Arkadaşlar merhaba.şuan da özel üni.ye %100 burslu kaydım var fakat okula gitmiyorum bazı sebeplerden dolayı zaten daha önce ki açtığım konularda da mevzusu geçmişti.şimdi şöyle bir sorum var sizlere 2 hafta sonra yenide ygs'ye giricem mağlum fakat alabilceğim puanı yine az çok tahmin edebiliyorum 220-250 arası okul puanıda dahil.ama istediğim okulun 2.öğretimi 221 puan istiyor diğer okul ise 270 (1.öğretim).mesela okulun istediği ile benim puanım arasında 50 puan fark olsa sizce girebilme şansım ne kadardır ? yani %50 ya da daha mı düşük ? geçen sene arkadaşlarımdan puanı baya düşük olup 60 70 puan yüksek yerleri tercih ettiler ve okuyolar.sizce eğer olmazsa ek kontenjanları denesem mi ? umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir
Okumadım . Konuyu açtığımda gözüme %100 burslu kelimesi carptiginda ( olayi caktim ) sanki azrail enseme ufledi ... Sanki yanimdan gecti ... Suan psikolojimi bozdun kardes ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
niye hocam :D
beyler yok mu hiç fikri olan yav
İstediğin bölüm ne geçen yıl sınav zordu arkadaşların ondan 70-80 puan farkla okuyabiliyorlar bu sene ne olur bilinmez sınavın durumuna bağlı.
quote:
Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci
İstediğin bölüm ne geçen yıl sınav zordu arkadaşların ondan 70-80 puan farkla okuyabiliyorlar bu sene ne olur bilinmez sınavın durumuna bağlı.
turizm otel işletme yine aynı böüm şuan ki ile ama okul farklı.eğer olmazsa turizm rehberlik istiyorum geçen sene ki puanım tutuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme