Şimdi Ara

Bu sözden ne anlıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yararı olmasa bile, sana yönelmiş bir aşk varsa, sen de bunun karşılığı olan aşkı duyuyorsan, ışıklar içinde yürürsün. Çünkü tanrı varsa, karşılığı yalnızca sessizlik olan dua büyüktür.

Antoine De Saint-Exupery'e ait bu sözü beğeniyorum fakat çıkardığım birden fazla anlam var. Siz bu sözden ne anlıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cholo -- 3 Nisan 2019; 16:20:47 >

• Google translate

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu az bilinen dua, Antoine de Saint-Exupéry tarafından hayatının en zor dönemlerinden birinde yazılmıştır. Yaşamda neyin önemli olduğunu ve hem zihinlerimizi hem de ruhumuzu derinden etkileyeni bize hatırlattı. Bir göz at;

'Efendim, mucizeler ve hayaller için dua etmiyorum, sadece günlerim için güç istiyorum. Bana küçük adımların sanatını öğret.

Beni zeki ve becerikli kıl, böylece günlerin çeşitliliği arasında önemli keşifler ve deneyimler bulabilirim.

Zamanımı daha iyi kullanmama yardım et. Bana bir şeyin önemli olup olmadığını yargılamak için bir anlam ver.

Disiplin ve ılımlılığın gücü için dua ediyorum, sadece hayatım boyunca koşmak için değil, aynı zamanda günlerimi makul bir şekilde yaşamak ve beklenmedik zevkleri ve yükseklikleri gözlemlemek için.

Beni hayattaki her şeyin yolunda gitmesi gerektiğine dair inançtan kurtarın. Bana güçlükler, başarısızlıklar, fiyaskolar ve aksiliklerin yaşamın bize büyümesini ve olgunlaşmasını sağlamak için bize verildiğine dair ayık bir tanıma verin.

Bana doğru zamanda, doğru gerçeği söylemeye yetecek cesarete ve sevgiye sahip olan kişiyi gönderin!

Pek çok sorunun kendi kendilerini çözdüğünü biliyorum, bu yüzden lütfen bana sabrı öğretin.

Dostluğa ne kadar ihtiyacımız olduğunu biliyorsun. Beni bu en güzel, en zor, en riskli ve en kırılgan yaşam armağanına layık edin.

Bana biraz sıcak, doğru yerde, doğru zamanda, kelimelerle ya da sessizlikle paylaşabilmek için yeterli hayal gücü verin.

Bana hayattan mahrum olma korkusunu verin.

Bana arzuladığım şeyleri verme, ihtiyacım olanları verme.

Bana küçük adımların sanatını öğretin!

inançlı biri. katolik hristiyan galiba tam dikkat etmedim. bu duası yukarıdaki yazıyla eş değer görünüyor. sadece detaylandırmış gibi.

sanki "takip edildiğini hissediyorsan ve çevrendeki her şey seni onun varlığına inandırmakla kalmayıp seni ona bağlıyor ise onun koruması altında korkusuzca, en güzel şekilde yaşarsın. tanrının varlığına karşılık boyun bükmek ve onun himayesine sığınmak en büyük sessiz duadır." gibi bir mana çıkardım ben.

• Hangi söz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızın amacı ne
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.