Şimdi Ara

Bu site forum programi cok eski ve site cok karisik gorunuyor neden yenilenmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sitenin programi olan ASP Playground 2.3 surumu ile oldukca eski ve arayuzu acikcasi cok karisik ve daginik gorunuyor. Yenilenmesi dusunulur muyor mu. Anladigim kadariyla yeni surumu 5.5. Elbette ki upgrade cok zaman alici olacaktir. Butun konularin, mesaj'larin, PM'lerin ve uyelerin aktarami kolay degil gene de merak ediyorum boyle bir girisim olcak mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vknyvz -- 4 Ağustos 2015; 9:34:51 >

• Bunu citizene sorsana yakışıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • site eski görünüme ragmen her hafta çöküyor yeni tasarım yaparlarsa günde 3-4 kez çökmeye başlar herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyle iyi. gulumse cekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm en sade ve güzel forum burası.

Ayrıca, yazdığın bütün İngilizce kelimelerin Türkçesi var.
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    duzelttim acikcasi bende sevmem oyle yazandan ama konu mesaj felandi 1-2 saniye dusunme gerekiyor. Ama dusunmeden yazmak olmaz tabii.
  • biz böyle sevdik sevmediysen kapı orada
  • Katılıyorum artık baydı bu arayüz
  • Biz bu yüzden dh deyiz.

Nostalji yani.
  • Programı falan bilmem de gece modu geldiğinden beri 2kat daha fazla takılıyorum ama gün bitince yine beyaz moduna geçiyo bunu nasıl kapatabilirim

• Forumdaki adminler bir iş yapmadığı için normaldir anca derin forumcular isterse bişeyler değişir.

• Bu forum kullanıcıları bu ara yüze çok alışkın. Eğer bu yeni güncelleme kullancıılrın ara yüzünü değiştirecekse yapmasalar daha iyi olur. Zira bu forum diğerleri gibi değil. Kendine ait bir kitlesi müptelaları var. En ufak değişiklikte isyan bayrağı çıkarıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Programı falan bilmem de gece modu geldiğinden beri 2kat daha fazla takılıyorum ama gün bitince yine beyaz moduna geçiyo bunu nasıl kapatabilirim

Gece modu?
  • Xenforo'ya geçilirse güzel olur.
  • Forumu değiştirirlerse forumu bırakırım. Burayı sırf bu hali ve sade görüntüsü ve üyeleriiçin çok seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Programı falan bilmem de gece modu geldiğinden beri 2kat daha fazla takılıyorum ama gün bitince yine beyaz moduna geçiyo bunu nasıl kapatabilirim

Gece modu?

Mobilde var
     Bu site forum programi cok eski ve site cok karisik gorunuyor neden yenilenmiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Gece modu?

Mobilde var

Bilmiyordum teşekkürler. Ayarlar'dan mı aktif ediliyor?

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Hayır en üstteki panelde gece modunu aç yazıyor mobildeyken

• Sitenin şuan ki görünümü çok hoşuma gidiyor benim. Değişmemeli kesinlikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.