Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçenki emrah serbest gibi sonunda t yok ama,kendin yazmış kendin oynuyorsun. kız sana ağzının payını vermiş gelmiş burada zırlıyosun olayın özeti.. çevir kazı yanmasın kız yüz vermemiş içine oturmuş tavrı şimdi kim kezban om u senmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 10 Ekim 2017; 12:3:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

Din ile inançla alakası yoksa neden o zaman '' selamün aleyküm '' dediğimiz bazı kesim insanlar bize karşılık vermiyor ?

Onlarda mı hayvan ?

Ben selamımı almayan insanların arkasından koşa koşa buraya gelip '' batı özentileri zındıklar kafirler '' diyor muyum ?

Demem mi lazım ?

Birisi birisine günaydın demiş ama karşısındaki beklediği cevabı vermediği için konu 10 sayfa uzadı vay arkadaş ne dertlerimiz varmış ya

Cevap vermemesi umurumda olmazdı, geçip gitsin saygı duyarım... Ama günaydın dedim diye laf dalaşına girmesi hangi kitaba uyuyor söylesene?

Bunun nesini savunuyorsunuz Allah aşkına?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

geçenki emrah serbest gibi sonunda t yok ama,kendin yazmış kendin oynuyorsun.

Önceki konulara bir göz at istersen... neden öyle bir şeye ihtiyaç duyayım.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    ego desek, kim bilir o laf esnasında etrafındakilere ne vaad ettin ne buldunda buraya taşıdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Paris'te ve Avrupa'da 1 yıl yaşamış biri olarak katılıyorum.

Paris'te bisikletle gidiyordum birgün, ön sepetteki birşey yere düştü. Arkamdan gelen bisikletli kız durdu, bana düşen şeyi verdi. Teşekkür ettim geçti. Türkiye'de bırak durmayı, şuna bak tanışma bahanesi için yere attı diyip kafama bile atabilirdi.

Eğitimli insanların olduğu bir yerde oturuyorum Bursa'da, apartmanda üniversiteli kızlar da var, kapıyı tutuyorsun elinde eşya var, yüzüne bakmadan hiçbir şey demeden gidiyor. Avrupa'da benzer bir durumda elimde eşya varken, kız geri gelip bana asansör kapsını açıyordu. Kim ne derse desin, hepsinin temelinde arap kültürü var. Ülkeyi araplaştırdıkları için böyle oldu bu ülke.

Avrupa'da sokakta ya asansörde karşılaştığın kim varsa günaydın vs. der. En ufak birşey için teşekkür ederler. Arap ahlakında olmayan şeyler bunlar.

İşte bunlar ateist olma sebepleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

neysinde ne bekliyosun ki,yıllar boyu orta asyada barbarlik yapan atalarımız varmis,elin Çinlisi gidip bilmem ne sanati yaparken bizimkiler milleti rahatsız etme pesindeymis.

Aslinda tam oyle degil Cinliler daha cok saldirmislar bize. Bizde durduk yere saldirma pek olmaz, aman diyene saldirmamistir Turkler. Bilmeden konusmaniz muthis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

ego desek, kim bilir o laf esnasında etrafındakilere ne vaad ettin ne buldunda buraya taşıdın.

Bunun ego ile falan ilgisi yok, herkes insanlığından, Türklüğünden utandı orada... O kızın yerine biz yerin dibine girdik, bir insan üstelik doğaya çıkmış, okumuş etmiş, gezmiş görmüş biri nasıl bu kadar hayvanca davranabilir dedik...

Kız açık seçik, akşamdan kalmaydı zaten... Ama mesele bunlar değil karakter...

• Bazen denk geliyor, teşekkür ediyorum karşımdaki bön bön bakıyor hissiz bir biçimde. Güncelleme mi gelmedi ne oldu, insan nezaketen bir tepki verir yahu
  • "'Bu ülkeden hiçbir * olmaz' diyen insanları toplayıp bunlara ayrı bir ülke kurdursak, o heriflerin %99'u o ülke için de aynı şeyi diyeceklerdir, zira bu insanlar kendileri için hiçbir şey yapmazlar. Hayatlarını dışsallaştırma adı verilen savunma mekanizması üzerinden idame ettiren bu * sürüsü, kabahati daima başkalarında arar."
  • Bende kamptaydım

Güzel geçti

Baya kaynaştık

• EbuSerkan kullanıcısına yanıt
    nerde gezdin de gezme dediler, nerde içtin de içme dediler. haklısın siz olduğunuz sürece gelişmez bu ülke. full özgür olup da özgür değiliz diye ağlayan ateistler..
  • Günaydın dedim cevap vermedi. Halbuki gelip sırıtmalı ve koluma girmeliydi hatta bana sıcak davranmalıydı

Böyle yapmadı ters cevap verdi aa kezban tüh iğrenç yobaz, Bu ülkeden bişey olmaz yeaaa

Abi çıkın şu kafadan. Tanımadığı adam günaydın derse tanışıyomuyuzda der cevap vermedende gider. Sevgilim tanımadığı her adamla muhattap olsa kafasını kırarım ben onun sizde bu açıdan bakın ya o kız sevgiliniz olsa orda tanımadığı adamla birden muhabbet etmesini istermiydiniz.

