Şimdi Ara

Bu Sisteme Ekran Kartı Alsam İdare Edermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sistemim q6600 2.4 ghz 4gb crosair 1066 mhz dual kit 650w asus power 8800 gt ekran kartı bende bu ekran kartını değişmeyi düşünüyorum gtx 560ti ilgimi çekiyor sizlerinde düşüncelerini almak isterim btfld3 sorunsuz oynamak istiyorum şimdilik sistem yenilemeyi düşünmüyorum 42 led 3d tv alacağım için bütçem yenilemeye yetmiyor bu tv ile bu ekran kartı ve sistem nasıl bir performans alabilirim biraz daha idare etmesini istiyorum sonra değiştireceğim yada farklı bir önerileriniz varmı ekran kartı olarak sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum

• Yok mu yorum yapacak biri ya durum o kadar kötümu :)
  • Bütçen tam olarak ne kadar?
  • 500 600 arası bir kart bu arada askerde olduğum için 1 yıldır olan bitenden haberim yok o yüzden tavsiyelere ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

500 600 arası bir kart bu arada askerde olduğum için 1 yıldır olan bitenden haberim yok o yüzden tavsiyelere ihtiyacım var

gtx 560 ti yada hd 6950 2gb özel tasarımlı (asus dc2 ya da msi tf 3) alabilirsin ama işlemcine biraz oc yapman lazım.

ucuz olarak hd 6850 sapphire marka olan şu an vatanda %25 indirimler 263 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 25 Mart 2012; 19:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

quote:

500 600 arası bir kart bu arada askerde olduğum için 1 yıldır olan bitenden haberim yok o yüzden tavsiyelere ihtiyacım var

gtx 560 ti yada hd 6950 2gb özel tasarımlı (asus dc2 ya da msi tf 3) alabilirsin ama işlemcine biraz oc yapman lazım.

bütçem 500 600 olduğu için iyi bir şey olsun istiyorum bu kartlar güzel yalnız şöyle bir şey var kafamda takıntı diyelim bu sistemle nasil bir performans alabileceğim 42 led tv ile kullanacağım için düşük çözünürlükde oyun istemiyorum 3d ye sistem değişmeden yüklenmesem bile en az oynayacağım çözünürlük 1920 1080 olması lazım overclock ve güzel bir ekran kartı ile bu işi çözebilirmiyim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

quote:

bütçem 500 600 olduğu için iyi bir şey olsun istiyorum bu kartlar güzel yalnız şöyle bir şey var kafamda takıntı diyelim bu sistemle nasil bir performans alabileceğim 42 led tv ile kullanacağım için düşük çözünürlükde oyun istemiyorum 3d ye sistem değişmeden yüklenmesem bile en az oynayacağım çözünürlük 1920 1080 olması lazım overclock ve güzel bir ekran kartı ile bu işi çözebilirmiyim yani

işlemcin biraz eskidi üst düzey ekran kartı alsan da işlemci engeline takılırsın. İşlemcine güzel bir fan alıp forumdanda yardım alarak güzel bir oc yaparsan, hd6950 2gb ya da gtx 560 ti tam performansa yakın çalışır. Zaten daha üst düzy kart alman hem bütceni aşar hem o sisteme gitmez.

• peki hd6950 ile bu sistemde btlfld3 ve crysis 2 gibi oyunları ultra ayarlarda 1920 1080 yani full hd olarak takılma donma gibi sorunlar olmadan oynayabilirmiyim yani verdiğim paraya değermi
  • İşlemcine overclock yaparsan evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

İşlemcine overclock yaparsan evet.

Evet onu mutlaka yapacağım zaten bütçeyi düzeltincede i7 ye geçmeyi düşünüyorum ekran kartıda aradan çıkmış olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.