Şimdi Ara

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
418
Cevap
8
Favori
32.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 10 Ekim 2017; 6:13:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kızların bir tarafını kaldırıyorsunuz ya suç sizlerin aslında 1.50'lik boy dar pantolun arkada cepte cep telefonu ben adrina limayın diye geziyorlar ortalarda kültür desen sıfır babasının evinde görmedigini sizden bekler bir ortamda nasıl davranılacağını bilmez en büyük kozları sıkışınca ağlamak yada sizi kıskandirmak başka bir numaraları yok beyler kanmayın şunlara artık

• hangi şehirdesin bilmiyorum ama sana bazı gerçeklerden bahsetmek isterim. evet Anadolu şehirlerinde bu kezbanlik müessesesi geçerli olabilir orasını bilmiyorum ama istanbul ankara özelinde kız eğer seni beğenmişse bu dediklerinin hiçbiri olmaz

kız örnekte olduğu gibi seni terslemisse seni beğenmemiştir. ha bu doğrudur demiyorum. tabiki selam almak vermek medeniyet ölçüsüdür. yalnız bu hatunlara günde yirmi kişi instadan faceden selam naber günaydın dediğine göre bu girişler bir yürüme cümlesi olmuş durumda. zaten bu yürüyenlere de kız beğenmiş ise cevap veriyor

ben yapamıyorum ama bir arkadaşım Bağdat caddesinde cafede gördüğü kızın peşinden gidip arkasından yaklaşıp tanışıp instasini falan aliyor adam bi şekilde egitmis kendini. ben 3 kere şahit oldum. birisi red ama konuştu. çocuğun dediği iki kere reddedildim. meraklananlar için de sonucu söyleyim ilk hatun mankendi çocuğu sallamadi sonradan a. ama hala ekli. ikincisi 30 yaşında 23 gösteren çocuklu kadındi iki gün sonra beraber oldular.

dostum kısaca kız seni beğenirse selamını alır bu memlekette burda medeniyet bu şekil.

• Valla ben aynı muameleyi görmüyorum gencolar sorun tamamen sizde bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Nasıl bir tipin varsa artık millet günaydın bile dememiş. Ayrıca her bakana günaydın niye diyorsun?

Tipimi merak ediyorsun bu, ortalama veya altı... tipin ne önemi var?

Bu ülkede yaşamayı hak etmiyoruz! (Ss’li)

Hocam bu hangi siteden yapılıyordu ya geçende çok aradım bulamadım.

• Yazdığına %100 katılıyorum. Sözde nezaket bilen bir milletiz. Birbirimizi bıçaklamaya fırsat arar gibi yaşıyoruz resmen.

• Hiç sorma hocam malesef kızlarımızda iş yok. Tamam kendini korumaya çalışıyor olabilir belki ama çok abartıyorlar. Geçen metrobüste sıkışık bir vaziyette gidiyoruz, sol elimde defter falan var. Hemen yanımda da arkası bana dönük çok hoş popolu bir kız duruyor. Şöyle birazcık yokladım elimin tersiyle bir döndü "Allah belanı versin hayvan oğlu hayvan sapık...." Yani durum böyle malesef. Çok agresifler.
  • Aha ben de bu başlıkta bir henüz akpli çomar cahil henüz yazmamış diyordum, tam da üstüne denk geldin h.g
  • manzaranız harika, cok güzel fakat insanlik ile alakalı sıkıntılar canınızı sıkmış şu manzarada sıkılmasın canınız.

• helal yav ilk defa katıldım sana

• Theologist kullanıcısına yanıt
    hasan amcaya selam yok ama gız görünce yavşama olur,her kültürde sizinki gibi geniş olmak zorunda değil hergün o kadar tecavüz varken sizin tanımadığınız birine günaydın demeniz masumene değil.
  • Paris'te ve Avrupa'da 1 yıl yaşamış biri olarak katılıyorum.

Paris'te bisikletle gidiyordum birgün, ön sepetteki birşey yere düştü. Arkamdan gelen bisikletli kız durdu, bana düşen şeyi verdi. Teşekkür ettim geçti. Türkiye'de bırak durmayı, şuna bak tanışma bahanesi için yere attı diyip kafama bile atabilirdi.

Eğitimli insanların olduğu bir yerde oturuyorum Bursa'da, apartmanda üniversiteli kızlar da var, kapıyı tutuyorsun elinde eşya var, yüzüne bakmadan hiçbir şey demeden gidiyor. Avrupa'da benzer bir durumda elimde eşya varken, kız geri gelip bana asansör kapsını açıyordu. Kim ne derse desin, hepsinin temelinde arap kültürü var. Ülkeyi araplaştırdıkları için böyle oldu bu ülke.

Avrupa'da sokakta ya asansörde karşılaştığın kim varsa günaydın vs. der. En ufak birşey için teşekkür ederler. Arap ahlakında olmayan şeyler bunlar.

• neysinde ne bekliyosun ki,yıllar boyu orta asyada barbarlik yapan atalarımız varmis,elin Çinlisi gidip bilmem ne sanati yaparken bizimkiler milleti rahatsız etme pesindeymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 10 Ekim 2017; 11:14:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki biraz yobazlık var :)
  • Daha bu sabah başıma geldi serviste yanıma oturan bayan elindeki simiti uzattı istermisin dedi teşekkür ederim dedim geri çevirdim

Hoşuma gitmedi değil

Aynısını ben yapsam acaba ne olurdu

Aynı bayan olsa sıkıntı olmazdı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

hasan amcaya selam yok ama gız görünce yavşama olur,her kültürde sizinki gibi geniş olmak zorunda değil hergün o kadar tecavüz varken sizin tanımadığınız birine günaydın demeniz masumene değil.

Trollüyorsun galiba...

Can sıkıntısı mı?

Kız laf dalaşına giriyor dedim, ne çekinmesi, ne geniş olması... Zaten akşamdan kalmıştı, alkolün dibine vurmuştu... Bir üst bölgedeki çadırlarda kalıyorlardı, gelen geçen bir birine selam verirken (Erkekler) bu kezo içine etti tüm kamp keyfinin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kezoların canı cehenneme
  • Bazı arkadaşlar, şu olaya bile dini karıştırıyor ya insan nasıl bir dinsizsiniz demeden geçemiyor. Ulan nerede gördün sen gerçek dini yaşayan birinin bu şekilde davrandığını, dinini gerçek yaşayan bir insan dinin güzel ahlaka sahip olduğunu bilir. Karşısında kini kırmayacağını onu rencide etmeyeceğini vs. kaldı ki tanımadığın bir kişiyi bile sırf yaradan yarattı diye seversin.

Din yobazlık değildir. Din geri kalmışlık değildir, dini gerçekten anlayıp yaşarsan o zaman mutlak feraha kavuşur için huzur mutlulukla dolar. Karşında ki insana da bunu aşılar, saygı ve sevgi içinde yaşarsın.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Yuh ya okurken sinirlendim

• Bu kizlari bu hale getiren Bizim gibi barzo erkeklerdir kezban haline getirdik sirf selam verdigi icin oldurulen kizlar var bu korkuyu genlerine islettik bu durumdan en buyuk payi erkekler kedilerine cikarmali

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.