vermemiş olduğunu zannediyorsan da senin adına üzülürüm... Bu iki.

Ayrıca olayı da o bir sayfalık yorum içerisinde en alttaki tek satır üzerine indirgeyerek ve onu da sadece kafana göre yorumlayıp, eksik ve yanıltıcı bilgi verdiğim iddian üzerinden irdeleyerek bu tartışmada haklı olduğun zehabına kapılıyorsan, daha da diyecek sözüm yok... Bu üç.

Ayrıca "Bulunduğum kristal kuleden lütfederek siz aşağıdaki varlıklara çok değerli vaktimi ayırdım" ifadesini manaca içeren bir yorum yaparak foruma yazanların hepsine kadife kelimelerle hakaret ettiğin zaman senin üslubunda sorun yok da, "Arkadaşım" diye söze başladığım için benim üslubumda mı sorun var? Bu dört.

Bir de sanki her dediğimi çürütmüş de, gerisini çürütecekmiş... Bu da beş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: blaxpartacus

geçen yıl çalışan bilgisayar mühendislerinin bana söyledikleri, İTÜ mezununun çok tutulmadığı, ODTÜ mezununun her türlü en iyilerden görüldüğü (ki bunda sanırım ODTÜ'lü ruhunun da etkisi büyüktür) İTÜ yerine Galatasaray düşünmem yönünde öneride bulunmuşlardı.

ODTÜ>>Galatasaray>İTÜ

Önüme Proje Müdürlüğü veya Şantiye Şefliği ile alakalı (İnşaat Mühendisi) CV'ler geldiğinde, ODTÜ veya İTÜ arasında tek ayrım yaparım. O da İngilizce Bilgisi... İngilizce ve Bilgisayar bilgisi ODTÜ'lü kadar iyi olan bir İTÜ'lü ile ODTÜ'lü arasında hiç bir ayrım yapmam...

Ama genelde ODTÜ'lülerin İngilizce ve Bilgisayar bilgisi daha iyi olduğu için, özellikle İngilizce gerektiren işlerde tercih edilirler, ki bu da bir realitedir.

Boğaziçi, Yıldız, Gazi vs vs. İnşaat bölümlerinin ise üst kademelerde genelde adı geçmez...

Makine Mühendisliği için de bu yaklaşık olarak aynıdır.

Ama Elektronik-Bilgisayar ve Endüstri dediğiniz zaman, 3 büyükler gibi Bilkent-Boğaziçi-ODTÜ karşınıza çıkar... Orada da İTÜ'nün çok adı yoktur...

İTÜ'de bi de Gemi Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği iyidir, onlar da çok alternatifi olmadığı için...

Bunda İTÜ'de %33 ODTÜ'de %100 ingilizce kullanımı çok büyük bir etken olmalı.

makine'de durumun böyle olduğunu biliyordum da inşaat'ta hepsi birbirine çok yakın diye biliyorum.

eee-cmpe-ie de üç büyükler dil avantajını kullanır yine

• quote:

@ysselim

Ayrıca size 3 sorum var.

1. İTÜ'lü müsünüz?
    2. Üniversite Sınavına girerken İTÜ'yü ilk sıraya mı yazmıştınız? Yoksa üstünde ODTÜ-Bilkent-Boğaziçi gibi tercihleriniz var mıydı?
    3. Eğer bunlara evet diyorsanız, burada İTÜ-ODTÜ tartışmasında canhıraşane İTÜ'yü savunmaya çalışıp da beni ODTÜ faşizmi ile suçlayan zatınızın aslında İTÜ faşisti olma ihtimali var mıdır?

• 500 olayı zor biraz.Şahsen çevremde bile bu netlerden yüksek 6 kişi var.

Benim YGS düşük kaldı fakat, LYS netlerim çok daha iyi.(Sanırım çalışma stilimden kaynaklandı)

Herneyse ;

YGS -1 : 481,925.

LYS-Matematik: 49/50 LYS-Geometri: 29/30
    LYS-Fizik: 30/30 LYS-Kimya: 30/30 LYS-Biyoloji: 30/30

Ki Matematik ve Fen'i fullemiş 3 kişi var etrafımda.
  • Tercih yapmaya hazırlanan genç kardeşler

Bugün ne yazık ki bir "İTÜ'lü"-"ODTÜ'lü" farkına şahit oldunuz. Fakat ben tartıştığım şahısın ODTÜ'lülerin genel profilini yansıttığını düşünmüyorum. Uzun süre aynı ortamda bulundursanız da bir toplulukta homojenliği sağlamak imkansızdır. Bu yüzden ön yargıyla yaklaşmamanızı öneririm.

Benim bu başlıktaki hiç bir mesajımda hiç bir iddiam veya bir şeyi savunmaya yönelik fanatizme varan davranışım olmamıştır. Ben kendi okulum hakkımda doğal olarak bilgi sahibiyim, bu nesnel bilgiler hakkında yanlış varsa düzeltmeye gayret gösteririm.

Fakat forumda herkes benimle aynı niyette ve aynı düşüncede olmayabilir. Bu sebeple siz siz olun, forumu tartışmasız bilgi kaynağı olarak kullanmayın. Bu da benden size tavsiye ;)

Herkese kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vLkN!

500 olayı zor biraz.Şahsen çevremde bile bu netlerden yüksek 6 kişi var.

Benim YGS düşük kaldı fakat, LYS netlerim çok daha iyi.(Sanırım çalışma stilimden kaynaklandı)

Herneyse ;

YGS -1 : 481,925.

LYS-Matematik: 49/50 LYS-Geometri: 29/30
    LYS-Fizik: 30/30 LYS-Kimya: 30/30 LYS-Biyoloji: 30/30

Ki Matematik ve Fen'i fullemiş 3 kişi var etrafımda.

hangi lise ?
  • quote:

Tercih yapmaya hazırlanan genç kardeşler

Bugün ne yazık ki bir "İTÜ'lü"-"ODTÜ'lü" farkına şahit oldunuz. Fakat ben tartıştığım şahısın ODTÜ'lülerin genel profilini yansıttığını düşünmüyorum. Uzun süre aynı ortamda bulundursanız da bir toplulukta homojenliği sağlamak imkansızdır. Bu yüzden ön yargıyla yaklaşmamanızı öneririm.

Benim bu başlıktaki hiç bir mesajımda hiç bir iddiam veya bir şeyi savunmaya yönelik fanatizme varan davranışım olmamıştır. Ben kendi okulum hakkımda doğal olarak bilgi sahibiyim, bu nesnel bilgiler hakkında yanlış varsa düzeltmeye gayret gösteririm.

Fakat forumda herkes benimle aynı niyette ve aynı düşüncede olmayabilir. Bu sebeple siz siz olun, forumu tartışmasız bilgi kaynağı olarak kullanmayın. Bu da benden size tavsiye ;)

Herkese kolay gelsin.

Tartıştığın şahıs İnşaat Mühendisi olduğu için yansıttığı üslup genel olarak sektörde çalışan İnşaat Mühendislerinin üslubudur. Bilmeyen araştırsın öğrensin...

Ama bence gençlerin bugün burada şahit olduğu fark şudur:

Eğer İTÜ'lü iseniz, her ortamda "Aslında biz daha iyiyiz" diye ıspata girişmek zorunda kalacağınız ve ortaya konulanlara da içi dolu cevaplar veremeyeceğiniz için içerik yerine üslubu, ortaya konulanlar yerine ortaya koyan şahsı tartışmak zorunda kalacağınız ve komik durumlara düşeceğiniz...

• quote:

Herkese kolay gelsin.

Sevgili gençler

Bu alıntıladığım mesajda bazı yanlış tespitler yaptığımı farkettim, bunun için sizden özür dilerim.

Bugün asıl şahit olduğunuz şey bazı ODTÜ mezunlarının da okuduklarını anlamakta zorlanabilecekleri ve "biz daha iyiyiz" şeklinde kendileriyle tek kişilik tartışmalara girebilecekleridir

Herkese bol şans

• sevgili durmadan gençler diye başlayıp laf atan güruh,

tartışmaya gerek bile yoktur ki ODTÜ her yerde döver İTÜ'yü ancak "arada dağlar var, aman ooff" moduna girmeye de hiç gerek yok. Ben de bu şekilde bir tespit yaptığım için pişmanım.

ama lütfen laf dalaşınızı PM yoluyla yapın bilgi edinmeye çalışan kişilere engel olmayın.

kısacası "gölge etmeyin, başka ihsan istemem"

ve anladık Fark Var....
  • quote:

quote:

Herkese kolay gelsin.

Sevgili gençler

Bu alıntıladığım mesajda bazı yanlış tespitler yaptığımı farkettim, bunun için sizden özür dilerim.

