Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman allahim bu ne cesaret yigidim bul beni.

Bu arada tanimadigin kizin yanina gidip merhaba demissin, merhaba diye cevap verse ne diyecektin merak ettim. Yuruyup yoluna devam mi ederdin yoksa muhabbet kurmaya mi calisirdin.

Veya taniyormuyum diye cevap alinca tepkin ne oldu biraz anlatirmisin. Awkwardness ilgi alanim ondan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 10 Ekim 2017; 15:38:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

Aman allahim bu ne cesaret yigidim bul beni.

Bu arada tanimadigin kizin yanina gidip merhaba demissin, merhaba diye cevap verse ne diyecektin merak ettim. Yuruyup yoluna devam mi ederdin yoksa muhabbet kurmaya mi calisirdin.

Veya taniyormuyum diye cevap alinca tepkin ne oldu biraz anlatirmisin. Awkwardness ilgi alanim ondan soruyorum

Ben değil o geliyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kizlarin kabahati degil bu toplumun sucu. Biz de herkese gunaydin diyen kiza pek hos gozle bakmazlar. Boyle bi savunma mekanizmasi gelistirmis onlar da, yapacak bir sey yok. Kiz erkek iliskisi konusunda odun bir toplumuz malesef. Isin ilginc tarafi bu muhafazakarligin bize kazandirdigi bir sey olmamasi. Daha mi ahlakli olduk? Daha mi mutlu olduk? Muhafazakarlikla tam olarak muhafaza ettigimiz sey nedir, ben cozemiyorum.

Ayrica gunaydin diyen birine gunaydin dememek kabalik degil. Kibar olmak zorunda degil kimse, kibar olmayan insan da kaba olmuyor hemen. Kaba bir hareket yok, konusmak istemiyor olabilir. Bazen ben de hic kimse bana bir sey soylemesin istiyorum. "Taniyor muyum" diyen kizi ayri tutuyorum. Oyle pasif agresif tiplerle ne kadar uzak o kadar iyi.

• suç sizde türk kızlarının bu kadar egoist olduğunu bildiğiniz halde üstlerine düşüyorsunuz adam yerine koymayın bakalım sizden iyisi oluyor mu?
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Bende bu fikirdeyim. Yüz vermeyen her kadına kezban muamelesi yapıyolar... Ne adamlar var gördüğü önüne gelen her hatuna yürüyo. İstiyoki istediğim zaman istediğim yerde ve şekilde adım atıyım oda karşılık versin.

Valla yok öyle bi dünya. Kadınlar gerçekden iyi yapıyo bizim hemcinslere
  • quote:

Orijinalden alıntı: sağ tık

nerde gezdin de gezme dediler, nerde içtin de içme dediler. haklısın siz olduğunuz sürece gelişmez bu ülke. full özgür olup da özgür değiliz diye ağlayan ateistler..

Bunu yapanlara öfke kusuyor bazı yobazlar

• Güzel kardeşim senin gibi insanların kaldığını bilmek sevindirici. Bizim insanlarımız böyle işte kadını erkeği farketmiyor. Bildiğin yontulmamış odun. Tamam anlıyorum herkes borç içinde batık durumda kimsenin keyfi yok benimde öyle. 27 yaşındayım 1 yıldır işsizim önümde mesleğim ile alakalı büyük bir sınav var onun stresindeyim , kredi kartlarım patlak 5 kuruş param yok ama dışarıya yansıtmıyorum. Hala kolay gelsin diyorum hayırlı işler diyorum hal hatır soruyorum vs ama bunu yaptığım zaman karşımda mahkeme duvarı suratlı insanlar oluyor.

İçimden birdaha yapmayacağım diyorum umrumda değil diyorum olmuyor. Mesela marketten birşey aldığım zaman hiç birşey demeden ordan ayrılamam. Mutlaka kolay gelsin derim en kötü. Cevap alamıcağımı bildğim halde. Kendimi çok kötü hissediyorum sessizce ayrıldığım zaman.

Ya ben çok saf salak biriyim ya da insanların içinde yaşama sevgisi , merhamet kalmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 10 Ekim 2017; 16:9:32 >

• Hocam genç yaşta saçları beyazlatmışsın benim gibi

Yaşadığın duruma gelirsek, takmana gerek yok bence. Bu ülkede durduk yere birine günaydın demek garip kaçıyor. Ben de demiyorum mesela (hatta yol falan soracaksam bile gidip bir kadına sormuyorum). Bana günaydın diyene ben de günaydın diye karşılık veririm ama ben erkeğim tabii kadınların bu tip söylemlerden korkması doğal. Bir gün akşam haberlerini izleyin, psikolojik hasta olursunuz; tecavüzler, eşini öldürmeler, tacizler, dayaklar vs. Ülkenin komple psikolojisi bozuk.

