Bildirim
BU SAATTEN SONRA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mf3 hedef kaç ona göre bişey dicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
analitiğe yüklenirsen bence artar üçgen dörtgen biraz daha görme işi emek istiyor -
30 binden 11 bine çekmek için 13 14 Geo yetiyor bu arada Geo önemi çok az ygsde sosyalin iyiyse Geo açığını kapatır o
hocam aslında bakarsanız bu seneden umudum yok ygs 27 k ama istediğim bölümler hep ilk 3k da ama fakir umudu denilen bir şey vardır ya hani mezuna kalacksam da iyi bir şeyden kalayım diyorum yani vicdanım sonradan rahatsız olmasın bu arada ygs sosyal 26 net civarıydı -
Arkadaşım geçen sene 30kdan 11k ya 13 Geo ile cekti
hocam üçgen dörtgende yine durumu kurtarıcak kadar yapabilirim hoca kapsül aldırmıştı 11 de lys geometri denemesi analitik hariç 1 2 yanlışom çıkıyordu analitiği nerden çalışabilirim sizce ve son 7 güne yetişir mi -
düşüncem şu yönde hocam zaten denge 44 45 46 gelior ve her deneme 1 2 tane dikkatsizlik geliyor hani bu kalan son zamanlarımı geoya ayırayım diyorum günde bi 7 8 deneme yapıp hiç değilse sınavda yapacak kadar elimi hızlandırmaya çalışıcam -
Diger netlerini de biliyorsaniz yazar misiniz hocam?
UPUP -
Mat31.5 Geo13 Fizik24.25 Kimya25 Biyo25.75
feni adam akıllı yapsak yetiyor yani :D -
Banada yardım mat konuları bitirdim. Ucgen dortgen cember biliyom az cok ama analitik yoknerden calisabilirim kitapta yok soru bankasida
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam Mf3 için iyi bi fen yetiyor mf4 içinse iyi bi mat geo
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Ayrica arkadaşınızi da tebrik ediyorum:)
Rica ederim arkadaşım adına da teşekkür ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X