Şimdi Ara

Bu siteden alışveriş yapmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 Martta bir ayakkabı siparişi verdim, siteye üye olmadan yaptım alışverişi. bi kargo takip no verdi onu sorgulayacak yer yok 6 gündür İstanbul içinden istanbula kargo bekliyorum :) Ödemeyi kredi kartı ile yaptım istemiyorum ayakkabı filan nasıl bir hukuki süreç olacaktır yardımlarınızı bekliyorum.
    https://www.aekshoes.com/

Edit: 1 hafta sonra kargo yola çıktı şuanlık sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unsolved 2.0 -- 19 Mart 2019; 19:2:8 >

• Bu siteden alışveriş yapmayın yazmıssın ama site adı yok ?
  • sinirden unutmuşum ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unsolved 2.0

sinirden unutmuşum ekledim
    İsminde hayır yok ki geçmiş olsun. Kargo takip numarası veriyor ama sorgulayacak yer nasıl yok hangi kargoya verildiği söylenmedi mi ?. Kaldı ki aynı şehirde 2 günü anlarım ama 6 gün çok fazla iletişime geçtiniz mi satıcı ile telefon da ?
  • Sadece wp iletişimi var kargom cuma verilmiş öyle diyorlar
  • quote:

Sadece wp iletişimi var kargom cuma verilmiş öyle diyorlar
    tamam kargon cuma günü verilmiş. Peki kargon hangi karfo firmasına verilmiş ? Verilen kargo takip numarası hangi kargoya ait ?
  • İşte bir kargo firması değil kendi sitesinde 207 diye bir kod verdiler onu sorgulamak için yer yok, wp den yazdım kargo takip no atın diye hala cevap verecekler.
  • quote:

İşte bir kargo firması değil kendi sitesinde 207 diye bir kod verdiler onu sorgulamak için yer yok, wp den yazdım kargo takip no atın diye hala cevap verecekler.
    valla o zaman bekleyeceksiniz. Elinizde faturada yok hukuki işlem yapamassınız
  • Kredi kartı ile aldım ücret o siteden alınmış nasıl bir fatura olacak daha
  • Birde , forum.donanimhaber.com dan alışveriş yaparken 10 defa düşünün . Orası da çok sıkıntılı .
  • Aklıma gelmişken söyeleyeyim sosyal medyadan takipçi satan sitelerden de alışveriş yapmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.