Bildirim
Bu TV Askı Aparatlarından Sizce Hangisini ALMALI???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırdır ya kimsenin ilgisini çekmemiş. -
tv nizi neden o kadar yukarı astınız ki kısmını sormadan fikrim şu..
benim tv ile duvar arasında 3cm mesafe var bu şekild bir askı aparatı eğimi ayarlamak için araya elinizi sokacğınızdan tv ile duvar arasında 10cm gibi bir mesafe olmalı yani normalde çok önde duracak. ki bu benim en sevmediğim şey.. dolaysıyla bu kıstas değilse en iyisi en ucuzu ve pratik olanı, tek hareketle kalkıp eğilmeli bence.. -
Hocam 1veya4 alabilirsiniz sade şekilli olanlar daha iyi duruyor bence fakat onlarda döner başlık varmı bilemiyorum sizin için önemliyse diğer şekli alın derim bu konuda sizin için öncelik şekilden önce sağlamlık, fiyat ve işinize en uygun olan seçimi yapmanız daha doğru olur -
quote:
Orijinalden alıntı: ufukman
tv nizi neden o kadar yukarı astınız ki kısmını sormadan fikrim şu..
benim tv ile duvar arasında 3cm mesafe var bu şekild bir askı aparatı eğimi ayarlamak için araya elinizi sokacğınızdan tv ile duvar arasında 10cm gibi bir mesafe olmalı yani normalde çok önde duracak. ki bu benim en sevmediğim şey.. dolaysıyla bu kıstas değilse en iyisi en ucuzu ve pratik olanı, tek hareketle kalkıp eğilmeli bence..
TV'yi yukarı asmadım,asmayacağımda... Tv'nin olması gerektiği yer koltuktan seyrederken süper noktada... Ama 3D izleyeceğimiz zaman biraz daha yaklaşmak istiyoruz daha güzel oluyor. O zaman da koltuk devreden çkıyor, tv önüne yer yapıyoruz kendimize minderlere oturup yayıla yayıla izliyoruz... İşte öyle olduğunda şu an için problem yok,zaten sehpada duruyor,yeri de güzel...Ama iş duvara asmaya gelince o seviyede durması sırıtacaktır... O yüzden duvara monte edeceksem mecburen biraz yukarı da durması gerekecek... Bu şekilde olunca da 3D izleyeceğimiz zaman öne gelip yere oturduğumuzda minderlere, tv yukarıda kalacak , bu durumda 3D'nin anlamı kalmayacak...
-
quote:
Orijinalden alıntı: sonyeja
Hocam 1veya4 alabilirsiniz sade şekilli olanlar daha iyi duruyor bence fakat onlarda döner başlık varmı bilemiyorum sizin için önemliyse diğer şekli alın derim bu konuda sizin için öncelik şekilden önce sağlamlık, fiyat ve işinize en uygun olan seçimi yapmanız daha doğru olur
Evet 1 numara kafamda...Esasında sehpada süper,hatta ahşap sehpa bile beğenmiştim. Ama 20 m2 odada ne hikmetse çoluk çocuk geldiğinde gidip tv'nin g..üne giriyor. Hadi onuda bırakalım. Yaşlı insan var evde, tv sakata gelecek sehpada sağlam değil. O yüzden mecbur kaldım böyle yapacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ARCadaS
quote:
Orijinalden alıntı: sonyeja
Hocam 1veya4 alabilirsiniz sade şekilli olanlar daha iyi duruyor bence fakat onlarda döner başlık varmı bilemiyorum sizin için önemliyse diğer şekli alın derim bu konuda sizin için öncelik şekilden önce sağlamlık, fiyat ve işinize en uygun olan seçimi yapmanız daha doğru olur
Evet 1 numara kafamda...Esasında sehpada süper,hatta ahşap sehpa bile beğenmiştim. Ama 20 m2 odada ne hikmetse çoluk çocuk geldiğinde gidip tv'nin g..üne giriyor. Hadi onuda bırakalım. Yaşlı insan var evde, tv sakata gelecek sehpada sağlam değil. O yüzden mecbur kaldım böyle yapacağım.
