Şimdi Ara

Bu sonbahara cüzdan dayanmaz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu çıkacak oyunlara bakıyorum da, hepsi süper muhteşem oyunlar, ammavelakin birde dönüp cüzdanıma bakıyorum oda bana bakıyor:D Neyse işte, bu yoğun yeni oyun döneminde elbette bazılarımız birini seçip diğerini rafda bırakıcak. Kararsız kalan arkadaşlara yön vermesi için sizlerde hangi oyunları neden alacağınızı/almayacağınızı yazın:) (fanboy olmayalım lütfen). Kendim başlayacak olursam;

Alıcaklarım

Fifa 12, geçen yıl pc de fifa 11'i indirimden almıştım online oynamak için, hayatımda ilk defa online maçın keyfi hala damağımda. Bu sene gelicek özellikler heyecanlandırıyor gerçekten:)
    Battlefield 3, ben Xbox alemine yeniyim, RPG'ci olarak doğru dürüst oynadığım tek FPS Halo Reach. 10 dakikalık gameplay'i izledikten ve netteki yabancı incelemelerin içine daldıktan sonra bu şaheseri almak iyi olur dedim:) Tabi Mirror's Edge sayesinde frostbite'a beslediğim güzel duygularda var içinde:P
    Forza 4, ah bu cebimi çok yakıcak. Bide direksiyon alıcaz emi:D Bitane yarış oyunu şart, zaten xbox'da fazla rakibi olacağını sanmam.

Kararsız Kaldıklarım

Gears of War 3, daha önce hiç GEOW oynamadım, seri olduğundan bahsediliyor, direk 3.sünü alıpda hiçbirşey anlamadan oyuna yazık etmek istemem. Sonuçta hikaye önemli;)

Almayacaklarım

Halo Anniversary, benimle ne kadar halocu aynı fikirde bilmiyorum ama, kinect'de halo oynamanın dışında reach'den bir artısı yok gibi geliyor bana. Üstelik 1 sene anca dayanıcak oyun, halo 4 yolda.

• Almayı düşündüğüm oyun MW3 fakat BF3 ile arasındayım. Almak istememin nedeni FPS sevmem fanboyluk falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathrizarri

Şu çıkacak oyunlara bakıyorum da, hepsi süper muhteşem oyunlar, ammavelakin birde dönüp cüzdanıma bakıyorum oda bana bakıyor:D Neyse işte, bu yoğun yeni oyun döneminde elbette bazılarımız birini seçip diğerini rafda bırakıcak. Kararsız kalan arkadaşlara yön vermesi için sizlerde hangi oyunları neden alacağınızı/almayacağınızı yazın:) (fanboy olmayalım lütfen). Kendim başlayacak olursam;

Alıcaklarım

Fifa 12, geçen yıl pc de fifa 11'i indirimden almıştım online oynamak için, hayatımda ilk defa online maçın keyfi hala damağımda. Bu sene gelicek özellikler heyecanlandırıyor gerçekten:)
    Battlefield 3, ben Xbox alemine yeniyim, RPG'ci olarak doğru dürüst oynadığım tek FPS Halo Reach. 10 dakikalık gameplay'i izledikten ve netteki yabancı incelemelerin içine daldıktan sonra bu şaheseri almak iyi olur dedim:) Tabi Mirror's Edge sayesinde frostbite'a beslediğim güzel duygularda var içinde:P
    Forza 4, ah bu cebimi çok yakıcak. Bide direksiyon alıcaz emi:D Bitane yarış oyunu şart, zaten xbox'da fazla rakibi olacağını sanmam.

Kararsız Kaldıklarım

Gears of War 3, daha önce hiç GEOW oynamadım, seri olduğundan bahsediliyor, direk 3.sünü alıpda hiçbirşey anlamadan oyuna yazık etmek istemem. Sonuçta hikaye önemli;)

Almayacaklarım

Halo Anniversary, benimle ne kadar halocu aynı fikirde bilmiyorum ama, kinect'de halo oynamanın dışında reach'den bir artısı yok gibi geliyor bana. Üstelik 1 sene anca dayanıcak oyun, halo 4 yolda.

Forza 4 u bir sure Direksiyonsuz idare edersen belki atesini hafiflete bilirsin

• Uyumlu direksiyonlar ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

Uyumlu direksiyonlar ne kadar acaba?
    Fyatları bilmiyorum ama eğer uyumluysa Logitechler fiyat olarak uygun oluyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRises

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkham city ac bf3 mw 3 rage geow3 masseffect 3üstteki arkadaştan kopya çekmiş gibi oldum lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiosejirou

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    GEOW 3'ü 2 gün önce preorder yaptım.
    Müsait zamanda BF3 için overgame'den taksitli önsipariş vermeyi düşünüyorum.(BF3 için şüphelerim var, preorderi erteleyebilirim biraz)
    MW3 kesin alacağım fakat öncelikle COD 4 ve MW2 bulmaya çalışıyorum 2.el. Benim için senaryo MP'dan daha önemli bu seride.
    Maddi olarak kendimi düzenlerken Rage'i pas geçmişim, çıktığı gibi almayı düşünüyorum.

Batman AC fiyatı düşünce,
    AC R , önceki oyunları temin ettikten sonra almayı düşünüyorum.

Skyrim'i Kasım'da araya sokmaya çalışacağım..

