Şimdi Ara

Bu netlere ilk 500 gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chans -- 5 Ağustos 2010; 22:17:11 >

• Gelir gibime geliyor şansın yüksek tebrikler çok başarılısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chans

ygs, 490 puan, 22. oldum

lys 1: 4-5 mat 1 geo yanlış
    lys 2: 1 kimya yanlış

1-bu netlere ilk 500 gelir mi sizce?
    2- boğaziçi-koç-sabancı bunların hangisi daha iyidir mühendislikte? bitirince, yurtdışına mastera gitmek istiyorum.
    3- bilgisayar mühendisliği istiyorum ama çevremde herkes ee oku diyor? nedir yorumlarınız?

fenin iyi ama o matematik olmamış. matematik kolaydı ve etrafımda 4 tane full yapan adam var. o da sadece duyduklarım. duymadığım da vardır 3-5 tane..

matematikten yanlış yapmak çok sıra kaybettircek ama umarım 500 ün gerisine atmaz seni.

tebrik ederim sonucun gayet güzel

bilgisayar istiyorsan bilgisayar oku bakma başkalarının dediğine. hayat senin hayatın. seçeceğin meslekte sen çalışacaksın sana tavsiye veren insanlar değil

• quote:

Orijinalden alıntı: zéytin

quote:

ygs, 490 puan, 22. oldum

2- boğaziçi-koç-sabancı bunların hangisi daha iyidir mühendislikte? bitirince, yurtdışına mastera gitmek istiyorum.
    3- bilgisayar mühendisliği istiyorum ama çevremde herkes ee oku diyor? nedir yorumlarınız?

fenin iyi ama o matematik olmamış. matematik kolaydı ve etrafımda 4 tane full yapan adam var. o da sadece duyduklarım. duymadığım da vardır 3-5 tane..

matematikten yanlış yapmak çok sıra kaybettircek ama umarım 500 ün gerisine atmaz seni.

tebrik ederim sonucun gayet güzel

bilgisayar istiyorsan bilgisayar oku bakma başkalarının dediğine. hayat senin hayatın. seçeceğin meslekte sen çalışacaksın sana tavsiye veren insanlar değil
    mat netinden dolayı biraz zorlayabilir ama ilk 1000 kesin girersin

• quote:

ygs, 490 puan, 22. oldum

süpersin ya...tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_erk92

quote:

ygs, 490 puan, 22. oldum

süpersin ya...tebrikler
    Elektronik-Bilgisayar Double (Çift Anadal) yapabilirsin Üniversitede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraklı Insan -- 28 Haziran 2010; 16:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraklı Insan

Elektronik-Bilgisayar Double (Çift Anadal) yapabilirsin Üniversitede..

Alıntıları Göster
    Fake olduğunu düşünüyorum. Eğer doğruysa tebrikler. Ben olsam yurtdışı düşünürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (CenGizHan)

Fake olduğunu düşünüyorum. Eğer doğruysa tebrikler. Ben olsam yurtdışı düşünürüm.

Alıntıları Göster
    fake değilim, önyargılı olmayın koyarım sonucumu. ösym sınavlarıyla yurtdışına gidilebiliyor mu ki?
  • quote:

fake değilim, önyargılı olmayın koyarım sonucumu. ösym sınavlarıyla yurtdışına gidilebiliyor mu ki?

gidilmiyor diye biliyorum. gidilebilseydi 180 de 180 yapan tek insan olan Emre Kacar da giderdi.

yurtdışında lisans eğitimi görebilmek için üniden teklif almak gerekiyor. bunun için de uluslararası olimpiyat veya proje yarışmalarına katılıp dereceye girmen lazım.

sen yine de bir araştır. ama dediğim gibi uluslararası platformda ismin geçmediği sürece yurtdışında lisans okumak hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zéytin

quote:

gidilmiyor diye biliyorum. gidilebilseydi 180 de 180 yapan tek insan olan Emre Kacar da giderdi.

yurtdışında lisans eğitimi görebilmek için üniden teklif almak gerekiyor. bunun için de uluslararası olimpiyat veya proje yarışmalarına katılıp dereceye girmen lazım.

sen yine de bir araştır. ama dediğim gibi uluslararası platformda ismin geçmediği sürece yurtdışında lisans okumak hayal.