hocam biz sehpa kullanıyoruz öyle kolay kolay düşeceğini sanmıyorum ama tvnin büyüklüğüde önemli tabi bizim tv 82ekran ama yer kaplıyormu derseniz evet bayağı yer kaplıyor sehpalar sadece televizyon için değil gösteriş içinde kullanıldığı için genelde böyle şaşalı sehpalar oluyor onlarda bayağı yer kaplıyor eğer yer sorunu ise sehpa almayın derim ama düşme sorunu yaşayacağınızı zannetmiyorum bizimki sabitlenmiş bir şekilde sehpaya
-
hımm çoluk çocuk diyince işin rengi değişiyor..
benim tvyi yerden 50cm yüksek sehpada 5 yıl kullandım tabi bu zamanda yeğen salonda top oynamıyordu bu çok basit olurdu süpürgelik pervazlarını söküp televizyona vuruyordu neyse birkaç girişimi hasarsız atlattık.. sonra biraz alçakta kalıyor diye duvar askısı aldık bu sefer de yeğen alttan boyu yettiği kadar tv ye yüklenip askıdan ayakları kurtarmayı başardı neyse ki tek ayak tvyi biz müdahale edene kadar tutabildi.. eğer böyle bir tazmanya canavarınız varsa yuvasından çıkmaması için kilitlenen türleri de var. bunu da düşünebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ufukman
hımm çoluk çocuk diyince işin rengi değişiyor..
benim tvyi yerden 50cm yüksek sehpada 5 yıl kullandım tabi bu zamanda yeğen salonda top oynamıyordu bu çok basit olurdu süpürgelik pervazlarını söküp televizyona vuruyordu neyse birkaç girişimi hasarsız atlattık.. sonra biraz alçakta kalıyor diye duvar askısı aldık bu sefer de yeğen alttan boyu yettiği kadar tv ye yüklenip askıdan ayakları kurtarmayı başardı neyse ki tek ayak tvyi biz müdahale edene kadar tutabildi.. eğer böyle bir tazmanya canavarınız varsa yuvasından çıkmaması için kilitlenen türleri de var. bunu da düşünebilirsiniz.
Ya askı yada mini tv ünitesi alacağım. Bu şekilde sehpaya ben güvenmiyorum. Normalde birşey olmazsa , biri gelir tv'ye hafif vurur, tv döner arkasını duvara vurur... Veya birisi düşer üzerine , cam sehpa kırıldığı gibi tv yerde...
-
achill swu6085 aldim dun kurdum.saci cok kalin.dik monte edilirse isinizi gorebilir.veya buna benzer one daha fazla acilan bir aparatla 3d leri koltuktan izleyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: people1
achill swu6085 aldim dun kurdum.saci cok kalin.dik monte edilirse isinizi gorebilir.veya buna benzer one daha fazla acilan bir aparatla 3d leri koltuktan izleyebilirsiniz.
Söylediğiniz markanın diğer ürünlerine de baktım. Ya daha küçük ekranlar için olan aparatlarda elimizle açıyı değiştirebiliyoruz. Ama ekran büyüdüğünden mi olsa gerek , bunlarda arkada vida var. Yani 2-3 vidayı gevşeteceğiz, açıyı değiştireceğiz, sonra tekrar normal haline getirmek için vidaları gevşetip sıkacağız. Olmadı mini tv ünitesi alıp tv'yi yine olması gerektiği yüksekliğe monte edeceğim şimdi olduğu gibi. -
http://www.hepsiburada.com/liste/vanguard-vm-261sc-37-60-hareketli-lcd-televizyon-aski-aparati/productDetails.aspx?productId=evvanvm261sc&categoryId=17539#Gorseller
Şu mantıklı duruyor ama. Yarına kadar farklı bir öneri gelmez ise bunu yarın alabilirim. -
bende uzun zamandir aparatlari ara;tiriyordum.bu aldi[im aparati tesaduf olarak bimekste gordum acayip saglam yapmislar 80kg kapasitesi var.bir suru aparat inceledim bu aldi[im tank gibi birsey.normal montajda sag sol ileri geri hareketli 90derece cevirip monte edilirse asagi yukari ileri geri hareketli olur .arkada vida acma s'kma sorunu yok. -
quote:
quote:
achill swu6085 aldim dun kurdum.saci cok kalin.dik monte edilirse isinizi gorebilir.veya buna benzer one daha fazla acilan bir aparatla 3d leri koltuktan izleyebilirsiniz.
