Şimdi Ara

Bu saatten sonra lole tekrar başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lolü 3 yıl önce bıraktım.sonrasında ps4'e geçip çeşitli online oyunlar oynadım overwatch,bf1,fortnite gibi ama hiçbiri lol kadar sarmadı. Şimdi tekrar elimde pc var, lol'e karşı fena bir özlem var ama oyun baya değişmiş. Bir de üzerinden kaç yıl geçti oyunun ömrü de bitebilir diye korkuyorum.

Sizce lole bu saatten sonra tekrar başlanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 7 Temmuz 2018; 11:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oynamak istiyorsan oynarsin, canin istemezse oynamazsin hocam neden bu kadar komplike hale getirdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar her ne kadar şikayetçi olsada lolun ömrü daha var.Kendini her gun gelistiriyor,devamli bir şeyler ekliyor.

• Sezon 4 veya öncesinden başlamışsan hiç deneme.
    Zerre zevk yok.
    Sezon 5 veya sonra başlamışsan çok zevkli dersin.
    Herkes birini tekliyor hatta haritadan siliyor.
    Saniye başı biri silindikçe zevkten çıldırıyorsun.

Şaka maka oyun ya teklersin ya teklenirsin olmuş strateji yok kabiliyetler gitmiş rün diye uyduruk bir şey gelmiş denge unsuru oyundan kalkmış.
    Kimse de adc oynamaz olmuş.
    2 Sene önce bırakmıştım arkadaşım oynarken şahit oldum. Bırak diyorum çocuk daha da sinirleniyor klavyeye vurmaya başlıyor acıyorum.
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Kendini geliştirebildiklerini düşünmüyorum ben.
    Sezon 6 da gelen dinamik queue + aşırı fazla adc değişikleri ilk büyük hataları oldu. Ondan sonra istikrarlı bir şekilde hata yapmaya devam ettiler.
    Ondan sonraki gelen süreçlerde sürekli hata yapıp, hatalarını geri alıyorlar.
    Dikkat edersen yapılan buff/nerflerin çoğu, bir kaç hafta ya da ay sonra geri alınıyor.

Şampiyonları dengeleyen ekip cidden inanılmaz kötü.

Ancak lolün ömrü yine de var.
    Her pc nin kaldırabileceği bedava bir oyun gelmediği sürece bu oyun hiç bir şekilde düşmez.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Sence Ahri ve LB değişiklikleri hata mıydı?

(Uzun uzun ve mantıklı yazdığın için sana sordum, lütfen yaz. Okuması çok zevkli geliyor bana)

• Ahri incelenmeye değecek kadar büyük bir değişiklik yemedi. Yaptıkları tek saçmalık, habire bir özellik getirip, sonra er geç değiştiriyorlar.
    Ahrinin E'si önce hasar arttırmıyordu, sonra %20 hasar artışı eklediler, "ahri suikastçi ehe teklemeli" ehe dediler. Sonra kaldırdılar. Sonra sanırım bir daha getirdiler hatırlamıyorum son halini

Lb'nin dengesiz karakter olmasının en temel sebebi, Q sunun yetenek atışı olmaması.
    E ultisi de yetenek taklit edebiliyor.
    2 tane click point yeteneği var. Bir de art arda atınca birbilerini de tetikliyorlar, + ap skalası çok yüksek.

İlk rework geldiğinde Q suna çok hoş bir mekanik yapmışlardı.
    Lux Esi gibi bir yere Q sunu atıyor (oraya giderken çarpan rakiplere biraz hasar veriyor)
    Şampiyona çarparsa yarı çapı artıyordu. menziline ulaştıktan 0.5-1 saniye sonra, menzilin içindeki en zayıf hedefe hasar veriyordu.
    Özellikle E+Q sinerjisi güzel oluyordu, ve en önemlisi tepki verilebiliyordu.
    Hem mekaniği çok basitti, hem de olması gereken ideal sete sahipti. Sonra saçmaladılar abuk sabuk bir pasif getirdiler.

Riot'un sezon 6'dan beri yaptığı 10 dengelemenin 8 ya da 9 u, gerçekten çok saçma.
    Sadece reworklerini beğeniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana kalmış

• Başlayabilirsin, başlanır. Eskilerin oyunu beğenmemesinin sebebi, artık oyunu oynayan kitle oyunu daha iyi öğrendiği için eskiden bildikleri mekanikler oyunda fark yaratmıyor, bu sebeple eziliyorlar, öyle olunca da oyundan soğuyorlar. Yoksa eskiye nazaran 50 kat daha dengeli oyun.

Bir de dhde lol bolumu öldü, insanlar başka platformlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Ahri incelenmeye değecek kadar büyük bir değişiklik yemedi. Yaptıkları tek saçmalık, habire bir özellik getirip, sonra er geç değiştiriyorlar.
    Ahrinin E'si önce hasar arttırmıyordu, sonra %20 hasar artışı eklediler, "ahri suikastçi ehe teklemeli" ehe dediler. Sonra kaldırdılar. Sonra sanırım bir daha getirdiler hatırlamıyorum son halini

Lb'nin dengesiz karakter olmasının en temel sebebi, Q sunun yetenek atışı olmaması.
    E ultisi de yetenek taklit edebiliyor.
    2 tane click point yeteneği var. Bir de art arda atınca birbilerini de tetikliyorlar, + ap skalası çok yüksek.

İlk rework geldiğinde Q suna çok hoş bir mekanik yapmışlardı.
    Lux Esi gibi bir yere Q sunu atıyor (oraya giderken çarpan rakiplere biraz hasar veriyor)
    Şampiyona çarparsa yarı çapı artıyordu. menziline ulaştıktan 0.5-1 saniye sonra, menzilin içindeki en zayıf hedefe hasar veriyordu.
    Özellikle E+Q sinerjisi güzel oluyordu, ve en önemlisi tepki verilebiliyordu.
    Hem mekaniği çok basitti, hem de olması gereken ideal sete sahipti. Sonra saçmaladılar abuk sabuk bir pasif getirdiler.

Riot'un sezon 6'dan beri yaptığı 10 dengelemenin 8 ya da 9 u, gerçekten çok saçma.
    Sadece reworklerini beğeniyorum.
    10 dengelemenin 2 veya 3ü saçma derim ben. Ekipde değişimler oldu, sezon ortası büyücü güncellemesinin geldiği seneden sonra bir çok kişiyle yollar ayrıldı, neden ayrıldılar sebebini bilmiyorum. Yeni ekip özverili çalışmaya çalışıyor ama çok hata yapıyorlar cidden. %20 büyük bir oran. Yine de hatalarından er geç dönmelerini isabetli buluyorum. Bu büyük bir erdemdir ve mantıklı düşünerek iyi işler yapmaya çalıştıklarını gösteriyor.

• Başla

• quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Sezon 4 veya öncesinden başlamışsan hiç deneme.
    Zerre zevk yok.

Şaka maka oyun ya teklersin ya teklenirsin olmuş strateji yok kabiliyetler gitmiş rün diye uyduruk bir şey gelmiş denge unsuru oyundan kalkmış.
    2 Sene önce bırakmıştım arkadaşım oynarken şahit oldum. Bırak diyorum çocuk daha da sinirleniyor klavyeye vurmaya başlıyor acıyorum.
    Sezon 3'ten beri oynuyorum bence hala zevkli bir oyun.
  • Başla ya eğlenceli oluyor ilk 2,3 maç, ama sonra sıkıyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3DC761DD -- 9 Temmuz 2018; 1:53:24 >
  • Bende 2.5 yıl ara verdikten sonra başladım tavsiye ederim sarıyor kendi çevreni oluşturursan daha keyifli çoluk çocukla uğraşmazsın
  • Ben başladım 2 kere chat ban 1 kere 14 gün uzaklaştırma yedim artık küfür etmeden çıldırtmaya çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Sezon 4 veya öncesinden başlamışsan hiç deneme.
    Zerre zevk yok.

Sezon 5 de başlamama rağmen sezon 5 ile alakası olmadığını söyleyebilirim oyunun ki, sizin görüşünüz benimkindende eski olanları fazlasıyla destekleyecek şekilde. Sonuna kadar katılıyorum size eski sezonların videolarını ve savaşlarını izliyorum şuankiyle gerçekten zevki yok

• Rutzelq kullanıcısına yanıt
    hyr bidmiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.