Alıntıları Göster
    Saçma sapan feyk konular açmayın şu forumda egonuzu mu tatmin ediyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearnovictory

Alıntıları Göster
    inanmayanlara söylüyorum
    bu sınavda birinci ikinci üçüncü onuncu otuzuncu olanlarda var
    yani herkes 20000 500000 küsürüncü değil
    bi iki tanesinn de forumda olması normal yani (aralarında fake olanlarda olabilir tbiki)
    tebrkler arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: nedjohnlansenseebob

dostum bizler de insanız. bizler de forumlara giriyoruz. akıllı mı sanıyorsunuz kendinizi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chans -- 30 Haziran 2010; 14:34:20 >
  • quote:

quote:

dostum bizler de insanız. bizler de forumlara giriyoruz. akıllı mı sanıyorsunuz kendinizi?

Alıntıları Göster
    tebrikler abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efendi. -- 28 Haziran 2010; 18:45:24 >
  • quote:

quote:

İsmini niye sansürlüyosun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

quote:

İsmini niye sansürlüyosun ?

Alıntıları Göster
    Allahım yarabbim ne malsın ya sen bizi geri zekalı mı sanıyorsun ?

Araç çubuğuna şu kodu yazarak javascript: document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0
    enter a tıkla,
    istediğin gibi sonucunu değiştir gel sonra da forumda hava at bu işler çocuk işi bırakın böyle şeyleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearnovictory

Allahım yarabbim ne malsın ya sen bizi geri zekalı mı sanıyorsun ?

Araç çubuğuna şu kodu yazarak javascript: document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0
    enter a tıkla,
    istediğin gibi sonucunu değiştir gel sonra da forumda hava at bu işler çocuk işi bırakın böyle şeyleri.

Alıntıları Göster
    Biraz fazla önyargı var sanki. Fake olma ihtimalinin yanında gerçek olma ihtimali de var arkadaşın.

Ki ben inanıyorum gerçek olduğuna. Çünkü başka bi puan türündeki 24. benim arkadaşım ve gayet internete girebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Behram

Biraz fazla önyargı var sanki. Fake olma ihtimalinin yanında gerçek olma ihtimali de var arkadaşın.

Ki ben inanıyorum gerçek olduğuna. Çünkü başka bi puan türündeki 24. benim arkadaşım ve gayet internete girebiliyor.

Alıntıları Göster
    Makatronik Mühendisliği de okuyablirsin arkadaşım onun da geliceği açık

• quote:

Orijinalden alıntı: black label

Bence şu "geleceği açık", "geleceğin meslekleri" olayları riskli. Şimdi mekatroniğe söylenen şeylerin aynısı yıllar önce çevre mühendisliği için de söyleniyordu. Çevre mühendisliğinin hâli vahim.

Bence ilk 500'e girersin. Böyle bir dereceyle de Sabancı'nın burslu mühendislik programını veya Bilkent'in burslu bilgisayar mühendisliğini öneririm. Yurtdışı kapıları açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: black label

Alıntıları Göster
    Arkadaşımız fake değildir.İsmini aratın profilden Mersin ygs 1.cisidir kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist81

Arkadaşımız fake değildir.İsmini aratın profilden Mersin ygs 1.cisidir kendisi.

Alıntıları Göster
    tebrikler kardeş. itü uçağı bi düşün derim. benim kuzenin bi tanıdığı var. adam itü uçak mezunu abd ye uçak almaya gidiyormuş. ve adamın yıl içinde istedği yere tatil hakkı var. yurtdışı bağlantıları inanılmaz geniş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.