< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readytogo -- 31 Temmuz 2018; 11:54:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readytogo -- 31 Temmuz 2018; 11:54:12 > |
Savcılığa versen nolcak senelerce mahkemelerde sürün dur
Ceza mı alacak sanki almayacak |
En iyisini yaparsin dostum
Imkanim olacak bir saniye durmam bu ülkede ama imkan yok işte Git avrupaya hayatini yaşa |
Kızgın boğa yaş kaç? nerelisin?
Bak ben buraya pasaportumun görsellerini koyarım Ama bu forumda birdaha yazmaman şartıyla Gerçi senin 1 yillik hesabın silinse ne olur ya,o da ayrı bir mevzu Benim burada esas üzüldüğüm konu bu lavugun yaptığı değil, dediğin gibi her ülkede böyle insanlar olabilir Benim üzüldüğüm konu Bu lavugu dovsem ben suçlu olurum Bu lavugu şikayet etsem mahkemelerde surunurum, bu lavuk da hiçbir ceza almaz,olan benim sinirlerime,parama ve zamanıma olur Eğer sen her yerde oluyor deyip bunu normalleştirebiliyorsan Umarım aynısı senin de başına gelir, ne de olsa her yerde oluyor sorun yok senin için |
Bu gibi durumlarda peygamber sabrın bile olsa dayanamazsın! O anda katil olmamak işten bile değil!
Böyle kavgalarda sapığı, tacizciyi kurtaran, araya giren tiplere ayrı sinir oluyorum. Hatta durup önce o araya girenleri dövüp sonra tacizciyi dövesin geliyor. |
Kusura bakma da cok kendi dunyanda mantik sinirlari disinda yasayan biri gibisin.Sen saniyor musun bati avrupada veya iskandinav ulkelerinde bu olay yasansa kiz arkadasina bakan ceza alacak? Hatta elemana daldigin icin sen ceza alirsin. İki dakika mantikli dusun; durup dururken gidip birine daliyorsun ve ceza almamayi bekliyorsun. Simdi durup dururken degil diyebilirsin, fakat bunu ispat edebilir misin? Diyelim ki ettin, bir kadina bakmak hukuki olarak suc teskil eder mi sence? Buna tarafsiz olarak mantik cercevesinde cevap ver. Bir de kendine bu kisiyi darp etmek suc mudur diye sor. Sonra da gitmek icin zibilyon tane sebep varken senin yazdiginin sacma oldugunu hatta bir sebep bile olmadigini anlarsin zaten.
|
İyi dileklerin için sağol
Ama burası benim memleketim, ben kendi ülkemde huzur içinde gezemeyeceksem,caddelerinde arabalı,kaldırımlarında yaya serserilerden korkarak hayat yaşayacaksam ne yapmamızı bekliyorsunuz? Yoksa yurtdışında çok daha refah bir hayat sürdürme vs bu konulara hiç girmiyorum bile. Siz herşeyden memnunsanız size de buradaki hayatınızda mutluluklar dilerim. |
Valla ırkı soyu sopu zaten belliydi de burada ırkçılık yapıyorsun derler diye hiç o konuya girmedim
yine girmiyorum genelleme yapmayalım, illa ki hepsi öyle değiller ama maalesef bu tarz yaşayanların çoğu öyleler ben hiç görmedim bursanın yerlisi gelsin böyle bir hareket yapsın |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readytogo -- 30 Temmuz 2018; 0:26:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |