Şimdi Ara

BU ÜLKEDEN GİTMENİZ İÇİN BİR SEBEP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
15.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: readytogo

Çok denedim

Zaten İlk önüne bak lan şerefsiz diye bağırdım

Aşağı indim gırtlağına bile sarıldım bi yumruk atsın bişey yapsın diye ama yapmadı lavuk

Kör ölür badem gözlü olur,bu serefsize bişey yapsam şikayetçi olsa

İşim gücüm bozulsa çok üzülürdum sonradan

Halen onu dovmedigim için kendime çok kızıyorum ama işin diğer boyutu da var işte

Alıntıları Göster
    En iyisini yapmışsınız.Darp raporu alsa sıkıntı çıkardı bayağı.En azından sessiz kalmamışsınız ve geri vites yapmış bu bile birşeydir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kızgın boğa

Yav sen bu olaylar sadece Türkiye'de mi var sanıyorsun?

İddiasına girerim sen hayatında bir kere bile olsun Avrupa'ya gitmemişsindir,gitsen bu sebepten dolayı başlık açmazdın
    Kızgın boğa yaş kaç? nerelisin?

Bak ben buraya pasaportumun görsellerini koyarım

Ama bu forumda birdaha yazmaman şartıyla

Gerçi senin 1 yillik hesabın silinse ne olur ya,o da ayrı bir mevzu

Benim burada esas üzüldüğüm konu bu lavugun yaptığı değil, dediğin gibi her ülkede böyle insanlar olabilir

Benim üzüldüğüm konu

Bu lavugu dovsem ben suçlu olurum

Bu lavugu şikayet etsem mahkemelerde surunurum, bu lavuk da hiçbir ceza almaz,olan benim sinirlerime,parama ve zamanıma olur

Eğer sen her yerde oluyor deyip bunu normalleştirebiliyorsan

Umarım aynısı senin de başına gelir, ne de olsa her yerde oluyor sorun yok senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readytogo -- 30 Temmuz 2018; 0:37:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Bu gibi durumlarda peygamber sabrın bile olsa dayanamazsın! O anda katil olmamak işten bile değil!

Böyle kavgalarda sapığı, tacizciyi kurtaran, araya giren tiplere ayrı sinir oluyorum.
    Hatta durup önce o araya girenleri dövüp sonra tacizciyi dövesin geliyor.
    Yanlış bir bakış açısı, aslında ayıranlar burada mağdura yardım ediyor. Ayırmasalar da dövmene izin verseler o serseri anlık acı çektiğiyle kalacak, ceza almayacak kendisi de mağdur olacağı için ve üstüne dayak atan adam ceza alacak. Bir anlık rahatlayacaksınız diye suçlu elini kolunu sallayarak giderken suçsuz suçlu olacak birden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Yanlış bir bakış açısı, aslında ayıranlar burada mağdura yardım ediyor. Ayırmasalar da dövmene izin verseler o serseri anlık acı çektiğiyle kalacak, ceza almayacak kendisi de mağdur olacağı için ve üstüne dayak atan adam ceza alacak. Bir anlık rahatlayacaksınız diye suçlu elini kolunu sallayarak giderken suçsuz suçlu olacak birden.

Alıntıları Göster
    Ben de aynı fikirdeyim.
    Zaten adamlar ilk baş olayın ne olduğunu anlamadılar, ben bağırdığımda kalabalık toplandı.
    Hem adam neden bulaşsın ki, 2 taraf da pislik olabilir, adama müdahale etseler,çıkarsa vursa birisini nolacak?
    At hırsızı gibi bir tipi vardı zaten,ben olsam ben de bulaşmam.
    a

• Bilmiyorum ırkçılık mı dersiniz ne derseniz diyin sokakta binlerce,yüzbinlerce böyle kafası kesilip köpeklerin önüne atılacak gereksiz döl israfı geziyor..
    Elinde tespih altında eşofman saçlarda garip şekiller 2-3 tanesi yan yana toplanıp sokakta küfür ede ede geziyorlar sırf zevk için benzin döküp yakacaksın..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Bilmiyorum ırkçılık mı dersiniz ne derseniz diyin sokakta binlerce,yüzbinlerce böyle kafası kesilip köpeklerin önüne atılacak gereksiz döl israfı geziyor..
    Elinde tespih altında eşofman saçlarda garip şekiller 2-3 tanesi yan yana toplanıp sokakta küfür ede ede geziyorlar sırf zevk için benzin döküp yakacaksın..
    Valla ırkı soyu sopu zaten belliydi de burada ırkçılık yapıyorsun derler diye hiç o konuya girmedim
    yine girmiyorum

genelleme yapmayalım, illa ki hepsi öyle değiller
    ama maalesef bu tarz yaşayanların çoğu öyleler

ben hiç görmedim bursanın yerlisi gelsin böyle bir hareket yapsın
  • quote:

Kızgın boğa yaş kaç? nerelisin?

Bak ben buraya pasaportumun görsellerini koyarım

Ama bu forumda birdaha yazmaman şartıyla

Gerçi senin 1 yillik hesabın silinse ne olur ya,o da ayrı bir mevzu

Benim burada esas üzüldüğüm konu bu lavugun yaptığı değil, dediğin gibi her ülkede böyle insanlar olabilir

Benim üzüldüğüm konu

Bu lavugu dovsem ben suçlu olurum

Bu lavugu şikayet etsem mahkemelerde surunurum, bu lavuk da hiçbir ceza almaz,olan benim sinirlerime,parama ve zamanıma olur

Eğer sen her yerde oluyor deyip bunu normalleştirebiliyorsan

Umarım aynısı senin de başına gelir, ne de olsa her yerde oluyor sorun yok senin için

Alıntıları Göster
    Kusura bakma da cok kendi dunyanda mantik sinirlari disinda yasayan biri gibisin.Sen saniyor musun bati avrupada veya iskandinav ulkelerinde bu olay yasansa kiz arkadasina bakan ceza alacak? Hatta elemana daldigin icin sen ceza alirsin. İki dakika mantikli dusun; durup dururken gidip birine daliyorsun ve ceza almamayi bekliyorsun. Simdi durup dururken degil diyebilirsin, fakat bunu ispat edebilir misin? Diyelim ki ettin, bir kadina bakmak hukuki olarak suc teskil eder mi sence? Buna tarafsiz olarak mantik cercevesinde cevap ver. Bir de kendine bu kisiyi darp etmek suc mudur diye sor. Sonra da gitmek icin zibilyon tane sebep varken senin yazdiginin sacma oldugunu hatta bir sebep bile olmadigini anlarsin zaten.

• şimdi senin kız arkadaşına bakılması ile yurtdışına gitmenin alakası nedir?Adamı dövememişisin altına bahanelerini yazmışsın.Döven döverdi yok böyle şöyle hikaye anlatmışsın.Avrupa çok mu medeni?Türkiyeyi övmek için yazmıyorum ama heryerde erkekler ve kadınlar aynı.Orada da çok fazla kızlara bakıp asılıyorlar.Ama orada kanunlar insanı koruyor orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

şimdi senin kız arkadaşına bakılması ile yurtdışına gitmenin alakası nedir?Adamı dövememişisin altına bahanelerini yazmışsın.Döven döverdi yok böyle şöyle hikaye anlatmışsın.Avrupa çok mu medeni?Türkiyeyi övmek için yazmıyorum ama heryerde erkekler ve kadınlar aynı.Orada da çok fazla kızlara bakıp asılıyorlar.Ama orada kanunlar insanı koruyor orası ayrı.
    Evet kardeşim bizden 1000 kat daha medeniler.Yurtışına,özellikle avrupa ve amerikaya çıktın mı bilmiyorum ama bizden fersah fersah medeniler.
    Nüfusunun %80i göç almış ve her yeri suriyeli basmış Bursa'yı, avrupa ile bir tutuyorsan seni bir süre Bursa'da,bir süre de avrupaya gittiğimde orada misafir edeyim.
    Konuyu kendi gözlerinle görmüş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Kusura bakma da cok kendi dunyanda mantik sinirlari disinda yasayan biri gibisin.Sen saniyor musun bati avrupada veya iskandinav ulkelerinde bu olay yasansa kiz arkadasina bakan ceza alacak? Hatta elemana daldigin icin sen ceza alirsin. İki dakika mantikli dusun; durup dururken gidip birine daliyorsun ve ceza almamayi bekliyorsun. Simdi durup dururken degil diyebilirsin, fakat bunu ispat edebilir misin? Diyelim ki ettin, bir kadina bakmak hukuki olarak suc teskil eder mi sence? Buna tarafsiz olarak mantik cercevesinde cevap ver. Bir de kendine bu kisiyi darp etmek suc mudur diye sor. Sonra da gitmek icin zibilyon tane sebep varken senin yazdiginin sacma oldugunu hatta bir sebep bile olmadigini anlarsin zaten.

