Bildirim
bu saçı nasıl yapabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu saçta bir şey yok bende ergenlikte kıvanç tatlıtuğ 3 numarasına özenmiştim.Saç yapısı ile alakalı modelden çok. -
hocam berbere gittiğimde her tarafı 3 numara yapıp bırakıyor benim beraber biraz sıkıntılı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: FlyingHigh
hocam berbere gittiğimde her tarafı 3 numara yapıp bırakıyor benim beraber biraz sıkıntılı :)
Biraz para verebilirsen sultanahmet de SalonKadir var,ben geçen sene traş oluyordum ara ara onda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 23 Ağustos 2017; 0:50:30 > -
Yanlar kısalacak üstler yanlara göre çok az uzun bırakılacak. Yapabiliyosa üstlere biraz inceltme-seyreltme yapsın. (çoğu berber yapmaz)
Şekillendirmeyi de wax ile yaparsın. -
Fotoyu direk göstersen olmaz mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sonyz10c
Fotoyu direk göstersen olmaz mı?
Adam tarif etmek istiyor işte yoksa okadar akılsız değildir sanıyorum.
Niye tarif etmek istiyonki? -
Hocam bu tamamiyle saç yapısı ile alakalı , klasik yanları üstten kısa bir şekilde bir saç kesimi yani.
Stephen Amell kardeşimizin saçlarından ötürü yani senin anlayacağın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X