Az önce face'de bir arkadaşım paylaştı aşağıdaki şiiri.Ben birkaç kere okudum ve yorumlamaya çalıştım.Belki aranızda bilenler de olabilir . Bana ateizmi çağrıştırdı. Siz de yorumlarsanız sevinirim.
GÜNAHKAR
dünya ters dönse de inan ki bitmez cezan sen günahkarsın, ne yapsan da boşa çaban duyup gördüğün buysa; hepsi gerçek onlar çiçek değil diken elini çek!
sesin çıkmaz boşu boşuna bağırma sus! ya da boş ver deyip kendi kendine konuş kırıp çıksan da kabını derler ki; dur! ya da güçlenip her şeyi sağa sola vur
yoklukla sonsuzluk arasında bir yerdesin çok yiyen arsızlar sırasında en öndesin
işlediğin her günah dizilir önüne simsiyah sen günahkarsın, yandın anam yandın eyvah! sevip taptığın buysa; karnı toktur gerçek olan sensin aksi yoktur
yoklukla sonsuzluk arasında bir yerdesin çok yiyen arsızlar sırasında en öndesin kandırma, aldatma hevesiyle ölmektesin insancıl hayvanlar kafesinde ötmektesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme