Şimdi Ara

Bu sabahki resetten sonra En iyi drobum, düzgün arkadaşlık :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biraz uzun oldu ama oyunun kötü gidişindeki bu güzel drobu uzun uzun anlatmak istedim...Oyuna lise2. sınıfta başlamıştım. Fire drake gelmiş, agaç kesip agaclardan düşen yıldızlari npc lere verip item alınan zamanda başlamıştım oyuna. 5 seneyi geçmiş oyuna başlayali ve bu sene arkadaşlarımın gazı ile knight a tekrar başladım.

Cypher'da bir karakter açtım ve başladık kasmaya sağolsun arkadaşlarım exp'de baya bir yardımcı oldular premiumsuz, 80 oldum gecen günlerde. Hoşça vakit geçirdim exp ile ugraşırken kâh ks attılar , kâh quest cektiler defalarca respawn attık v.s v.s.

Zamanında hep istemiştim Picked up Iron Necklace yazısını görebilmeyi. Fakat 5 sene boyunca bu yazıyı hic göremedim anca resimlerde...

Bu sabah resetten sonra telefonum çaldı dediler görkem gel boss var. Sq gördük başladik ataga asas arkadaşımı çektim warrior arkadaşımı çektim. Attı %yi başladık atağa o sırada bizle birlikte serverin önde gelen clanlarından biri de girdi sq ya doğal olarak drop onlardaydı priestleri de vardi bizim gibi kayarak , kaçarak dalmıyorlardı... Neyse SQ bi ara döndü üfledi ve söndüm :). Daha sonra arkadaş rez karakteri ile geldi bastı 30 taşı. Neyse tam gidiyorum kastığım slota pm geldi görkem gel DF var. Ahanda dedim gidelim alalim günlük ring of bashımızı :). Buffer yok benim charda hp desen yok :) sağolsun ugraştıkbiraz ama kestik :). Kutuyu açtım hep amulet of bilmemne bilmemne necklace int veren mp veren neckler düşürüyorduk DF'den bakmadan tıkladım. Bir baktım sonra sağ alta iron neck yazıyor :). Sevindik güldük eğlendik. Arkadaş sağolsun direk verdi itemi sattım bölüştürdüm demin. Herkez paylarını aldı.

5 sene sonra gelen drobun yanında böyle güzel ve güvenilir arkadaşlar bulmak da beni sevindirdi. Darısı sizlerin başına daha güzelleri sizlerin olsun. Anlatım bozuklukları ve devrik cümleler olabilir drop sarhoşluğu diyelim :) hayırlı bayramlar...

Bu sabahki resetten sonra En iyi drobum, düzgün arkadaşlık :)

• yanlış anlamışım hee, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 10 Kasım 2011; 0:48:45 >
  • hayırlı uğurlu olsun, güzel bi duygu olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 10 Kasım 2011; 9:01:42 >
  • Bazilarida drop benim deyip clandan çikar.
  • Teşekkürler arkadaşlar :).
  • Hayırlı olsun da anlamadığım şey şu usko da sadece bir kez +60 kastım o yüzden boss olaylarını pek bilmem ama df den de neck düştüğü ilk defa gördüm artık böyle mi ayarlamışlar bu neck sq dan bile %5 den az ihtimal le düşüyor df den nasıl düştü

yanlış anlama kesinlikle başka bir manaya getirmeye çalışmıyorum tek merak ettiğim usko da böyle mi olduğu
  • Hayırlı olsun Narnia Drop %5 Ken Resten Sonra Artış Oluyor %30 Falan Oluyor Heralde Tam Emin Değilim Ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Hayırlı olsun da anlamadığım şey şu usko da sadece bir kez +60 kastım o yüzden boss olaylarını pek bilmem ama df den de neck düştüğü ilk defa gördüm artık böyle mi ayarlamışlar bu neck sq dan bile %5 den az ihtimal le düşüyor df den nasıl düştü

yanlış anlama kesinlikle başka bir manaya getirmeye çalışmıyorum tek merak ettiğim usko da böyle mi olduğu

Artık her yaratıktan her şey çıkabiliyor.

Konu sahibi arkadaşa da hayırlı olsun. % 0.1'lik kısma denk gelmişsin. Kronos'ta 4 GB eden Lupus Pendant'a db atanlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 21 Aralık 2011; 14:33:19 >
  • Hayırlı olsun :)
  • H.o Ama Baya Düşük Bir İhtimal Düşmesi oda size Denk Gelmiş Tekrardan H.o
  • Knight Online'de güzel çevre olunca gerçekten oyun çok sarıyor. Solo takılmakla çekilmez oyun. Başarılarınız devamını dilerim
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.