Şimdi Ara

Bu sisteme oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

512mb ram

128 mb 910gml/915gms ekran kartı

• age of empires
    need for speed 2
    marble blast gold
    sims
    rollercoaster tycoon 1-2
  • çok sağol arkadaşım indireceğim
  • Arkadaşım aynı konuda üç adet açmışsın öncelikle bunu sana söylemek istiyorum. Daha dikkatli olsan iyi olur. Yönetici arkadaşlar bu konuda çok hassaslarda.

Oyun önerisine gelirsek tam olarak ne tür oyunlar seversin bilmiyorum ama sana Diablo 2 önerebilirim gerçi büyük olasılıkla biliyorsundur yada oynamışsındır bu oyunu.

Birde sana bir link veriyorum orada oyun seçip taratırsan sistemin çalıştırır mı sana bununla ilgili yanıt veriyor.

Adını duyup merak ettiğin oyun varsa sistemini o sitede oyunu seçip tarattırabilirsin.

Orada adını gördüğün oyunları da nette aratıp bakıp beğenirsen o oyunları edinirsin

http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

• fifa 2007 oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşım aynı konuda üç adet açmışsın öncelikle bunu sana söylemek istiyorum. Daha dikkatli olsan iyi olur. Yönetici arkadaşlar bu konuda çok hassaslarda.

Oyun önerisine gelirsek tam olarak ne tür oyunlar seversin bilmiyorum ama sana Diablo 2 önerebilirim gerçi büyük olasılıkla biliyorsundur yada oynamışsındır bu oyunu.

Birde sana bir link veriyorum orada oyun seçip taratırsan sistemin çalıştırır mı sana bununla ilgili yanıt veriyor.

Adını duyup merak ettiğin oyun varsa sistemini o sitede oyunu seçip tarattırabilirsin.

Orada adını gördüğün oyunları da nette aratıp bakıp beğenirsen o oyunları edinirsin

http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

1-üç oyun bölümüne açtım konuyu fps/tps----spor oyunları ve-----simulasyon üç türden oyun arıyorum

2-ben o siteye güvenmiyorum çünki half life 2 yi maxiumumda bile açar diyor ama minumum sistemde bile oynımadım kastı

3-oyun önerin için sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.