Alıntıları Göster
    Ben bunu inkar etmiyorum ki.
    Elemanı dövemediğim, ona vuramadığım için eziğim,ezikliğimi zaten burada inkar etmeden paylaşıyorum.
    Yoksa kötü insan heryerde var, ama bu ülkedeki açlık ve ahlaksızlık almış başını yürümüş.
    Olay metro istasyonun içinde gerçekleşti,heryerde kameralar var kayıtta,yoksa eminim çok daha farklı gelişirdi.
    Yukarı gelmesini istedim ama ya yemedi ya da birileri gerçekten kurtulamayacağı şekilde tutuyorlardı bilmiyorum.

Ben ayrıca senin dediğinden farklı birşey demiyorum ki, bu ülkeden kaçmak için zibilyon tane neden var doğru,ben de bir tanesini ekledim
    Yani herşey güllük gülistanlık tek sebep bu demiyorum ki, bir sebep de bu diyorum.
    Bir sebep de şu, karınızı,kızınızı ,kız kardeşinizi taciz ederler,sırf gelecek kaygısıyla birşey yapamazsınız.
    Çünkü adalet yok ülkede,var mı?Sen adelet sistemimize güveniyor musun?7

Ayrıca lütfen olayı iyi okuyun, geçen birisine gördüğü an bakıp geçmek değil mevzu.
    Ayakkabısına ellemeyecek derecede eğilip bakmaktan söz ediyorum.Bu özel hayata tecavüzdür,birisi senin evini dürbünle izlese aynı şey
    Bu ayrımı iyi yapalım.

• quote:

Evet kardeşim bizden 1000 kat daha medeniler.Yurtışına,özellikle avrupa ve amerikaya çıktın mı bilmiyorum ama bizden fersah fersah medeniler.
    Nüfusunun %80i göç almış ve her yeri suriyeli basmış Bursa'yı, avrupa ile bir tutuyorsan seni bir süre Bursa'da,bir süre de avrupaya gittiğimde orada misafir edeyim.
    Konuyu kendi gözlerinle görmüş olursun.

Alıntıları Göster
    Avrupa'da baya ülke gezdim.Özellikle Almanya rezalet Türkler zaten oranın Suriyelileri cahil ve kavgacılar.İtalya desen Arap dolu yaya yolunda bile durmuyorlar.Şimdi yurtdışında bir bara veya mekana gittiğimde defalarca gördüm, bir kıza o kadar fazla asılan var ki aklın şaşar.Gerçekten medeni bir yere gitmek istiyorsan Kanadaya gitmelisin.Avrupa cacık olmuş artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 30 Temmuz 2018; 9:30:1 >

• Biraz hırsızın hiç mi suçu yok misali olacak ama Türkiye'de yaşıyorsanız kız arkadaşınıza erkeklerin nasıl kötü düşüncede olduklarını etek giyenlere potansiyel seks objesi gözüyle baktıklarını anlatın. Etek giymesin. Ama tabi bunun gibi şerefsizleri 20 kere dövsen yine düzelmez. O yüzden buradan kurtulmaya bakın.

• readytogo R kullanıcısına yanıt
    Doğrusunu yapmışsınız, gevşeğin teki yüzünden geleceğinizi mahvetmeye gerek yok; biri ceza alsa bini dışarıda gezmeye devam edecek bu iş cezayla çözülmez başka bir yolu olmalı ama ülkede buna kafa yoracak adam yok, bunları eğitecek adam yok. Size de başarılar hocam yeni hayatınız da.
  • Doğru karar vermişsin hocam. Türkiye'de medeniyet namına, insanlık namına, adalet namına bir şeyler yok. Avrupa'da insan gibi yaşarsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F690DE8E4

Doğru karar vermişsin hocam. Türkiye'de medeniyet namına, insanlık namına, adalet namına bir şeyler yok. Avrupa'da insan gibi yaşarsınız.
    Ben burada avrupa görüp orası da aynı burası da aynı diyenleri samimi bulmuyorum.
    Eminim o akşam o apaçi yalnız olmasaydı direk bana dalarlardı.Tek başına olduğu için cesaret edemedi,ben de kalıplıyımdır biraz.
    Maalesef insan kalitemiz her geçen gün düşüyor,insanlar nasıl bunu görmüyorlar anlamıyorum.
  • Canada'ya iltica, yerleşme vs. gibi bir imkanımız var mı? Ben geldim beni ülkenize alın desek ne derler =)
    Gerçek anlamda soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.