Şimdi Ara

bu sene matematik zor olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz gibi bu sene yazar olarak mebden öğretmen alınacak. yeni milli eğitim bakanı rasyonel kararlar alıyor her şeyi zorlaştırmayı seviyor. 2 senedir büyük bir yığılma oluyor ve sınava +400 bin 12. sınıf girecek bunun da farkındalar. ösym'ye yollanacak öğretmenlere kazık soru yaz emri verilecek. 2021 ayarı matematik gelecek (tyt nin bi iki tık daha kolay olacağını düşünüyorum ) ama hem kişi sayısının artmasından hem de tyt deki +30 dakikadan dolayı iyi sıralamalarda 2021 x 2 bile gelebilir. tabi bu bile tatmin edici olacaktır çünkü 2023 de 10.3k gelen sıralamaya 2021 de 490 geliyormuş bu sene de olsa olsa 1k olur.

22.09.2023 analizim

• Umarım abartmazlar

• Tahminimce bu sene sinavda branslarin soru sayisi artabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt
    Eski milli eğitim bakanı ziya selçuk 2024’de yks nin değişeceğini söylemişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    O aciklamadan haberim olmadan soylemistim , sinavin ismi degisir veya degismez bilmem ama soru sayilari arttirilmali ; arttirilacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine ortalama bir sınav gelirse gelir 21 gibi bir şey olmaz-olamaz diye yorumluyor çoğu eğitimci.

Ha sınava hazırlanan bir öğrenci için bunlar çokta önemli detaylar değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten sınav 23'te zor olacaktı. ama deprem sebebiyle çok zorlamak istemediler. 22'den çıtır zor yaptılar sadece. bu sene ek öğrenci sayısı ve başka etmenler üstüne de meb başkanının sert olması... 24 kesinlikle zor olacak benim nezdimde. AYT'si 21'i geçer mi göreceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.