Şimdi Ara

Bu sistemde darboğaz yaşıyormuyum ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir konu kafama çok takılıyor son zamanlarda.Mevcut sistemimdeki bileşenler ile ekran kartım arasında performans bakımından bir sıkıntı varmıdır yada bu sistemime daha iyi bir ekran kartı alsam özellikle Microsoft flight simulator oynayan birisi olarak daha iyi ve akıcı bir peformans alırmıyım.Birde bu darboğaz yaşayıp yaşamadığımı hangi değerlere bakaraktan nasıl karar veriyoruz bunudfa öğretirseniz sevinirim teşekkürler
    Mevcut Sistemim
    Asus P5Qpro anakart
    Intel e8500 6mb L2cahce 3166 mhz fakat bende 3.8 mhz de overclocklu stabil
    DDR 2 ocz reaper 800 mhz bende 1066 mhz civarında 4 gb
    8800 gt sparkle 512 mb

Bu sisteme sadece ekran kartını gtx 295 yaparaktan bir ivme katabilirmiyim???
    Diğer bileşenler bu Gtx 295 ile iyi ve stabil bir oyun akışı sağlarmı yoksa darboğaz yaşarmıyım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanpakalin -- 27 Nisan 2009; 15:45:48 >

• Flight simulator oynamakiçin gtx 295 alnmaz ivme katmaz performansa cünkü o oyun işlemci gücünü baz alır genel olarak.Mevcut sisteminde darboğaz yok GTX 295 alsanda olmaz ama işlemcini 3.6ghz e cıkarmanda fayda olur biraz oc ile
  • E8500 ile darboğaz kelimesi örtüşmüyor sorunsuzca istediğin ekran kartı ile kullanabilirsin...

GTX 275 ya da HD4890 al yeter hocam f/p ürünleri tetslerini araştır bence, o kadar para vermene gerek yok bir ekran kartı için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

E8500 ile darboğaz kelimesi örtüşmüyor sorunsuzca istediğin ekran kartı ile kullanabilirsin...

GTX 275 ya da HD4890 al yeter hocam f/p ürünleri tetslerini araştır bence, o kadar para vermene gerek yok bir ekran kartı için..

• quote:

E8500 ile darboğaz kelimesi örtüşmüyor sorunsuzca istediğin ekran kartı ile kullanabilirsin...

Katılıyorum.Bir oyun için gtx295 değmez,gereğinden fazla pahalı. Hd 4890-gtx275 hem 8800gtyi katlar hem de o kadar para vermemiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 27 Nisan 2009; 16:26:24 >
  • GTX 275 kafama yatıyor neden derseniz.Nvidia sürücüsü yüklü bir bilgisayara Ati ekrankartı takarsam eski Nvidia driverını kaldırırken sorun yaşarım ve format atmam gerekir diye düşünüyorum.Bir yerde okumuştum ne kadar temizlesende bellidosyalar kalıyormuş
  • GTX 275 ideal ama amp editionda alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer paran varsa 295 GTX al. Hayatın boyunca yeter sana. Her türlü oyunu high'da açarsın. Param olsa 295 GTX'e 275 GTX'e bakmam bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishpower$ -- 27 Nisan 2009; 18:00:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishpower$

Eğer paran varsa 295 GTX al. Hayatın boyunca yeter sana. Her türlü oyunu high'da açarsın. Param olsa 295 GTX'e 275 GTX'e bakmam bile.

Gaza getirmeyin adamıSen GTX275 veya HD4890 al kardeşim ileride değiştirmen gerekirse daha kolay değiştirirsin.Yani GTX295 alırsan ileride "ben buna bu kadar para verdim bi de 2.el mi satıcam"deme ihtimalin ortadan kalkar.
  • GTX 275 tede AMp edition yok piyasada.Ne entreresan bir sektördür bu yaa.Ya kazık yicen ya kazık yicen yani...
  • Dostum Palit GTX 275'i al keyfine bak... Amp olsa ne olacak yani ne kadar performans artısı olacak geldiğinde fiyatı ne kadar olacak birde bu kadar detayla hiç canını sıkma bence... 3-5 fps için ben olsam kafama takmam yani...
  • quote:

Dostum Palit GTX 275'i al keyfine bak... Amp olsa ne olacak yani ne kadar performans artısı olacak geldiğinde fiyatı ne kadar olacak birde bu kadar detayla hiç canını sıkma bence... 3-5 fps için ben olsam kafama takmam yani...

@ LEON-X'e katılıyorum.

Düz Zotac 275, 300 Dolar iken. AMP'sinin fiyatını hak etmeyeceğini düşünüyorum.

Mis gibi PALIT al derim bende.

Hem de, Özel soğutma, 277 Dolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.