Şimdi Ara

bu programı neden kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir ara eyes relaxing diye bir program kurmuştum.daha sonra uninstall ettim.fakat tam olarak silinmemiş. program files te hala 2 dosyası var.ayrıca pc yi her açışımda karşıma o prpogramla ilgili bir uyarı mesajı geliyor.bende internette uninstaller 2006 programını indirdim ama onlada silemedim. nasıl olacak nasıl kaldırabilirim programı yardımcı olursanız sevinirim

• Güvenli kipte kaldırmayı bi dene.
  • programın uninstall dosyası yok
  • programı tekrar kurmayı dene. kurrarken REMOVE seceneginden kaldırırsın
  • yada regeditten manuel olarak sil
  • dostum silememenin sebebi programın 1 dosyasının sistem tarafından kullanılması regeditten bi birde gorev cubugundan bak derim gorevi sonlandırdıkdan sonra silebilirsin
  • windows görev yöneticisine gir ordan işlemler bak o programla ilgili çalışan dosya varsa işlemi iptal et ve kalan klasörü normal olarak sil problem ortadan kalkacaktır
  • güvenlik kipi dene veya tekrar kurduğunda kaldır diye bir seçenek gelir kaldırırsın başarılar
  • evet işletim sistemi kullanımda olan bir dosyayı silmeye izin vermez. O yüzden başlat-çalıştır regedit yazıp enterlarsın. Orada programın ismini yazıp arattırırsın. düzenden bul var. sonra f3 diyerek sonraki bütün anahtarları bulup silmeyi dene. Bu şekilde olmazsa aynı şeyi güvenli kipte çalıştırıp dene. Diğer yol ise arkadaşın yazdığı programı kurup Remove seçeneğinden faydalanmandır. Daha da olmazsa son çaren format atmaktır.
  • mrb dediğiniz programı kaldırmak içinilk önce kullandığınız virüs programını güncellemesini yapıp başlat menüsünde bulunan çalıştıra ( msconfig) ten silmek istediğiniz klasörü ilk önce ordan kaldırınız ondan sonra virüs programız tam olarak güncel se makina yı yeniden başlatıp güzenli modda açın ve virüs proramını çalıştırın virüs taraması bittiğinde tekrar makinayı yenide başlatıp güzenli modda açın ondan sonra program ekle kaldırdan kaldıra bilirsiniz .....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.