Bugün asıl şahit olduğunuz şey bazı ODTÜ mezunlarının da okuduklarını anlamakta zorlanabilecekleri ve "biz daha iyiyiz" şeklinde kendileriyle tek kişilik tartışmalara girebilecekleridir

Herkese bol şans

Sevgili Gençler,

1. ODTÜ Bilgisayar Müh.'deki Akademisyen Kadrosu İTÜ Bilgisayar Müh.'den daha fazladır.
    2. ODTÜ Bilgisayar Müh.'deki Laboratuar imkanları İTÜ Bilgisayar Müh.'den daha fazladır.
    3. ODTÜ Bilgisayar Müh.'ün geçmişi İTÜ Bilgisayar Müh.'den daha eskidir ve daha köklü bir bölümdür.
    4. ODTÜ Bilgisayar Müh.'de hoca başına düşen uluslararası yayın sayısı da, bölüm başına düşen yayın sayısı da İTÜ Bilgisayar Müh.'den daha fazladır.
    5. Sektörde ODTÜ Bilgisayar Müh. mezunlarının tercih edilme oranı İTÜ Bilgisayar Müh. mezunlarına göre daha yüksektir ve gelir seviyeleri daha yüksektir.
    6. Bütün bunlarla bağlantılı olarak da ODTÜ Bilgisayar Müh.'ün puanı İTÜ Bilgisayar Müh.'den daha yüksektir.

Ama İTÜ'den mezun olduğunuz durumda, bunları yazan birine teknik olarak cevap veremeyeceğiniz için, sağda solda kendinize göre açık bir nokta aramaya çalışır, içerik yerine üslubu tartışır, en olmadı bunları yazanların şahsını çürüterek bu içeriği çürüteceğinizi zannedersiniz...

Okuduğunuza cevap vermekte zorlandığınız durumlarda da karşı tarafı "okuduğunu anlamakta zorlanan" olarak tanımladığınızda içiniz rahatlayabilir...

Sektörde her ODTÜ dediklerinde içinizden "Olay okul değil, kişidir" der ve bulduğunuz garip yaklaşımlarla kendinizi avutmaya çalışırsınız...

Tabi bu durumda bir ODTÜ'lü "Bizim okul daha iyidir" dediğinde de, "Burunları havada gezen şımarık tipler" olarak göreceğiniz için, yaklaşımınız da buna göre olacaktır...
    Bunu dillendirdiklerinde de hemen kafalarına vurarak onları {"Biz daha iyiyiz" şeklinde tek kişilik tartışmalara giren tipler} olarak adlandırırsanız, rahatlama katsayınızda artış da olabilir...

Bunların hepsi bir zaman sonra geçer ve realite ile yüzyüze kalırsınız...

• Halen ODTÜ'de okumamış olduğum için ODTÜ hakkında bir yorum yapmamış olup, okumadığı üniversiteler hakkında bilirkişi olan ODTÜ mezunu şahsın kendine bir şeyler ispatlama çabasını şaşkınlıkla izlemekteyim.

Tekrar söylüyorum buradaki her yorum, söyleyenin sadece kendisini ilgilendirecek öznel yorumlardır.

Hala komplekse girmiyorum ve İTÜ veya ODTÜ'nün diğerinden üstün olduğunu söylemiyorum. Fakat şöyle bir araştırmanın varlığından da bahsetmek istiyorum:
    Adam diyor ki: "Ben IT firmalarındaki 'yönetici' kişilere, kendi çalışanlarının performansları hakkında 48 konuda sorular sordum. Anket sonucu böyle çıktı."
    http://www.bilgisayarmuhendisleri.com/sayfa.aspx?s=88&bilgisayarmuhendisligi=En%20iyi%20bilgisayar%20m%FChendisli%F0i%20b%F6l%FCm%FCne%20sahip%20%FCniversiteler

Yanlış anlaşılmasın, hala bir üniversitenin diğerine üstünlüğünü iddia etmiyorum; fakat şunu da söylemeliyim ki bu araştırmaya inanmayıp da burada kafasına göre üniversite karşılaştırması yapanlara inanmanız için hiç bir sebep yok. Buradaki şahısların kendi fikirlerini nesnel yargılar gibi kabul ettirmeye çalışmasını da yel değirmenlerle savaşmaya benzetiyorum.

Bir üniversite ile ilgili karar verirken, o üniversitede bulunmamış olan birinin kararınızı etkilemesine kesinlikle izin vermeyin. İleride siz de bunu yapmaktan kaçının, bu olgunluğunuzun bir göstergesidir.