Söylediğiniz markanın diğer ürünlerine de baktım. Ya daha küçük ekranlar için olan aparatlarda elimizle açıyı değiştirebiliyoruz. Ama ekran büyüdüğünden mi olsa gerek , bunlarda arkada vida var. Yani 2-3 vidayı gevşeteceğiz, açıyı değiştireceğiz, sonra tekrar normal haline getirmek için vidaları gevşetip sıkacağız. Olmadı mini tv ünitesi alıp tv'yi yine olması gerektiği yüksekliğe monte edeceğim şimdi olduğu gibi.
ben açılı tv aslı aparatından aldım çok memnununm.açı değiştirmek için vida sıkmaya gevşetmeye gerek yok.tv nın altına biraz dokunuyorsun tv aşagıya ya da yukarıya yatıyor.tv nın arkasına el rahatlıkla giriyor.tv yi kaldırıp çıkarma işi bitti
-
quote:
Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE
quote:
quote:
Söylediğiniz markanın diğer ürünlerine de baktım. Ya daha küçük ekranlar için olan aparatlarda elimizle açıyı değiştirebiliyoruz. Ama ekran büyüdüğünden mi olsa gerek , bunlarda arkada vida var. Yani 2-3 vidayı gevşeteceğiz, açıyı değiştireceğiz, sonra tekrar normal haline getirmek için vidaları gevşetip sıkacağız. Olmadı mini tv ünitesi alıp tv'yi yine olması gerektiği yüksekliğe monte edeceğim şimdi olduğu gibi.
ben açılı tv aslı aparatından aldım çok memnununm.açı değiştirmek için vida sıkmaya gevşetmeye gerek yok.tv nın altına biraz dokunuyorsun tv aşagıya ya da yukarıya yatıyor.tv nın arkasına el rahatlıkla giriyor.tv yi kaldırıp çıkarma işi bitti
İyi de , marka modelde yazsaydınız :)
-
quote:
bende uzun zamandir aparatlari ara;tiriyordum.bu aldi[im aparati tesaduf olarak bimekste gordum acayip saglam yapmislar 80kg kapasitesi var.bir suru aparat inceledim bu aldi[im tank gibi birsey.normal montajda sag sol ileri geri hareketli 90derece cevirip monte edilirse asagi yukari ileri geri hareketli olur .arkada vida acma s'kma sorunu yok.
Çevirip monte edilebilir. Ama hareketi sertmi yavaşmı? Yani tv ağırlığına dayanamayıp yada bir süre sonra yalama olup , ooopp aşağıya inermi yavaş yavaş. :) -
ben 47 inch lg led tv için aldım.forumda bir arkadaşın (ismailsss) önerisi ile istanbul dan buradan aldım.47 inch 50.00 tl civarı:http://www.nasabilgisayar.com/600153FT-1-23-42-ARASI-HAREKETLI-ASMA-APARATI,PR-49273.html
arkadaş tv askı aparatının resimlerını d koymuş:http://forum.donanimhaber.com/m_65769871/mpage_1/key_ismailsss/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 6 Ocak 2013; 20:39:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE
ben 47 inch lg led tv için aldım.forumda bir arkadaşın (ismailsss) önerisi ile istanbul dan buradan aldım.47 inch 50.00 tl civarı:http://www.nasabilgisayar.com/600153FT-1-23-42-ARASI-HAREKETLI-ASMA-APARATI,PR-49273.html
arkadaş tv askı aparatının resimlerını d koymuş:http://forum.donanimhaber.com/m_65769871/mpage_1/key_ismailsss/tm.htm
Hareketliye benzemiyor o ?
-
arkadaş foruma resimler koymuş.hareket öne ve arkaya 15 derece kadar.zaten ürün açıklamasında var.kaldıkı öne arkaya eğiminden başka ,tum tv askı aparatları gibi bu aparatta sağa sola da hareket ediyor. -
yukardada yazdi[im gibi aparat tam bir tank gibi .bimekste bakip inceleyin sorulariniza daha iyi cevap olur
Benzer içerikler
- axen tv android yazısında kalıyor
- 65 inç tv askı aparatı tavsiye
- vestel servis menüsü
- samsung tv duvar aparatı vidası
- samsung tv ekranında beyaz ışık çözümü
- micro led tv
- şok aktüel
- çanaksız uydu alıcısı
- sony a95l
- tcl televizyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X