Toplumun komple düzelmesi gerekiyor ama nasıl olacak bilmiyorum. Esnafların da sözü geçmiş, ben de geçen gün yaşadığım taksici esnafı hikayemi anlatayım. Taksileri pek sevmem, pahalıdır Ancak bazen kullanmak zorunda kalıyoruz işte. Geçen gün toplu taşımanın sıkıntı olduğu bir yere taksiyle gittim (uzun süre sonra taksi kullandım). Taksici abimizin iki lafından biri küfür sağ olsun :) Yolu bilmiyor, kenarda birine soruyor o da bilemeyince devam edip arkasından sağlam küfürler savuruyor vs. Ne tabelası kaldı ne cevap veremeyeni kaldı ne belediyesi kaldı :) Geri dönüşteki taksideki eleman da arkadaşıyla telefonda konuşmaya başladı. Yine klasik küfür kıyamet :) Arabada yolcu varmış, yokmuş; umurlarında değil. İkisi de durak taksisi hatta biri bildiğin takım elbiseyle araç kullanıyordu.

Gel de düzelt bu ülkeyi şimdi Saygı yok ahlak yok hoşgörü yok; yok yani bir şey, insanlık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 10 Ekim 2017; 16:14:13 >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Peki sen bu konuyu bu kadar uzatıp '' kezban '' kelimesini yakıştıracak kadar ne yaşadın ki ?

günaydın dedin o istediğin cevabı vermedi tersledi sende işine baksaydın o zaman

herşeyi bu kadar kafana takıp stres yaparsan erken yaşlanırsın hocam benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 10 Ekim 2017; 16:15:19 >
  • Egoist insanlardan ve kizlardan nefret ederim türk kizlari egoist kendilerini begenmişler , tipine baksan kız demessin boyu 1.50 ama boyundan buyuk egosu var

Kizlar gelmedigi surece sohbet olsun normal gunaydin bile deme olayi gecse once bir kiz demeden demiyorum cunki kendilerini bi halt saniyolar bu is yerindede boyle baska yerdede surekli herkezin kendinlerine asildigina inaniyorlar , tepeden erkek kuş gecse bu bana asiliyo tribindeler,

• Selam almayı bile unuttu bu millet. Adama selamun aleyküm diyorum buyur kardeş diyor buyur ne lan önce bi aleyküm selam de. Tabi o selamı almayınca bende havada kalmasın diye kendime aleyküm selam diyerek karşılık veriyorum

• Yüz verilmeyince kezban, odun, cahil mi oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hete

Yüz verilmeyince kezban, odun, cahil mi oldular.

Yüz vermek mi? Yüz vermemek mi? Yahu kız günaydın dedim diye saldırdı resmen... hamile kalacağını sandı herhalde.

Yanımda zaten kızlar vardı, kilolu kıvırcık yerden bitmeydi zaten, insan yerine koymakla hata ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elalemin karısına kızına selam vermekteki amacın ne? Kadın kız hariç erkeklere de selam veriyor musun? Yani bu selam verme olayında samimi misin? Eğer samimiysen bile tanımadığın hiçkimseye durduk yere selam vermemen gerekir şahsen ben bana sokakta yürürken filan selamun aleyküm merhaba usta selam abi şeklinde yaklaşanların suratlarına bile bakmadan yürüyorum yada elimle defol işareti yaptığım bile oluyor (çok yaşlı olup da selamun aleyküm diyerek geçen bazı adamlar hariç) çünkü ya sigara isteyecektir ya 1 tl dilenecektir ya otobüs param yok abi öğrenciyiz biliyor musun diyecektir yada hırsız uğursuzun tekidir zaten bir derdi olan mesela adres soran ateş isteyen filan selam melam geyiklerine girmeden direkt söylüyor. İşte bu yüzden sen de hırsız uğursuz olarak değerlendirilip o şekilde muamele görüyorsundur (üstelik bunlar kız) sen selam verince senden huylanmaları çok normal ve yerinde bir durum esas huylanmıyorlarsa bir problem var demektir zira ben erkeğim ben de bana selam verenler hakkında iyi düşünmüyorum sana tavsiyem ne kız ne erkek tanımadığın hiçkimseye selam verme hem selam verdiklerini rahatsız etmiş olursun hem de hakkında iyi düşünülmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 10 Ekim 2017; 16:55:24 >

• Bu millet Recep İvedik izliyor "Benim canım yanmaz GARDAŞ" izliyor.
  • Türkiye'de bütün erkeklere potansiyel sapık muamelesi yapılıyor bu bir gerçek.Eğer erkeksen potansiyel sapık,katil,tecavüzcü oluyorsun.Çünkü 3.sayfa haberlerinde hemcinslerimizin yaptıkları bir takım iğrençlikler bütün erkeklere mal ediliyor.
    Sevgilisinden kazık yer bütün erkeklere adi,şerefsiz,hayvan muamelesi yapar.
    Toplu taşımada yer mi verdiniz size teşekkür etmez.
    Selam mı verdiniz size selam vermez.
    Elinizi mi uzattınız tokalaşmak için geri çevirir.
    Burger King'de o sizin ayağınıza basar özürü de sizden bekler.Suçlu olmadığınız halde özür dilediğinizde dahi size tavır yapar.
    Fedekarlık yaparsınız kadir kıymet bilmezler.
    Teşekkür etmeyi bilmezler teşekkür edene rica etmeyi bilmezler sürekli trip atarlar,burunları kaf dağındadır,iletişim kurmak isteyen erkeği terslerler sonra da ilk adımı hep erkeklerden beklerler böyle çelişki içinde yaşayacak kadarda gerizekalıdırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 10 Ekim 2017; 19:5:7 >