Fifa 12, Forza 4, Dead Island.. Bunlar ise fiyat düşerse alacağım fakat Fifa'nın düşebileceğini sanmıyorum hiç.. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Eğer alabilirsem
    GEoW3
    FIFA 12
    BF3
    MW3
    RAGE
    Batman:Arkham City
    Forza 4
    NFS:The RUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bf, Forza, Fifa oyunları bana tüm sene boyunca yetip artıyor bile. Single oynadıktan online olarak sonu olmayan bir dünyaya akarsın.

Cüzdan yakma meselesine gelince. Tabi hepsini birlikte sipariş geçmek can acıtıcı olabilir biraz. Ben o yüzden, oyun preorder olunca yavaş yavaş şiparişleri geçmeye başlıyorum. Oyun çıkacağı zaman hediye gelmiş gibi hissediyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    * Alınacaklar

- Battlefield 3 (Önsipariş verildi.)
    - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (Hardened Edition alınabilse daha iyi olur diye düşünüyorum ama nasıl yapacağım onun hakkında tek bir fikrim yok :) )
    - Rage (Hoşuma gitti gibi, fakat mp videolarını gördükten sonra öncelik sonralık kısmı aydınlanacak)
    - Gears Of War 3 (İlk defa oynayacağım. Birkaç videosunu izledikten sonra tav oldum )
    - Street Fighter X Tekken (O combolar, karakterler ve oynanış biçimi için ilk gün ilk gece alıp oynanası o kadar güzel. )
    - King Of Fighters XIII ( Kesinlikle çok iyi, bu sefer multiplayer'ı tutar gibime geliyor )

* Muamma:

- Batman: Arkham City
    - NFS: The RUN
    - The Elder Scrolls V: Skyrim

* Çıkışından uzun zaman geçtikten sonra alınacak oyunlar:

- Forza Motosport 4

* Alınmayacaklar:
    (Spor ile ilgili hiçbir oyunu oldum olası sevemedim.)

- Fifa 12
    - Pes 12

Aklıma gelirse daha eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: relaxmovie

* Alınacaklar

- Battlefield 3 (Önsipariş verildi.)
    - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (Hardened Edition alınabilse daha iyi olur diye düşünüyorum ama nasıl yapacağım onun hakkında tek bir fikrim yok :) )
    - Rage (Hoşuma gitti gibi, fakat mp videolarını gördükten sonra öncelik sonralık kısmı aydınlanacak)
    - Gears Of War 3 (İlk defa oynayacağım. Birkaç videosunu izledikten sonra tav oldum )
    - Street Fighter X Tekken (O combolar, karakterler ve oynanış biçimi için ilk gün ilk gece alıp oynanası o kadar güzel. )
    - King Of Fighters XIII ( Kesinlikle çok iyi, bu sefer multiplayer'ı tutar gibime geliyor )

* Muamma:

- Batman: Arkham City
    - NFS: The RUN
    - The Elder Scrolls V: Skyrim

* Çıkışından uzun zaman geçtikten sonra alınacak oyunlar:

- Forza Motosport 4

* Alınmayacaklar:
    (Spor ile ilgili hiçbir oyunu oldum olası sevemedim.)

- Fifa 12
    - Pes 12

Aklıma gelirse daha eklerim.

Alıntıları Göster
    ön sipariş verilecek

geow 3
    fifa 12
    bf3
    mw3

uygun fiyatlı bulunduğunda alınacak

ac : relevations
    forza 4
    skyrim
    dead island
    deus ex
    ssx
    mass effect 3

vsvsvsvs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

ön sipariş verilecek

geow 3
    fifa 12
    bf3
    mw3

uygun fiyatlı bulunduğunda alınacak

ac : relevations
    forza 4
    skyrim
    dead island
    deus ex
    ssx
    mass effect 3

vsvsvsvs...

Alıntıları Göster
    mümkünse bf 3 ü pc ye alın konsol versiyonu çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

xbox ve ps3 görüntü kalitelerini görmeden bunu BEN söyleyemem. önyargı olur bu çünkü. istersen biraz bekleyelim.
  • quote:

PC kaldirmiyorsa napalim ? Pardon mumkunsen yazmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Berk -- 10 Eylül 2011; 1:12:35 >

• quote:

Adam oynamış bitirmiş uyarıyor dağılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Adam oynamış bitirmiş uyarıyor dağılalım

konsol nedir hacı ya pc kraldır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Fifa 12
    Nba 2k12
    Battlefield 3

bu 3 une vercegim 1 kurusa acimam. 1 yil goturur bu 3u beni:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenWhite.

Fifa 12
    Nba 2k12
    Battlefield 3

bu 3 une vercegim 1 kurusa acimam. 1 yil goturur bu 3u beni:)

Alıntıları Göster
    Benim de AC: Revelations, Elder Scrolls V Skyrim ve de Uncharted 3. Diğer oyunlar teferrruat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Benim de AC: Revelations, Elder Scrolls V Skyrim ve de Uncharted 3. Diğer oyunlar teferrruat.

Alıntıları Göster
    Alınacaklar:
    Fifa 12
    Ac Revelations
    Mw3
    Elder Scrolls Skyrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atemis

Alınacaklar:
    Fifa 12
    Ac Revelations
    Mw3
    Elder Scrolls Skyrim

Alıntıları Göster
    Ac: Revelations

Battlefield 3

Batman : Arkham City

Forza :4

Gears Of War : 3

FİFA 12

Mass Effect 3

Call Of Duty : MW3 - Çoğunun ön siparişleri verildi . Eylül sonu Amerika- brooklyn'e gidiyorum , yaklaşık 4 ay bir okul dönemi ordayım kısmetse Xbox 360 slim MW3 edition'unu kapıp gelecem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.