arkadaşlar makinamın özellikleri; p3 750 işlemci 256 rem 64 geforce2 ekran kartı kasada bitane fan var oda işlemcinin bide güç kaynağının var :) arkadaşlar bu kaç saat açık durur yaw yancak diye korkuyom acele cvp lazım iş için baya açık duruyor 12 saat fln bi cvp yazın iyi günler...
Eğer ısınma sorunu yoksa bir sorun olmadan çalışacaktır.
arkadaşım elektirik sorun değilse istediğin kadar hele 12 saatten hiç bişe olmaz...
saolun arkadaşlarda ısınma fln derken nei kasdediyosunuz normal şartlarda diyorum yani 12 saat açık bazen 14 fln bişe olur mu yanma fln kasanın içini nerden bilcem öle değilmi bide tek fan var oda işlemcinin üstünde oda kafama takılıyor
bu prog. ile sistemin ısısı dahil herşeyine bakabilirsin
arkadaşlar şimdi bişe olmaz diyosunuz dimi 12 saat fln ilginiz için saolun
walla benimkide p4 benim bilgisayar 1.5 aydır hiç kapanmadı ısınma problemi de yok hastandeki bilgisayalr hiç kapanmaz istersen hiç kapatma cpu fanı çalıştığı sürece sorun olmaz
ayrıca içinin rahat etmesi için anakartının desteği varsa biostan belli bir sıcaklıkta kapatma komut versin olsun bitsin
dostum mesala bazı bios larda anakart ısısını fln gösteriyor bende yok öle bişe benim pc biraz eski ama pc ye bitane fln almayı düşünüyom
elektrikler kesilene kadar acık kalabilir ancak.
bi se olmaz için rahat olsun.....
hiç bişey olmaz geçenlerde aynı böyle bi topic açılmıştı
çok saolun arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim içim rahat
bide sabah kalkıyorsun bilgisayar uçmuşş
quote:
Orjinalden alıntı: 06let24
bide sabah kalkıyorsun bilgisayar uçmuşş
Oyun bozanlık yapma
korkutmayın beni
heheh bişey olmaz korkma ne bilgisayarlar war ömürleri boyunca hiç kapanmamışlar hatta bi ara ben öleydim sınırsız adls kullanırken 1 hafta falan hep açık kalmıştı p III 1000 sistemim sadece günde iki defa falan res atıodum
Ben hiç kapamıyorum aşağıda yazılı olan sistemi.
bende seninkinden daha eski bi sistem var.yaklaşık beş gündür hiç kapanmadı.gece gündüz download yapıyorum.sorun çıkmaz merak etme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme