Şimdi Ara

Bu Ses Sisteminin Değeri Ne Kadardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı nedenlerden dolayı bir süredir kullandığım ses sistemini elden çıkartmak istiyorum. Japon bir müşteri tarafından hediye edilmişti. Tamamen sağlam ve çalışır durumda. Ancak japon versiyon olduğundan dolayı güç kablosu, adaptör gibi meseleler harici bir şekilde hallediliyor. Yanında da iki tane ahşap gövdeli, çalışır durumda hoparlör var. Japon versiyon olduğundan dolayı internette hiçbir şekilde bilgi bulamıyorum cihaza dair. Anlayacağınız üzere bu konular hakkında hiçbir fikrim yok ve bu aleti üzülerek satmak zorundayım. Bunun yaklaşık olarak fiyatı nedir? Cihazın fotoğraflarını yükledim. Ve bunu nerede satabilirim? İstanbul'da bunu satabileceğim bir yer var mı? Biliyorum. Bu şekilde bana yardımcı olabilmeniz çok zor. Ancak şöyle bir bakarak tahminde bulunmanız benim için çok iyi olur. Satarken kazık yemek istemiyorum.

Cihazın Modeli: Sansui S-E310

Bu Ses Sisteminin Değeri Ne Kadardır Bu Ses Sisteminin Değeri Ne Kadardır Bu Ses Sisteminin Değeri Ne Kadardır Bu Ses Sisteminin Değeri Ne Kadardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dependet -- 20 Haziran 2016; 22:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.