Öncelikle foruma merhaba. Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım, donanım hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Kabataslak aşağıdaki gibi bişey var elimde buna yakın bir sistem istiyorum ama; uyum gibi nasıl performans göstereceği gibi konular hakkında pek bilgim yok. Yorumlarınız benim için değerlidir.
anakartı böyle seçtim : GIGABYTE P55-UD3R Intel P55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O/C) E-Sata 255TL bir de bu var ama 315TL : GIGABYTE P55A-UD3R Intel P55 Soket 1156 DDR3 USB 3.0 & SATA3 eğer çok büyük fark yoksa ucuz olanı seçeceğim uygun mu? ve bu fiyatlarda başka anakart tavsiyesi de olabilir..
A'nun güç fazları daha fazladır (overclock yaparsan yarar sağlar.) ve SATA3 ve USB3'dir.
Bu bilgiye göre kendin seç.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert AYAN
cl9 1333mhz rem alınmaz.
Neden..?
Geçenlerde CL7 aldım 1 stick. OCZ'nin platiniumlarından. Elimizde gerisi yok, 1 güne gelir dediler... 1 hafta oldu yok... Ben de o sinirle tek stick'i geri verip ellerinde ne varsa aldım.
Şimdi çift stick 1333 CL9 ramim var... Ammaaa ciddi ciddi var ise bi sakamatlık, bilelim, iade süresi dolmadan iade edelim. Sonuçta istediğim ram'ler ebay'da dolu...
ama cevap yok mu :(
harbiden şu ram konusu benim de ilgimi çekti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme