Şimdi Ara

bu ttnet belasından nasıl kurtulurum ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ttnet 2 ay denemesi bedava kampanyası ile internet baglattim teklif cok cazip gelmisti 2 ay bedava sonrasi aylık 39 tl

Fakat hesabini yapamadigim en az 18 tl gelen telefon faturasi ve 39 tl denilip 43 tl yi dusmeyen net faturasi ve

MASAUSTU PC VAR VEDE KULLANDİGİM 5 AY BOYUNCA 65 TL Yİ DUSMEYEN ELEKTRİK FATURASI narmal de 40 tl yi gecmezdi

Bu is beni malesef asiyor kararimi verdim iptal ettirecem ttnet subeye gittim beni oyleydi boyleydi kandirdilar yine iptal etmeyip 6 aydonduralim ve 240 tl cezayi odemessiniz eyvallah dedim 6 ay dolunca tekrar dondururuz dediler 6ay doldu tekrar gittim yilda bir kez dondurabilir dediler pc yi de sattim evde telefonda yok ve 43 tl net 18 tl de telefon faturasi geliyor

Cok sinirlendim gittim arkadas cezasi. 1000 tl de olsa iptal ettirecem dedim ve faturalar gelmeye devam ediyor ve beni arayacaklar mis artik ne zaman akillatina gelirse

Yokmudur bizim yapabilecegimiz birsey bunlari dava etsem ya ne bileyim bir cozum onerisi olan varsa yardimlari icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: @2101

Arkadaslar ttnet 2 ay denemesi bedava kampanyası ile internet baglattim teklif cok cazip gelmisti 2 ay bedava sonrasi aylık 39 tl

Fakat hesabini yapamadigim en az 18 tl gelen telefon faturasi ve 39 tl denilip 43 tl yi dusmeyen net faturasi ve

MASAUSTU PC VAR VEDE KULLANDİGİM 5 AY BOYUNCA 65 TL Yİ DUSMEYEN ELEKTRİK FATURASI narmal de 40 tl yi gecmezdi

Bu is beni malesef asiyor kararimi verdim iptal ettirecem ttnet subeye gittim beni oyleydi boyleydi kandirdilar yine iptal etmeyip 6 aydonduralim ve 240 tl cezayi odemessiniz eyvallah dedim 6 ay dolunca tekrar dondururuz dediler 6ay doldu tekrar gittim yilda bir kez dondurabilir dediler pc yi de sattim evde telefonda yok ve 43 tl net 18 tl de telefon faturasi geliyor

Cok sinirlendim gittim arkadas cezasi. 1000 tl de olsa iptal ettirecem dedim ve faturalar gelmeye devam ediyor ve beni arayacaklar mis artik ne zaman akillatina gelirse

Yokmudur bizim yapabilecegimiz birsey bunlari dava etsem ya ne bileyim bir cozum onerisi olan varsa yardimlari icin tesekkurler

geç ödeme yapıyosanız faizle 43 olabilir net faturası.. veya tivibu üyeliği falan açmışlardırhaberiniz olmadan. faturada ne ne kadar yazar..

iptal etmek isterseniz taahhütlü interneti. kullandığınız ay kadar yapılan indirimler geri alınır yani netlimitsiz 59lira normalde size 39 demişler. siz 6 ay kullanmışsınız mesela

59-39=20tl
    20x6:120tl fark ödeyip kurtulursunuz.

eğer modem cart curt falan verdiyse onuda geri alır, hesap böyle yani...

malesef internet olayı öyle internet kesik olsa bile fatura kesmeye devam ediyorlar. yeni bilgisayar falan almayacaksanız ceza ödeyerek kapatın en akıllıcası o. taahhütler 24 aylık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Orijinalden alıntı: @2101

Arkadaslar ttnet 2 ay denemesi bedava kampanyası ile internet baglattim teklif cok cazip gelmisti 2 ay bedava sonrasi aylık 39 tl

geç ödeme yapıyosanız faizle 43 olabilir net faturası.. veya tivibu üyeliği falan açmışlardırhaberiniz olmadan. faturada ne ne kadar yazar..

iptal etmek isterseniz taahhütlü interneti. kullandığınız ay kadar yapılan indirimler geri alınır yani netlimitsiz 59lira normalde size 39 demişler. siz 6 ay kullanmışsınız mesela

59-39=20tl
    20x6:120tl fark ödeyip kurtulursunuz.

eğer modem cart curt falan verdiyse onuda geri alır, hesap böyle yani...

malesef internet olayı öyle internet kesik olsa bile fatura kesmeye devam ediyorlar. yeni bilgisayar falan almayacaksanız ceza ödeyerek kapatın en akıllıcası o. taahhütler 24 aylık.

Maalesef ki modem de aldim yaninda hediye idi sozde 24*2 tl toplam 48 tl odeyecektim fakat iptal basvurusunda. Modemi n piyasa fiyatindan saydilar ve bu modem zyxel 6600 wireles modem fiyati da 150 tl imis

Bu Modem piyasada 70-80 tl iken bana 150 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ülkeyi terkederek.
  • ARKADAŞLAR.
    20 AY ÖNCE , 24 AY TAAHHÜTLE TTNET ABONESİ OLMUŞTUM.
    HİÇ KULLANMADIĞIMIZ TELEFON PARASI (15 TL) İLE BİRLİKTE AYLIK 60 TL ÖDÜYORUM.
    BU KASIM AYINDA TAAHHÜDÜM BİTİNCE TTNET İ İPTAL EDİP ,
    HD UYDU ALICISI VE İNTERNETİ OLAN BAŞKA FİRMA İLE ANLAŞMAYI PLANLIYORUM. (HANGİ FİRMAYI ÖNERİRSİNİZ.)
    CEP TELEFONUMUZ VAR, EV TELEFONU KULLANMAYACAĞIZ.
    .....
    BU ARADA TTNET DEN ARADILAR, 2 AY TİVİBU HEDİYE DEDİLER , 2 AY SONRA HİÇ MASRAFSIZ İADE EDEBİLİRSİNİZ DEDİLER.
    DAHA 3 AY TTNET DEYİM NASIL OLSA DİYE KABUL ETTİM. DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR.
  • boşver yine en iyisi benim için Türk Telekom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S918B kullanıcısına yanıt

hocam konu tarihi eseri olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    NASIR'dan nasıl kurtulurum?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olmuş valla , zaman su gibi geçmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.