Şimdi Ara

Bu protein tozunu tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurtik -- 19 Şubat 2014; 0:39:11 >

• Antreman sonrası kullanmak için iyi bir proteindir. Spora başlayalı en az 3 ay olmadıysa tavsiye etmem, paranı tuvalete dökmüş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seza

Antreman sonrası kullanmak için iyi bir proteindir. Spora başlayalı en az 3 ay olmadıysa tavsiye etmem, paranı tuvalete dökmüş olursun.

2 ay oldu olmaz mı dersin?
  • Olmaz diye birşey yok, senin inisiyatifine bağlı fakat ilk 3-4 ay protein kullanmanın sana fazla bir katkısı olmayacaktır. Nedenini açıklamayacağım internette çokça yazıldı çizildi üzerinde konuşuldu. Tavsiyem biraz daha beklemendir. Şimdilik yumurta, tavuk, lor gibi protein kaynakları senin için yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

Antreman sonrası kullanmak için iyi bir proteindir. Spora başlayalı en az 3 ay olmadıysa tavsiye etmem, paranı tuvalete dökmüş olursun.

İlk defa spora başladıysan vücudun spora alışması için biraz zaman gerekiyor o nedenle de gıda takviyeleri pek etkili olmuyor. Gerçi kullandığın Optimum, Bulgaristan'dan ithal ürün. ABD ürünü değil. Bu fiyata alabileceğin en güzel protein tozu Gaspari Myofusion Hydrowhey 2.3 kg olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

quote:

İlk defa spora başladıysan vücudun spora alışması için biraz zaman gerekiyor o nedenle de gıda takviyeleri pek etkili olmuyor. Gerçi kullandığın Optimum, Bulgaristan'dan ithal ürün. ABD ürünü değil. Bu fiyata alabileceğin en güzel protein tozu Gaspari Myofusion Hydrowhey 2.3 kg olacaktır.

Yorumun için teşekkür ederim.Daha öncede spor yapmıştım ama araya çok zaman girdim.Düzenli olarak 2 ay oldu ve protein tozu almak istiyordum.Burada (izmit'te) protein tozu satan bi bi yere girdim ama Gaspari'yi önermedi.Genelde spordan önce, kahvaltıdan sonra alınan ek protein oldugunu, kas için dogru protein tozu olmadıgını söyledi.Onun yerine american whey'i önerdi ama henüz almadım.Gasperi'yi birisi daha önermişti o da iyi vücut yapılı ve kullanan birisiydi.Sanırım Gasperi'yi alacam.

• quote:

quote:

quote:

Myofusion'u alıcaktım geçen alımımda ancak ON gibi tamamen antrenman sonrasına hitap eden bir ürün değil. Syntha-6 ve NitroTech tarzı bir ürün denebilir. Kompleks bir ürün yani.

Ama bunları düşünmek için erken bir zaman 2 ay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yorumun için teşekkür ederim.Daha öncede spor yapmıştım ama araya çok zaman girdim.Düzenli olarak 2 ay oldu ve protein tozu almak istiyordum.Burada (izmit'te) protein tozu satan bi bi yere girdim ama Gaspari'yi önermedi.Genelde spordan önce, kahvaltıdan sonra alınan ek protein oldugunu, kas için dogru protein tozu olmadıgını söyledi.Onun yerine american whey'i önerdi ama henüz almadım.Gasperi'yi birisi daha önermişti o da iyi vücut yapılı ve kullanan birisiydi.Sanırım Gasperi'yi alacam.

American pure whey yalan icerikli kalitesiz bir protein tozudur. O elindeki stogun fazla olmasina gore tavsiyede bulunmus gasparide ki kar 20 30 tl iken apw de 60 70 tl. Ben de saticiyim ve kesinlikle american pure whey onermiyorum

• Alıp kullanabiliceğin en iyi protein markalarından birtanesi. Kullanıpta memnun olmayan görmedim. Tabi bir weider değil fakat musletech kadar etkili.
  • 2 kutu gaspari myofusion bitirdim. Antreman sonrası için O.N , Ultimate prostar gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Myofusion antreman sonrası için tam ideal olmasa da yinede faydasını görürsün. Gaspari'yi gün içerisinde öğün kaçırdığında kullanabilirsin veya yatmadan önce süt ile içebilirsin.
  • Şuandaki bir numaralı protein ON Whey. içerik bakımından oldukçada zengin BCAA da içermesi çok daha iyi.

Geçende QNT nin gördüm proteinini sonra anladım ON 'un degerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Şuandaki bir numaralı protein ON Whey. içerik bakımından oldukçada zengin BCAA da içermesi çok daha iyi.

Bir numaralı demek yanlış olmuş,gerçekten iyi bir protein tozu f/p performansı olarak ama bir Weider,bir VPX,bir Muscletech değil.
    QNT direk geçelim zaten,bir ara almayı düşündüm isolate olması sebebityle ama GNC destekli üründen hayır gelmez zaten:)
    Ayrıca olaya gelirsek antrenman sonrası su ile içilmesi gerek wheyin,haliyle hiç denememiş olsamda içerdiği tatlar bakımından ON su ile çok güzel olmaz gibi geliyor.Ben daha çok çilekli tavsiye ediyorum su ile içilecekse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogy1

quote:

Şuandaki bir numaralı protein ON Whey. içerik bakımından oldukçada zengin BCAA da içermesi çok daha iyi.

