Şimdi Ara

Bu performans normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel C2D 8400 @ 3.0
    2x1GB
    Powercolor 4870
    Antec Earthwatts 650w

Oblivionda 1024x768'de herşey full de 8AA açık halde oynadığımda açık alanda min 58 fps alıyorum sizce bu normalmi ?

• bana normal gibi geldi ama daha bilgili birisi daha iyi yorum yapacaktır elbe t
  • Biraz anlamsız olmuş. Ne kadarını oynadınız, en düşük kareyi gördüğünüz yer tam olarak neresiydi vs.?

Ben size hayli kastırıcı bir yerden kayıt dosyası gönderirim, bakarsınız oradaki duruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Temmuz 2008; 23:17:39 >
  • Oyunda hapishane'den hemen çıktıktan sonra nehrin karşısında yerdeyim ve en düşük fps olarak 58 falan gördüm ama ortalama 70 falan ve kapalı alanlarda 90'larda genelde en düşük 52 gördüm oradada.. Acaba bir sorun mu var performansta ?
  • Hımm... Bir ekran görüntüsüyle anlatırsanız iyi olur gibi.
  • bi 3dmark yap da karşılaştırak :D
  •  Bu performans normal mi ?

Genelde fare'yi hızlı hareket ettirdiğimde 58'leri 60'ları görüyorum. Oyunun ilerleyen bölümlerde daha kalabalık ortamlarda oblivion gate'deki savaşlar gibi yerlerde FPS'nin daha fazla düşmesinden korkuyorum eğer burası böyleyse..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewt kartın 3D mark sonuclarını koyun ona göre arkadasla karsılastırın bakalım sonuclar nasıl olacak
  • Oblivion'un kullandığınız oyun içi grafik ayarlarının tamamını verir misiniz? (4 ayrı görüntü şeklinde olacak. Oyun içindeki "options"tan.)

Ayrıca, niye AF'yi kapattınız? Çamur etmişsiniz görüntüyü. Açın 16x AF'yi, o kartta açılmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Temmuz 2008; 0:21:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.