Şimdi Ara

BU ÜLKEDEN GİTMENİZ İÇİN BİR SEBEP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
15.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

Avrupa'ya asil gitmemis olan sensin. Haydi git yolda birini taciz etmeye calis, birak tacizi rontgenlemeye calis ne oluyor. Muz cumhuriyeti degil orasi, adamin aklini alirlar.
    :)

Ticari vize ile makina kurulumları için firmaya yolladığımız arkadaş aracı yanlış yere fark etti diye ceza yemiş.
    Emniyete gittiler, nerede kaldığı ile ilgili beyanda bulunmadı diye neredeyse sınır dışı edilecekti.

Burada genç kardeşlerimizin yazdıklarına çok takılmamak lazım
  • readytogo R kullanıcısına yanıt
    Normaldir :) Adamlarda prosedur var, burokrasi var, her sey nizami olacak, kanunlara uygun olacak diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin yaşın kadar ülke gezmişimdir rahat ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Hic sanmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

Hic sanmiyorum :)
    Sen bu genç arkadaşı kaale alıp vaktini kaybetme bence

Biraz baktım da bir postunda

Peeh be,adam Afrikada yaşıyor ülkesini bırakmıyor bizimkiler sabah akşam Avrupa,Amerika konusu açıyor.

yazmış.
    Sonra da gitmiş
    https://forum.donanimhaber.com/almanya-vs-amerika--129993289#129993289

Almanya vs Amerika diye konu açmış
    Aile kurmak ve mutlu bir hayat sürdürmek için hangi ülkeyi tercih edersiniz?Nedenlerini de yazarsanız sevinirim diye soru sormuş

Sonra gitmiş
    https://forum.donanimhaber.com/avrupaya-amerika-ya-gidenlere-sorum-varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr--128531974#128531974
    Avrupaya Amerika ya gidenlere sorum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye konu açmış

Arkadaşlar Turkiyede yaninda guzel bi kızla dışarı çıktığında erkeklerin %99 u kiza diki dik bakıyor salyalari akıyor ya yurtdisinda da boyle mi durum çok merak ediyorum
    soru sormuş

Anlayacağın troll genç bir arkadaş.

Vakit kaybı

• readytogo R kullanıcısına yanıt
    Delikanlı DH hesabım haclendi bi ara..... İfşa etmen yanlış ... Mühendisim hayatında görmediğin dersleri aldım ........

Selam ve dua ile

• quote:

Orijinalden alıntı: kızgın boğa

Delikanlı DH hesabım haclendi bi ara..... İfşa etmen yanlış ... Mühendisim hayatında görmediğin dersleri aldım ........

Selam ve dua ile
    Ben de mühendisim, ayrıca yanına bir de işletme okudum

Senin acaba iş bulur muyum diye düşündüğün bir ülkede, senin gibi genç arkadaşların girdiği iş görüşmelerinde mülakatlari ben yapıyorum.

Şimdi senden ricam daha fazla kirletmeden usulca konudan uzaklaş.

Rica ediyorum

iyi günler

• Tek sebep, TL dolardan dayak yerse; sömürü ülkesi haline geleceğiz. Ülkesinde 3 dolara simit alamayan Amerikalı burada 3 dolara 15 adet simit alabiliyor. 1 dolar 10 lira olursa en büyük sebep bu olur göç için

• Hocam eğer yurt dışına çıkma imkanın varsa 1 saniye bile düşünme, sadece git ve hayatını kurtar. Benim imkanım oldugu gün çıkıp gıdıcem buralardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat şartları.

• quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

evet bu ülkede insanların bazısı iyi değil ama savcılık var yanlış gördüğünüz zaman savcılığa verebilirsin.
    savcılık olduğu için bu ülke yaşamaya değer bence. o kadar kötü görmeyin.
    iyisini bulana kadar araştıracaksınız yanlış görürseniz savcılığa müracaat edeceksin.
    Uzun zamandır konu dışına bakmıyordum, bu başlık altında seni görünce mutlu oldum türbo

• başka gidecek olan yokmu benide alın
  • Okumayın merdiven.
  • quote:

Orijinalden alıntı: readytogo

Bunu REDDİT de konu olarak açacağım.Bu videoyu koyacağım bakalım ne ceza alacağı hususunda yorumlar ne olacak.

Şunu da ekleyeyim,başka bir örnek

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video_haber/1040441/istanbul_da_sokak_ortasinda_linc_girisimi_kamerada.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Sizce bu yamyamlar ne kadar ceza alır? Cevabınızı duyar gibiyim, iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Hocam sininirinizi anliym gercekten haklisiniz ama malesef mahkemeler dediginiz gibi islemiyo bizim adami savundugumuz yok diyoruzki bu avrupada olsa da bole turkiyede olsa da ayni bunun icin ulkeni terketmek sacma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imegos -- 1 Ağustos 2018; 7:27:46 >

• Böyle bir saçma neden yüzünden cennet vatan terkedilmez. Git de avrupalıların kucağına düş bakalım. Arkana bakmadan geri dönersin. Benim kuzenlerim doğma büyüme ordalar, şimdi türk düşmanı çok diyorlar. Yine de sen bilirsin !!
  • Bu gibi olaylar Avrupa'da ve Amerika'da yaşanmıyor değil. Hatta Hollanda'da bizzat şahit oldum. Sokağın ortasında cinsel organı açık olarak kadınların arasında dolaşan erkek bile gördüm. Ama şöyle söyliyeyim Amerika'da kimse böyle bir olaya senin gibi tepki vermez, umursamaz geçer açıkçası.

• Avrupa'da değil de Amerika'da daha önce bulunmuş bir insan olarak söylüyorum Amerika'da bu tür bakma laf atma ve taciz olaylari ülkemizden çok daha fazla inşallah orada umduğunu bulursun.

• CSB

biraz kaliteli ama hakkını vereyim

• hacım bir iki yıla bende gideceğim, hakaten mevzu biraz yanlış olmuş, bu başına gelen avrupada kat be kat fazla var, bir de orada sana adaletli davranmazlar. yurtdışı çok seyahatim olduğunda tek şunu gördüm, kendi memleketin gibisi yok, ama buradaki yaşam şartları berbat olduğu için gitmen en iyi fikir diyebilirim. zaten ekonomik kriz de kapıya dayandı dayanacak, bizim millet hala neyin kafasını yaşıyor bilmiyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-65F711D5E -- 1 Ağustos 2018; 9:27:11 >
  • Bu her ülkede var sadece bize özgü değil. Çok övdüğünüz avrupada bunlar yok mu sanıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.