• Şahsen en kaba, en odun, en cahil anadolu insanını en kibar, en nazik, en elit avrupa insanına tercih ederim. Asla o abdestsiz ecnebilere özenmem, özenenlerden hazzetmem. Ben bunu yaparken kafatasçı olmakla suçlanabilirim belki ama kafatasçının ağababası o imrendiğiniz avrupalılardır. Onlar ırkçılığın kitabını yazarlar, her daim kendilerini üstün görürler, afrikada, ortadoğuda milyonlarca insanı katlederler sonra da insan haklarından bahsederler. 10 yıldan fazladır bu forumdayım, hiç bir yorumumda sahip olduğum birşeyle övünmedim. Övündüğüm tek bir şey vardır o da Müslüman bir Türk genci olmaktır. Bugün avrupadan geride olduğumuz bir gerçektir fakat bu olay 1600 lı yılların sonunda başlatılmış planlı bir geri bırakılmadır. O zaman da o nazik avrupalıların kendi içimizde adamları vardı, bugün de var. Pek tabii gizli şekilde faaliyet yürütüyorlar, gazeteci, siyasetçi, işadamı kılığında ortada geziyorlar.. Siz siz olun, hiç bir zaman kendi insanınızı hakir görmeyin. Türkün Türkten başka dostu yoktur lafını boşuna söylenmemiştir. Çok değil 100 sene önce vatan toprağımızı işgal için dedelerimizi nenelerimizi öldürenler bugün müttefik ayağı dost ayağı yapıyorlar. Bizlerde koşa koşa onların sattığı ürünleri alıyoruz, sorgusuz sualsiz bu katillere teslim oluyoruz, besliyoruz.

• vforfreedom kullanıcısına yanıt
    konu sahibi niyetini belli etmiş zaten sıradan bir günde sıradan bir günaydın değil yani.. kaldıki insan 24 saat boyunca aynı ruh halinde sizinle aynı gezeğen ortamında olmak zorundamı.
     Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 10 Ekim 2017; 16:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Şahsen en kaba, en odun, en cahil anadolu insanını en kibar, en nazik, en elit avrupa insanına tercih ederim. Asla o abdestsiz ecnebilere özenmem, özenenlerden hazzetmem. Ben bunu yaparken kafatasçı olmakla suçlanabilirim belki ama kafatasçının ağababası o imrendiğiniz avrupalılardır. Onlar ırkçılığın kitabını yazarlar, her daim kendilerini üstün görürler, afrikada, ortadoğuda milyonlarca insanı katlederler sonra da insan haklarından bahsederler. 10 yıldan fazladır bu forumdayım, hiç bir yorumumda sahip olduğum birşeyle övünmedim. Övündüğüm tek bir şey vardır o da Müslüman bir Türk genci olmaktır. Bugün avrupadan geride olduğumuz bir gerçektir fakat bu olay 1600 lı yılların sonunda başlatılmış planlı bir geri bırakılmadır. O zaman da o nazik avrupalıların kendi içimizde adamları vardı, bugün de var. Pek tabii gizli şekilde faaliyet yürütüyorlar, gazeteci, siyasetçi, işadamı kılığında ortada geziyorlar.. Siz siz olun, hiç bir zaman kendi insanınızı hakir görmeyin. Türkün Türkten başka dostu yoktur lafını boşuna söylenmemiştir. Çok değil 100 sene önce vatan toprağımızı işgal için dedelerimizi nenelerimizi öldürenler bugün müttefik ayağı dost ayağı yapıyorlar. Bizlerde koşa koşa onların sattığı ürünleri alıyoruz, sorgusuz sualsiz bu katillere teslim oluyoruz, besliyoruz.

abdestsiz ecnebiler iyidir soğuk ve kendi işlerinde olmaları güzel birşey işte bu başlık sahibi gibi yılışkan değiller erkekleri de ayrı bir asil öyle tanımadıkları kadına kıza salça olmazlar yüz bulamayınca kezban diye zırlamazlar bizim toplumun daha 400 fırın ekmek yemesi lazım o seviyeye çıkması için ama o 400 fırın ekmek bile yetmez çünkü katranı kaynatsan olur mu şeker gibi bir durum ortada bunu mustafa kemal denedi ama ortaya çıkan sonuç en fazla bu kadar oldu işte

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.