Bildirim
Bu performans normal mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bana normal gibi geldi ama daha bilgili birisi daha iyi yorum yapacaktır elbe t -
Biraz anlamsız olmuş. Ne kadarını oynadınız, en düşük kareyi gördüğünüz yer tam olarak neresiydi vs.?
Ben size hayli kastırıcı bir yerden kayıt dosyası gönderirim, bakarsınız oradaki duruma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Temmuz 2008; 23:17:39 > -
Oyunda hapishane'den hemen çıktıktan sonra nehrin karşısında yerdeyim ve en düşük fps olarak 58 falan gördüm ama ortalama 70 falan ve kapalı alanlarda 90'larda genelde en düşük 52 gördüm oradada.. Acaba bir sorun mu var performansta ? -
Hımm... Bir ekran görüntüsüyle anlatırsanız iyi olur gibi. -
bi 3dmark yap da karşılaştırak :D -
Genelde fare'yi hızlı hareket ettirdiğimde 58'leri 60'ları görüyorum. Oyunun ilerleyen bölümlerde daha kalabalık ortamlarda oblivion gate'deki savaşlar gibi yerlerde FPS'nin daha fazla düşmesinden korkuyorum eğer burası böyleyse.. -
ewt kartın 3D mark sonuclarını koyun ona göre arkadasla karsılastırın bakalım sonuclar nasıl olacak -
Oblivion'un kullandığınız oyun içi grafik ayarlarının tamamını verir misiniz? (4 ayrı görüntü şeklinde olacak. Oyun içindeki "options"tan.)
Ayrıca, niye AF'yi kapattınız? Çamur etmişsiniz görüntüyü. Açın 16x AF'yi, o kartta açılmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Temmuz 2008; 0:21:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X