Şimdi Ara

BU SİSTEMİ SİPARİŞ EDİYORUM GİGATEKE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    *EPOX - 8KDA3+
    *KINGSTON - 512 MB 400 -CL 2.5 olanlarından 2 adet (bu anakartla dual-ddr oluyor mu)
    *SAMSUNG - 80 GB SATA (2 adet raid olarak hazırlanacak)
    *MSI - RX9800 PRO (stoklarında kalmamış ne yapmalı)
    *Thermaltake VA3000 Serisi Pencereli, Aluminyum DreamTower Kasa - Gümüş
    *Tagan 330 Watt Black Edition Power Supply
    *SONY DRU-700A 40X24X40 CD-RW 8X4X12 DVDRW (+/-) DL

Ben Antalya'da oturuyorum, sistemi Ankara'da hazırlatıp gönderilmesini istiyorum. Gigatek'ten daha önce parça seçip sistemi orada toplatan var mı? Yoksa bu konuda önerebileceğiniz başka güvenilir bir bilgisayarcı var mı?
    Sistem hakkında fikirlerinizi de bekliyorum.

• valla gigatekten memnunkalan çok.ama topladığın sistem tek kelimeyle müthiş.eğer ekran kartını bulamadıysan,sana tavsiyem biraz daha sık ve x800 veye 6800 serisi bişey al bence.demesi kolay biliyorum ama o sisteme bu kartlardan birisi yakışır bence...
  • düzeltiyorum

*AMD - ATHLON 64 3200+ (3000+)
    *EPOX - 8KDA3+ (8kda3j)
    *KINGSTON - 512 MB 400 -CL 2.5 olanlarından 2 adet (bu anakartla dual-ddr oluyor mu) (a-data vitesta 512mb ddr500)
    *SAMSUNG - 80 GB SATA (2 adet raid olarak hazırlanacak) (bu iyi)
    *MSI - RX9800 PRO (stoklarında kalmamış ne yapmalı) (islemci ve boarddan yaptigin tasarrufla leadtek a400tdh)

yazdıgın herseyi onceden kullanıp tecrube ettim,bence dedigim gibi yap.
  • Aslında 6800 Gt de alabilirim ancak bütçemi çok zorlamak istemiyorum.Ayrıca tender neden 3400 ve 8kda3+ yerine 3000 ve 8kda3j yi önerdin? 3200 lerle 3000 ler arasında fark azmı?
    Ayrıca forumlarda tagan psu ların ses yaptıkları söyleniyor, başkja hangi sessiz ve kaliteli psu önerirsiniz?
  • sistem harika ne kadara aldıgını ve nerden aldıgını buraya yazarsan faydalı olabilir. kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: agactan

Aslında 6800 Gt de alabilirim ancak bütçemi çok zorlamak istemiyorum.Ayrıca tender neden 3400 ve 8kda3+ yerine 3000 ve 8kda3j yi önerdin? 3200 lerle 3000 ler arasında fark azmı?
    Ayrıca forumlarda tagan psu ların ses yaptıkları söyleniyor, başkja hangi sessiz ve kaliteli psu önerirsiniz?

8kda3j daha yeni bi revizyon,voltaj degerleri daha iyi ama sata raid dersen yok.

3200+ ve 3200+ arasında cok fark yok,forumlarda alan arkadas cok bu aralar,iyi bir kod yakalarsan gayet guzel kullanırsın 3000+yı.

ama 3400+ almaya gucun varsa al,o degisik bi islemci epey yukarılara gider.

tagan felan bilmem fsp den sasmam,ama iyi gorunuyorlar.
  • bekle ve aklına yeteni al dostum yakışır müthiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merak etme gigatek online'da tek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.