Şimdi Ara

Bu sistemle 9600GT için olası sorunlar nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ay başında 9600GT ekran kartı almayı düşünüyorum. Sistemim imzamdaki gibi artı olarak PSU olarak Asus 300w var. PSU dışında sizce başka bir sorun yaşar mıyım ve bu sistem için PSU olarak ne önerirsiniz?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoRTeX_ -- 28 Şubat 2008; 1:12:42 >

• Asus Vento 350w model kasada 9600Gt + 2 ad 250gb hdd + e4500 + 1dwd combo kurdum, bi sorun çıkarmadı. 300w psu yeterli olabilir ama ben olsam riske atmazdım sistemi.
  • Zaten PSU'yu kesin değiştireceğim. Glacialpower 550 watt düşünüyordum ama forumda bir çok kişi sorun yaşamış bu PSU'yla. Bu yüzden şimdilik High Power 460W iyi gibi görünüyor ama araştırmaya devam ediyorum. Cevap için teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

Zaten PSU'yu kesin değiştireceğim. Glacialpower 550 watt düşünüyordum ama forumda bir çok kişi sorun yaşamış bu PSU'yla. Bu yüzden şimdilik High Power 460W iyi gibi görünüyor ama araştırmaya devam ediyorum. Cevap için teşekkürler..

fsp bluestorm2 500w öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp|ExtremE

quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

Zaten PSU'yu kesin değiştireceğim. Glacialpower 550 watt düşünüyordum ama forumda bir çok kişi sorun yaşamış bu PSU'yla. Bu yüzden şimdilik High Power 460W iyi gibi görünüyor ama araştırmaya devam ediyorum. Cevap için teşekkürler..

katılıyorum çok iyi PSU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp|ExtremE

İleride anakart, işlemci ve ram üçlüsünü değiştirmeyi de düşündüğüm için mali bütçeye biraz ekleyip bunu almak daha mantıklı sanırım. Teşekkürler..
  • Peki şimdi benim anakartım PCI Express 2.0 değil fakat bu kart PCI Express 2.0. Bir uyumluluk sorunu yaşanır mı sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pci-e 2.0 pci-e 1.1 gibi version sorunları yok henüz kartlarda.
    Yalnızca sli gibi bir düşüncen varsa o zaman performans düşüşü olacağını söylüyor üreticiler.
    Ayrıca psu alacaksan tavsiyem fps, ocz veya benim kullandığım high power 500w psu almalısın.
    Ancak psu konusunda dikkat etmen gereken şimdiki ekran kartı standartları ve ileriye dönüklük açısında 12V üzerinden 30A verebilen bir psu tercih et derim. Bildiğim kadarıyla 500w olarak bikaç markada var tagan bunlardan birisiydi. Biraz araştırma yaparsan çok güzel ürünler bulabilirsin.
    Sonra amper yetersizliği gibi sorunlar yaşama.

• bende 450w cooler master var yetermı acaba
  • arkadaşlar bende asus vento 350w kullanıyorum palit 9600gt sonic almaya karar verdim psu kaldırırmı acaba psu nun kaldırıp kaldırmadığı nasıl belli olur
    vereceyiniz bilgiler için şimdiden teşekürler
    kullandığım sistem:

ASUS P5KE WIFI P35- Core2 Duo E8400- KİNGSTON 2GB 2 X 1024 800 MHZ- PALIT 8500GT Sonic-: 250 GB WESTERN DIGITAL- ASUS 1814 BLT SATA DVDRW-19 SAMSUNG 920 TFT LCD- ASUS TA951 350W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edasdemir -- 28 Şubat 2008; 13:20:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: owen_10

bende 450w cooler master var yetermı acaba

Güç kaynağını çıkar şöle elinle bi tart. 1,5 - 2 kg varsa sorun olmaz!
    Cooler master kaliteli diye bilirim. Sorun çıkacağını zannetmem.

@edasdemir

Arkadaşım o iş garanti değil ama 350w kaliteli psu ile daha fazla güç çeken kartlar kullananlar olmuştu. Bence mis gibi sistemin var. Şöle 2. elde biraz dolaşsan 400w veya 450w gibi yine kaliteli bi psu ile işi garantiye alsan fena olmaz. En azından oc yapmaktan korkmazsın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 29 Şubat 2008; 9:51:43 >

• Arkadaşım bir kaç site vermiş testleri 9600gt li bi sisteme gerçek 350w bir psu yetiyomuş yapman gerekn bana sorarsan 380-460w arası hazır kasalar var thermaltake,coolermaster gibi bunlardan al garanti olsun çünkü ilerde 4 ram takarsın ram başına 20w güç kerekir kasan zorlanmaz ama CF yada SLİ yaparım belki dersen en az 500w alman lazım
  • bu arada 9600gt arıyorsan konuya goz atmanı sıddetle onerırım

http://forum.donanimhaber.com/m_21537789/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.