Bildirim
Bu soruyu 1 dakika içinde çözen adam ygs yi zorlanmadan fuller
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yav he he sosyal kısmında da adamın bulunduğu yarım küreyi sorcaklar. Fen kısmında da adamın hızını ya da kemik sayısını falan sorarlar -
Yok sadece hızlı düşünüp problem çözme yeteneğini ölçer bu zaten , dediğin gibi dünyanın en zeki adamını getir Fen sos hiç çalışmadıysa nerden bilecek , bilmiyorsa ne yapabilir . Cevabıda basitmiş aslında sorununun sadece Ada'mın bulunduğu kareden başlamaman gerekiyormuş oradan çıkıyor zaten
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1 dakika bile sürmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cozdum kalemli telefon olsa atardim
Adam olduğu kareden başlatacak ama
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorunun ygs ile alakasini aciklayabilen ygs'yi 1 dk icinde fuller. Gecen sene islem/mod karisimi bir soru boyle sekilli cikti diye 345 diye bir yayin turedi, millet fittirdi. Mufredat diye bir sey var ygsde. Oyle alakasiz sorulari fullemek ile ygs arasinda bir baglanti yok.
38 saniyede çözdüm -
15 sn. De cozdum artik ygs calismiyorum.cok saol beeni buyuk dertten kurtardin
quote:
Orijinalden alıntı: Andry Shevchenko
Yok sadece hızlı düşünüp problem çözme yeteneğini ölçer bu zaten , dediğin gibi dünyanın en zeki adamını getir Fen sos hiç çalışmadıysa nerden bilecek , bilmiyorsa ne yapabilir . Cevabıda basitmiş aslında sorununun sadece Ada'mın bulunduğu kareden başlamaman gerekiyormuş oradan çıkıyor zaten
ada'mın neden yazıyosun ? -
çözemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X