Şimdi Ara

Bu sene TYT girip seneye AYT girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim 10k ama suanki netlerim 70-80 tyt ve ayt 40 civari. Cok konu eksiğim var. Gerçi çalışmaya cok seri devam ediyorum, günde 10 saati buluyor ortalama. Ama 10k icin yetismeyebilir buyuk ihtimal. Sizce ayt calismayi birakip bu sene TYT fullemeye calismali miyim? Onumuzdeki sene de AYT calismak nasil olur? (2 sene gecerliligi varmis, yani onumuzdeki sene babalara gelme gibi bir durum olmaz.)

mf'yim. Evde calisiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış olur, tytye abanıp 10k yapmak gibi bir şey söz konusu değil bence, yani tytde çalışmaya rağmen yapamayabilirsin, bu sefer ayt de çalışmadığın için çöpe gider, pişman olursun.

• TYT korunumu kuralının seneye değişmeyeceğinin garantisi yok. Bu sene büyük sorunlar ve yığılma bekliyorum bu kural yüzünden, biz ne yapmışız diyecek adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 11 Şubat 2019; 22:29:43 >
  • Yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlıyorsunuz. TYT nin 2 yıl geçerliliği diye birşey yok.2 yıl geçerlilik sadece 2 yıllık bölüm seçecek olanlar için. Geçen yılki TYT yi kullanmak istiyorum seçeneğini işaretlediğinizde 2019 AYT dahil hiçbir sınava giremiyorsunuz.
  • Geçen sene keşke yapsaydım dediğim durum. Ama bu aylarda buna karar vermek yanlış. Bazen kesin olarak yapamayacağını, mezuna kalacağını anladığın zaman bunu yapmak mantıklı. Ama bu uygulama seneye olur mu onu bilemezsin

• harsh H kullanıcısına yanıt
    Bak bilmiyodum bunu, cok sag ol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: harsh

Yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlıyorsunuz. TYT nin 2 yıl geçerliliği diye birşey yok.2 yıl geçerlilik sadece 2 yıllık bölüm seçecek olanlar için. Geçen yılki TYT yi kullanmak istiyorum seçeneğini işaretlediğinizde 2019 AYT dahil hiçbir sınava giremiyorsunuz.
    Hayır dostum sen yanlış anlamışsın. O seçeneğe tıklayınca dediğin gibi oluyor ve sınava girmeden tyt tercihi(2 yıllıklara yani) yapabiliyorsun onun dışında seçeneğe tıklamazsan ve tyt'de geçen senekinden kötü yaparsan geçen senenin sıralaması alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hohhen -- 12 Şubat 2019; 13:28:30 >
  • Bu sistem seneye değişir benden demesi büyük kata yaparsınız

• Aynen vazgectim herkes ayni şeyi diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Bu sistem seneye değişir benden demesi büyük kata yaparsınız
    Haklısın kardeşim. Özür dilerim. Ben kılavuzu tam okumamıştım.

3. Hem 2018-TYT sınavına girerek Dönüştürülmüş Puanı olan, hem de 2019-TYT sınav puanı bulunan bir adayın
    yüksek olan puanı, adayın 2019-TYT nihai Sınav Puanı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hohhen

Hayır dostum sen yanlış anlamışsın. O seçeneğe tıklayınca dediğin gibi oluyor ve sınava girmeden tyt tercihi(2 yıllıklara yani) yapabiliyorsun onun dışında seçeneğe tıklamazsan ve tyt'de geçen senekinden kötü yaparsan geçen senenin sıralaması alınıyor.

Alıntıları Göster
    Haklısın kardeşim. Özür dilerim. Ben kılavuzu tam okumamıştım.

3. Hem 2018-TYT sınavına girerek Dönüştürülmüş Puanı olan, hem de 2019-TYT sınav puanı bulunan bir adayın
    yüksek olan puanı, adayın 2019-TYT nihai Sınav Puanı olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.