Bir numaralı demek yanlış olmuş,gerçekten iyi bir protein tozu f/p performansı olarak ama bir Weider,bir VPX,bir Muscletech değil.
    QNT direk geçelim zaten,bir ara almayı düşündüm isolate olması sebebityle ama GNC destekli üründen hayır gelmez zaten:)
    Ayrıca olaya gelirsek antrenman sonrası su ile içilmesi gerek wheyin,haliyle hiç denememiş olsamda içerdiği tatlar bakımından ON su ile çok güzel olmaz gibi geliyor.Ben daha çok çilekli tavsiye ediyorum su ile içilecekse.

Selam,

Weider yurtdışında çok kullanılmasa bile (Amerika için konuşuyorum)Nedense Türkiyede met ede ede bitirilemiyor.Weider kötüdür demiyorum belkide çok iyidir ama yurtdışında bizdeki intiba yok.MuscleTech'in çoğu ürününün de beklenen ilgiyi görmediği ortada.
    Şuanda en çok bahsi geçen ve içerik olarak tercih edilen Whey Optimum , bunu atmıyorum ben istatistikler bunu veriyor.Sadece en çok satan protein değil en çok satan genel sporcu ürünü Optimum Whey, bende French Vanilla Cream var su ile içiyorum tadı iğrenç.
    Süt ilede inanılmaz güzel ama metabolizmaya hızlı girmesi açısından Su çok daha verimli.Şuanda mantık çerçevesinde alınabilecek en iyi ürün olduğu kanaatindeyim.

En basitinden aşşağıda bir karşılaştırma yaptım onda da göreceğiniz gibi içerik olarak birbirine çok yakın olmalarına rağmen , Cholesterol , Saturated Far ve Sugar MuscleTech te daha fazla farka aşşağıda bakabilirsiniz.
    Bu yüzdendirki yine aşşağıda görüleceği gibi ON Whey kullananların sayısı 40.000 iken MuscleTech 3.500 kişi kullanmaktadır.Aradaki fark azımsanacak gibi değildir.Kaldıki muscletech fiyat olarakta PPS olarakta daha yukarıda yani mantıklı bir alışveriş olmaz.

Ben herzaman markadan çok içeriğe bakarım , çünkü görüntü yanıltabiliyor.Şuanda olduğu gibi mesela yazılanları okuyup gidip Muscletech alacak birisi aşşağıda görüldüğü gibi yanılacaktır en basit anlamda.

• Bu arada Optimum Whey , 2009 ve 2010 yıllarında sadece en iyi protein tozu değil aynı zamanda en iyi Genel supplement seçilmiştir.
  • quote:

Bu arada Optimum Whey , 2009 ve 2010 yıllarında sadece en iyi protein tozu değil aynı zamanda en iyi Genel supplement seçilmiştir.

Muscletech'in iyi olmasının sebebi içinde whey dışında ekstra şeyler olması.Eğer daha hızlı performans isteniyorsa Muscletech daha iyidir.Çünkü saf whey değil ama tabi içinde daha ekstra şeyler olması sağlıklı mı bilemeyiz.
    Weider dersen,onun USA'de satılmama sebebi popularite değil,pahalı olması.Weider bu kadar pahalı bir ürün olmasa,kapış kapış gider.Zaten bu işin yaratıcısı diyebiliriz.
    Optimum tabi ki çok satılıyor,sebebi dediğim gibi f/p.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogy1

quote:

Bu arada Optimum Whey , 2009 ve 2010 yıllarında sadece en iyi protein tozu değil aynı zamanda en iyi Genel supplement seçilmiştir.

Muscletech'in iyi olmasının sebebi içinde whey dışında ekstra şeyler olması.Eğer daha hızlı performans isteniyorsa Muscletech daha iyidir.Çünkü saf whey değil ama tabi içinde daha ekstra şeyler olması sağlıklı mı bilemeyiz.
    Weider dersen,onun USA'de satılmama sebebi popularite değil,pahalı olması.Weider bu kadar pahalı bir ürün olmasa,kapış kapış gider.Zaten bu işin yaratıcısı diyebiliriz.
    Optimum tabi ki çok satılıyor,sebebi dediğim gibi f/p.

Sizin söylediğiniz en sonunda aldığını nota geliyor onda da zaten Optimum önde , yanlış anlamayın ben ne satarım ne ederim ama birşeyi kullanmadan evvel inanılmaz araştırırım.Whey olarak (bakın ek şeyler demiyorum) direk whey olarak şuanda en doğru tercih özellikle türkiyede bana göre ON , sebepleride yukarıda belirttiklerim.

• Bugüne kadar sadece solgar'ı kullandım protein olarak oldukça iyidi
  • dostum protein shop'a girdin sanırım meslek lisesinin karşısındaki. ben internetten almanı tavsiye ederim daha ucuza gelir. 1-2 ay sonra optimum whey ile başlasan fena olmaz.
  • quote:

Markanın Amerika'daki adını kullanarak Bulgaristan yapımı ithal Optimum'lar Türkiye'de satılıyor. Ne güzel değil mi :)
  • quote:

quote:

Markanın Amerika'daki adını kullanarak Bulgaristan yapımı ithal Optimum'lar Türkiye'de satılıyor. Ne güzel değil mi :)

Dürüst satıcıdan alırsanız belli oluyor.

Şuanda 150 gibi fiyatlara satılanlar Bulgar yapımı , 200 TL gibi olanlar Amerikan , zaten paketlerinde de farklılıklar var.

Tabiki herzaman dikkatli olmakta fayda var , önemli olan içerik ,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.