Bildirim
bu tür cümleleri anlayabiliyor musunuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok saçma bir kaynak çözüyorsun sanırım. Edebiyat sorusu olmuş bu, eleme sorusu da olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 12 Eylül 2023; 12:29:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilgi sarmalın paragrafta vardı sanki böyle sözler yunus emreden falan bahsediyordu bence çözmene gerek yok böyle kitapları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aklıma şey geldi direkt su sebili var içinde çay tohumu ekmişler sebilin içinden çay fidesi çıkmış göğe kadar uzanmış selvi olmuş rüzgarda da sallanıyor
demden kafa çaya gitti
-
Anlamaya çalışmıyorum. Bunu ösym kesinlikle sormaz, paragraf sorularında da bu tip şeylerden anlam çıkarılması beklenmez.
Görünce direkt şunu düşünüyorum o 1-2 saniyelik dilimde ''bi şiir var, biraz edebi bir dille yazılmış. Cok da anlaşılır değil''
Sonra kalan paragrafı okumaya devam ediyorum şiiri atlayıp
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X