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrEaK35 -- 5 Temmuz 2010; 16:06:43 >

• quote:

Halen ODTÜ'de okumamış olduğum için ODTÜ hakkında bir yorum yapmamış olup, okumadığı üniversiteler hakkında bilirkişi olan ODTÜ mezunu şahsın kendine bir şeyler ispatlama çabasını şaşkınlıkla izlemekteyim.

Tekrar söylüyorum buradaki her yorum, söyleyenin sadece kendisini ilgilendirecek öznel yorumlardır.

Hala komplekse girmiyorum ve İTÜ veya ODTÜ'nün diğerinden üstün olduğunu söylemiyorum. Fakat şöyle bir araştırmanın varlığından da bahsetmek istiyorum:
    Adam diyor ki: "Ben IT firmalarındaki 'yönetici' kişilere, kendi çalışanlarının performansları hakkında 48 konuda sorular sordum. Anket sonucu böyle çıktı."
    http://www.bilgisayarmuhendisleri.com/sayfa.aspx?s=88&bilgisayarmuhendisligi=En%20iyi%20bilgisayar%20m%FChendisli%F0i%20b%F6l%FCm%FCne%20sahip%20%FCniversiteler

Yanlış anlaşılmasın, hala bir üniversitenin diğerine üstünlüğünü iddia etmiyorum; fakat şunu da söylemeliyim ki bu araştırmaya inanmayıp da burada kafasına göre üniversite karşılaştırması yapanlara inanmanız için hiç bir sebep yok. Buradaki şahısların kendi fikirlerini nesnel yargılar gibi kabul ettirmeye çalışmasını da yer değirmenlerle savaşmaya benzetiyorum.

Bir üniversite ile ilgili karar verirken, o üniversitede bulunmamış olan birinin kararınızı etkilemesine kesinlikle izin vermeyin. İleride siz de bunu yapmaktan kaçının, bu olgunluğunuzun bir göstergesidir.

Örnek verdiğin araştırmayı yapan site "www.bilgisayarmuhendisleri.com"
    Site sahibi "Kürşat Çelik".
    Mezun olduğu yer "İTÜ Bilgisayar Müh."

Zaten sitede aynı sayfada "En iyi Bilgisayar Mühendisliği sizce hangisi" diye yaptığı ankette de en üst sıraya "İTÜ" yazmasından (Hani Abant olsa anlayacağım), ne derece objektif olduğu ortada...

Ama yok, Freak'e göre bu "objektif" araştırmaya inanmayıp da, burada "kafasına göre üniversite karşılaştırması yapanlara inanmanız için hiçbir sebep yok"...

Buradaki şahsiyet kaynak olarak üniversitelerin kendi sitelerinde yer alan öğretim kadroları, laboratuar imkanları, geçen yılların ÖSYM Sonuçları, YÖK'ün yayınladığı Uluslararası Yayın Listesi gibi üfürükten şeyler kullanabilir, ama bunlar "kendi fikirleri"dir ve bunları size "nesnel yargılar gibi kabul ettirmeye çalışması" da "yer değirmenleri" (evet yeldeğirmenini de bilmiyor...) ile savaşmaya benziyor...

Siz iyisi mi gelin bizim "objektif" İTÜ'lü arkadaşın yaptığı sitedeki araştırma sonuçlarına bakın ve bana hak verin...

Fark var evet...

• @ysselim

Bilimsel temeli olan bir araştırmayı siz yapın size inanalım o halde. Önceki mesajda belirttiğim gibi verdiğim link sadece örnek. Ben "neden ona inanmıyorken size inanayım" dediğimde bana verelebileceğiniz bir cevap yok. Çoğu zaman üniversitlerin yaptığı sıralamaların bile bilimsellikten uzak olduğunu görüyoruz. Yapmaya çalıştığınız boşa kürek çekmektir. Ne yazık ki saatlerdir benim noktamı anlayabilmiş değilsiniz. Hala üniversite karşılaştırması yapacağımı, kendi üniversitem için savunmaya geçtiğimi falan düşünüyorsunuz. Gerçekten umrumda değil. Tek umrumda olan şey tercih yapacakların sizin gibi tarafsız düşünemeyen kişilerin etkisi altında kalmaması.

(Saatler içerisinde üslubunun biraz olsun sokak ağzından normale yaklaşmasında biraz olsun katkım olduğunu düşündüğüm şahsın bana imla ayarı vermeye çalışması da hoş bir detay olmuş)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.