Şimdi Ara

Bu Piyasada Mantıklı Premium Olabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, malum ötv zammı sonrası oluşan piyasada mantıklı bir araç mıdır INFINITI Q30 ?

Qashqai bakarken aklıma geldi. Neredeyse benzer fiyatlarda en az 2 kat kaliteli ve donanımlı bu araçlar. Bu araçların sıfır değerleri artık milyon TL seviyelerinde, şu an alsak binebileceğimiz son gerçek premium araç olabilir. İkinci el satışı konusunda da 85 milyonluk ülkede illaki meraklıları vardır diye düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nedir ?

Link çıkmazsa diye ilan no : 844279022

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-kazasiz-boyasiz-tertemiz-arac-844279022/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi İnfiniti bi de DS serisi araçları ayrı seviyorum. İlk çıktığı zamanlarda FX ve QX serilerinin hastasıydım. bence fiyat/performans olarak çok güzel araçlar. Ancak bakım ve parça maliyeti ile ikinci el satış hızı gibi subjektif olabilecek masrafları da gözönüne almanız iyi olacaktır

Edit: sizin verdiğiniz ilana alternatif olarak da dizel bi versiyonunu buraya bırakıyorum.

İlan No: 858083520

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-awci-motors-2016-infiniti-q30-1.5d-premium-at-boyasiz-858083520/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 6 Eylül 2020; 1:24:27 >

• Bunlara ek CT200h da bakılabilir.
  • Gla ile ortak üretilmiş bir araba. GLA dq güzel bir araba bence.

• Q30 güzel arabadır ama premium değil.Glanın aynısı.W211,W204 fl,E90,X ve S type gibi araçlar bakın derim.

Edit:Yeni olsun diyorsanızda Ct200 derim hoş oda c segmenti ama yeni sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 6 Eylül 2020; 1:38:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Infiniti son yillarda pek tutulmuyor ve geriliyor (Dunya genelinde)
    O yuzden bosverin diyecektim ama Q30 GLA ile ayni platformda. Ic tasarmi begeniyorsaniz ve GLA dan daha ucuzsa bence mantikli.
    GLA dan daha pahaliysa kesinlikle hayir.
  • motorunun ömrü bitene kadar aracımı kullanmayı düşünüyorum son ötv den sonra

• Qasqai ye bineceğime böyle araçlara yönelirdim. Ne yazıkki aracım yok o yüzden ancak forumlarda biniyoz araçlara 😅

• büyük risk. yoksa tucsonu satıp alabilirim bir lexus ya da Q30 ki infiniti hastasıyım, Fx30d çok isterdim ama o paraya anca 2012 model alınıyor ki onun da konsol falan çok kötü çok eski duruyor, sanki 30-40 yaşında gibi.

ayrıca lexus dediğiniz panjur hariç auris gibi aynı.
  • İkinci el satışı konusunda da
    =
    Almayacam öyle yeşillik olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.