Kompleks yapma hayatını yaşa kimse sana cevap vermek , sıcak olmak yada samimi olmak zorunda değil heleki türkiye gibi bi yerde
  • yav tamam da ülke zor bir ülke... Kızlar gerçekten kılıksız, suratsız olabilir de bu ülke de neler neler oldu. Kız, sırf son durakta tek başına minibüs den inmeye çalıştığı için kaçırılıp tecavüz edilip yakıldı.... vs

Şimdi kamp ortamında tek başına çekingen olması normal.

sen merhaba demişsin o da merhaba de se belki kendisine yazacağını düşündü. (dediğim sen den bağımsız, tanımamakla alakalı)... ha de se dili de aşınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 10 Ekim 2017; 12:56:54 >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Damarına bastım sanırım yazdığım şeylerle. Kendi silik ve ezikliğini bana yansıttığına göre anlıyorum ama geçer kompleksli kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

Günaydın dedim cevap vermedi. Halbuki gelip sırıtmalı ve koluma girmeliydi hatta bana sıcak davranmalıydı

Böyle yapmadı ters cevap verdi aa kezban tüh iğrenç yobaz, Bu ülkeden bişey olmaz yeaaa

Abi çıkın şu kafadan. Tanımadığı adam günaydın derse tanışıyomuyuzda der cevap vermedende gider. Sevgilim tanımadığı her adamla muhattap olsa kafasını kırarım ben onun sizde bu açıdan bakın ya o kız sevgiliniz olsa orda tanımadığı adamla birden muhabbet etmesini istermiydiniz.

Kompleks yapma hayatını yaşa kimse sana cevap vermek , sıcak olmak yada samimi olmak zorunda değil heleki türkiye gibi bi yerde

Sen de konuyu yanlış anlayardansın...

Hemen kıskançlığa dine getirmekte üstünüze yok...

Kız muhattap oluyor, laf dalaşına giriyor! Dik dik bakmasa beni umursamasa ben de onu umursamam... On metreden baka baka geliyor öküzün trene baktığı gibi, sonra "Hayırdır ne bakıyorsun mu diyeyim?" tabi ki Günaydın dedim, günaydın diyip de geçebilirdi, duymamazlıktan da gelebilirdi... Ama nasıl bir karakterdeyse onlarca kişinin içinde benimle laf dalaşına girip başkalarının gözünde kendini yerin dibine soktu...

Sadece günaydın dedim diye cevap verdim Haaa diye hayvanca bir ses çıkarıp dönüp gitti...

Meseleyi bu şekilde anlattım ki daha iyi anlayın, hemen konuya atlıyorsunuz eksik anlayıp.

• Tanımadığın insanlara günaydın deme hocam benim yüzüm şekil olaraj hep gülüyor gibi. Bu bile sorun olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yaşadığın olayları kadın erkek ayırmadan hepimiz farklı şekillerde yaşamışızdır. Maalesef ana sebebi toplu halde yaşamayı bilmediğimizden kaynaklanıyor. Fakat sadece kadınlar özelinde ele almamak gerek, genel olarak insanımız bu bilince sahip değil sahip olmak gibi dertleri de yok...

Kadınlarımız bu ülkede senin beklediğin nezaketi gösterecek şekilde yaşasa başlarına türlü sıkıntılar gelebilir, sen günaydın dediğinde karşındaki kadın günaydın karşılığını verse muhtemelen senin için diyalog orada bitecek, fakat bazı erkekler kadının bir bakışından tahrik olup saçma sapan rahatsızlıklar veriyor. Tabi bu söylediğim uç örnek, fakat kadınlar bu önyargıyla ülkemizde yaşadığı için gereksiz tuhaf tavırlara sahip oluyorlar...

Daha geçenlerde gündemdeydi, şort giydiği için minibüste tekmelenmişti bir kadın...Bak bu haberlere yansıyanı :) Günde binlerce irili ufaklı taciz ve saçmalıklar yaşanıyor bu ülkede...

Bu sebepten kurunun yanında yaşta yanıyor, gerçekten nerede ne yapmasını gerektiğini bilen insanlarda bu odunların derdini çilesini çekiyor.

Toplu halde yaşamasını bilmeyenler yüzünden bu ülkenin kadını erkeği rahat edemiyor. Bunun yansımaları olarak böyle saçmalıklar yaşıyoruz.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    kendi ağzınla düşüyosun senin niyetin zaten belli geç bu ayakları bir günaydınmış bekliyorumuş. kız seni sepetlemiş sende mort olmussun buradan teselli arıyon.
  • %70 i abaza olan bir ülkede bu şeyler normal bence iki tarafta haksız medeniyetten oldukça uzağız
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Yav kardesim Çin ya da baska bisey ne fark eder?Su ana kadar kac tane devlet kurup yıkmısız yani barbarlik kanimizda var.Suan bile çık sokaga höt desen kavga edicek adam var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.